Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι συζητήσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες συχνά περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, το παρελθόν, τα συναισθήματα και τις στοργές. Η εστίαση είναι στην προσπάθεια να βγάλεις νόημα από κάτι διανοητικό. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, το παρελθόν είναι ένα μεγάλο θέμα τώρα και αυτή μπορεί να είναι μια διαφωτιστική στιγμή. Ωστόσο σκέψου ότι αν κάτι δε λειτούργησε στο παρελθόν είναι απίθανο να λειτουργήσει τώρα, εκτός και αν έχει αλλάξει και αναπτυχθεί. Ενώ εσύ και οι άλλοι μπορεί να είστε απασχολημένοι διανοητικά, η συναισθηματική απόσταση μπορεί να είναι ισχυρή τώρα ή να το συνειδητοποιήσεις περισσότερο.

Ταύρος
Οι συζητήσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες στρέφονται γρήγορα στο παρελθόν ή σε τομείς συναισθηματικής δυσαρέσκειας, καθώς ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται. Μεγάλη προσοχή στρέφεται σε ανεπίλυτα ζητήματα σχέσεων ή άνεσης και τώρα εξετάζεις τα παλιά προβλήματα από μια νέα οπτική. Η αγάπη μπορεί να είναι δύσκολο θέμα ακόμα κι αν οι προθέσεις είναι καλές, αλλά θέλεις να αποκτήσεις νέα επίγνωση ή στοιχεία για ένα περίπλοκο θέμα. Περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να προκύψουν ή έντονες αναμνήσεις σε παρακινούν να σκεφτείς το παρελθόν.

Δίδυμοι
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα σήμερα για να κάνεις κάποιο επανασχεδιασμό ή αναθεώρηση, αν και είναι καλύτερο να περιμένεις να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα. Η σημερινή μέρα υπόσχεται νέα γνώση για τις σχέσεις, τα ενδιαφέροντα και τα έργα. Η τάση είναι να αναλύουμε και να τακτοποιούμε τα πράγματα, ιδιαίτερα με συναισθήματα και στοργές, καθώς ο Ερμής συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη. Η επίλυση προβλημάτων ιδιαίτερα της πνευματικής ή μηχανικής ποικιλίας βρίσκεται στο επίκεντρο. Ίσως προσπαθείς να βγάλεις νόημα από παλιές σχέσεις, ή μπορεί να αναβιώσεις παλιά έργα και να λαμβάνεις ειδήσεις που προτρέπουν μια νέα προοπτική.

Καρκίνος
Καθώς ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται σήμερα, τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία και τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορούν να γίνουν θέμα. Είναι καλύτερη στιγμή για αναθεώρηση παρά για λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με περιουσιακά σου στοιχεία, αλλά μην απορρίψεις πράγματα που έρχονται στην προσοχή σου τώρα. Ακόμη κι αν χρειάζονται περαιτέρω σκέψη ή προσαρμογές σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για ανάλυση και επανεξέταση. Η οπισθοδρόμηση μπορεί να περιλαμβάνει την εξέταση ζητημάτων από το παρελθόν που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα ιδιαίτερα γύρω από την αγάπη.

Λέων
Οι άλλοι ενδιαφέρονται για σένα και θα μπορούσαν να μιλήσουν για σένα πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως αυτές τις μέρες και ειδικά σήμερα. Ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου και οι συζητήσεις τείνουν να στρέφονται προς εσένα. Ενώ είσαι διαθετημένη να εκφραστείς κάποιος άλλος μπορεί να συγκρατήσει κάτι ή να σε κάνει να διστάσεις. Εναλλακτικά οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις μπορεί να στραφούν σε άλυτα ζητήματα και μπορεί να λάβεις ισχυρές υπενθυμίσεις του παρελθόντος. Νέες πληροφορίες σχετικά με ένα παλιό ζήτημα μπορεί να είναι τώρα ισχυρές.

Παρθένος
Καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12 ο οίκο σου σήμερα, θα μπορούσαν να εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον. Προς το παρόν επεξεργάσου και αφομοίωσε τα πράγματα αντί να τα οριστικοποιήσεις, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Ωστόσο μπορεί να είναι μια κουραστική μέρα για σκέψη και ανάλυση. Οι συζητήσεις ή οι συλλογισμοί μπορούν να σε βοηθήσουν να φωτίσεις το παρελθόν με νόημα για εσένα και η εστίαση είναι στην αγάπη, τα συναισθήματα, τα μοτίβα που σχετίζονται επίσης με το παρελθόν.

Ζυγός
Είσαι σε ένα καλό κύκλο για να σκεφτείς αν απολαμβάνεις αρκετή ευχαρίστηση από την κοινωνική σου ζωή ή τα έργα σου. Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι σημαντικό για κάποιον από το παρελθόν ή μια συζήτηση με ένα φίλο μπορεί γρήγορα να στραφεί στο παρελθόν. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να διεγείρουν την επιθυμία σου να κατανοήσεις ορισμένα συναισθήματα ή σχέσεις, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Ακολούθησε μια νέα διαδρομή για να εκφραστείς και να αλληλεπιδράσεις με τους άλλους αναθεωρώντας τα θέματα αντί να τα επαναλαμβάνεις.

Σκορπιός
Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα και είναι μια σημαντική στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα έργα και τους στόχους σου. Μπορεί να μάθεις νέες πληροφορίες για ένα παλιό θέμα και ενώ η εικόνα μπορεί να μην είναι ακόμα ολοκληρωμένη, είσαι ένα βήμα πιο κοντά. Έχεις ένα αποκλειστικό παράθυρο στο παρελθόν που σε βοηθά να πάρεις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον, αλλά είναι λογικό να επιφυλάξεις κρίση μέχρι να ολοκληρωθεί η εικόνα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη μπορεί να αντιμετωπίσεις προσωρινά προβλήματα με σχέδια σταδιοδρομίας, την εικόνα ή τις σχέσεις σου ή μπορεί να περιστρέφεσαι σε παλιά έργα για να τα ολοκληρώσεις.

Τοξότης
Μέσα από συζητήσεις ή συλλογισμούς αυτές τις μέρες μπορείς να αποκτήσεις σημαντική εικόνα για μυστήρια από την προσωπική σου ιστορία. Μια νέα προοπτική μπορεί να σε δει να επαναπροσδιορίζεις ορισμένες από τις πεποιθήσεις, τα ιδανικά, τους στόχους και τα όνειρα σου. Με το Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη σε ευθυγράμμιση μπορεί να δεις ποιες προσεγγίσεις ή προσδοκίες είχες στο παρελθόν και που σε οδήγησαν σε λάθος μονοπάτι. Σκέψου αν είναι πιθανό να ζεις στο μυαλό σου και να παραβλέπεις προσωρινά τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων. Ως εκ τούτου απέφυγε το να αφήσεις τις επικοινωνίες να τρέχουν μπροστά σου.

Αιγόκερως
Η μέρα υπόσχεται να είναι πολυάσχολη και μπορεί να υπάρχουν πολλά να κάνεις και να συζητήσεις. Οι ανακαλύψεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής, ιδιωτικής φύσης και τώρα σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν. Μια συζήτηση μπορεί να γίνει με ένα ερωτικό ενδιαφέρον που γρήγορα στρέφεται στο παρελθόν ή μια συζήτηση με κάποιον από το παρελθόν σου μπορεί να πυροδοτηθεί. Όποια κι αν είναι η περίπτωση τα συναισθήματα είναι σήμερα ένα μεγάλο θέμα και είναι πολύ εστιασμένα στο παρελθόν. Έχεις επίσης την τάση να φαντάζεσαι τι θα ήθελες να αλλάξεις για το μέλλον.

Υδροχόος
Η αγάπη, οι στοργές, τα συναισθήματα ή η ευχαρίστηση βρίσκονται σήμερα το επίκεντρο, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις την παγίδα της επικοινωνίας και της σχέσης με μοτίβα που πλέον δε σε εξυπηρετούν. Η παραμονή σε πολύ ριζωμένες παλιές προσεγγίσεις μπορεί να οδηγήσει τώρα σε προβλήματα. Αναζήτησε βελτιωμένες μεθόδους σύνδεσης, έτσι ώστε να μαθαίνεις και να αναθεωρείς αντί να επαναλαμβάνεις. Η σημερινή μέρα είναι στην πραγματικότητα ισχυρή για την απόκτηση μιας νέας προοπτικής για ένα παλιό θέμα. Η εκμάθηση της άποψης ενός άλλου ατόμου μπορεί να διευρύνει την όραση σου και μπορεί να κοιτάξεις πίσω σε μια κατάσταση με μια νέα ματιά.

Ιχθύες
Κάποιος ενδιαφέρεται πολύ για σένα και η προσωπικότητα σου λάμπει, αν και μπορεί να νιώθεις λίγο αποστασιοποιημένη ή αναποφάσιστη. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε ευθυγράμμιση με τον Ερμή σήμερα, μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στα συναισθήματα σου από πνευματική σκοπιά. Μπορεί να δεις το που βρίσκεσαι, αλλά να γνωρίζεις ότι τα υποκείμενα ζητήματα μπορούν
να περιπλέξουν αυτό που φαίνεται να είναι θετικό. Ο μυαλό σου μπορεί να είναι πολύ πιο μπροστά από την καρδιά σου σήμερα και οι συζητήσεις ή οι σκέψεις μπορεί να κατευθύνονται σε μέρη που η καρδιά σου δεν είναι έτοιμη να πάει.

Read More

And More