Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ενώ μπορεί να νιώθεις μια ανησυχία σήμερα είναι ίσως καλύτερο να χαρίσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια κάποιας απελευθέρωσης από την πίεση ή την ένταση. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της αναψυχής και της χαράς, όμως νιώθεις λίγο διχασμένη μεταξύ των προσωπικών σου συμφερόντων και της δέσμευσης σε κάποιον. Έχεις κίνητρα στα εργασιακά για να μοιραστείς τις απόψεις σου και να εισπράξεις τον θαυμασμό. Η καρδιά σου είναι ανοιχτή και είσαι απόλυτα ερωτική. Τα βασικά χαρακτηριστικά για να χρωματιστεί η συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Με το φεγγάρι στον 4ο ηλιακό σου οίκο είναι καλύτερο να απολαύσεις την απελευθέρωση από την ένταση ή την πίεση. Μπορεί να έχεις υποστήριξη από απροσδόκητες ή κρυφές πηγές, ή μπορείς να βρεις μια ειρηνική λύση σε ένα πρόβλημα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση στον κρυφό σου τομέα, προκαλώντας μια ευαισθητοποίηση σχετικά με μια προηγούμενη σχέση. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και απολαύστε τη μέρα με όποιον τρόπο μπορείτε.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον κοινωνικό σου τομέα δίνοντας ενδιαφέρον στη μέρα σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αναζωογονητική ακτίνα ελπίδας για τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής ή της ευτυχίας σου εμπνέοντάς σε να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και προβλέπονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Οι ενέργειες της μέρας είναι κατάλληλες για ξεκούραση και συναισθηματικά επικεντρωμένες δραστηριότητες. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να οδηγούνται προς μια ευθυγράμμιση πιθανότατα να λάβεις περισσότερη προσοχή και θαυμασμό από το συνηθισμένο. Η προσέγγιση του αγαπημένου σου φαίνεται να έχει εξαιρετικά ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εσύ που είσαι μόνη, απομάκρυνε σκέψεις που σε βασανίζουν και αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν ανήσυχες στιγμές σήμερα με το φεγγάρι στο ζώδιό σου απέναντι από τον Δία, αλλά είναι μια υπέροχη στιγμή για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να φαίνονται υπερβολικές ή να προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάποιον και ταυτόχρονα να αγωνίζεσαι για την ανεξαρτησία σου. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να αποφύγεις την υπερβολή. Η γοητεία και η ελκυστικότητά σου μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η τάση και επιθυμία σου είναι η χαλάρωση. Ενώ χρειάζεσαι μια αποτοξίνωση από τη ρουτίνα αυτή φαίνεται να σε κυνηγά. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται και η διπλωματία είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα γεγονότα και τις συμπεριφορές.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών, της ευτυχίας και της φιλίας. Έχεις πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και δυσκολεύεσαι να βρεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη οδηγούνται προς μια ευθυγράμμιση. Φρόντισε τον αγαπημένο σου με όλη τη σημασία της λέξης. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάτι φαίνεται να προκύπτει.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα ευθύνης σου το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας προτρέποντάς σε να ορίσεις και να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση συμβάλλοντας στην προώθηση της κοινωνικοποίησης, της ειρήνης και της αρμονίας. Δες τις ευχάριστες πτυχές στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κατηγορείς για πράγματα που δεν πρέπει. Δεν σου αξίζει.

Τοξότης
Πάρα πολλές επιλογές μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά σου σήμερα και έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για να βρεις νέα ενδιαφέροντα ή να αναπτύξεις τα ήδη υπάρχοντα. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε υπαινιγμούς του μέλλοντος σχετικά με το ρομαντισμό, τις χαρούμενες αναζητήσεις και την αυτοέκφραση. Υπάρχει ζεστή ενέργεια ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αποσπάσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον 8ο ηλιακό σου οίκο και η εστίαση στους προσωπικούς στόχους και τις αξίες σου θα σου δώσει περισσότερη ικανοποίηση. Ένα μέρος του εαυτού σου μπορεί να θέλει να δοκιμάσεις τα όριά σου και ένα άλλο μέρος να θέλει να απλοποιήσεις κάποια πράγματα. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο και να φέρουν περισσότερη αρμονία στη ζωή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι η κινητήριος δύναμή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να μπερδεύεται στα πόδια σου.

Υδροχόος
Η μέρα κρατά καλή ενέργεια για τη συσχέτιση και την κατανόηση των αναγκών σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση εξαιτίας της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και ταυτόχρονα της ανάγκης σου για περισσότερη ελευθερία ή ανεξαρτησία. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται κερδίζεις την εκτίμηση για τον τρόπο που επικοινωνείς και μοιράζεσαι. Είναι στο χέρι σου να απολαύσεις την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε προκαλούν να δεις τις δυο πλευρές μιας κατάστασης και η ανησυχία για ανταμοιβή ή οι υψηλές προσδοκίες μπορούν να παίξουν με τη διάθεσή σου. Έχεις μια ισχυρή επιθυμία για οικονομική άνεση και ασφάλεια με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται και αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164