Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Υπάρχει πολύ έντονη εστίαση στις ψυχικές σου αναζητήσεις αυτές τις μέρες, ωστόσο η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να παίξει με τις αντιλήψεις και τις αξίες σου, να θολώσει ή να παραμορφώσει προσωρινά. Μπορεί να ενθουσιαστείς με ιδέες, αντικείμενα ή ανθρώπους όμως η πραγματική εικόνα μπορεί να μην είναι αυτή που βλέπεις. Καλύτερα να εκτιμήσεις αυστηρότερα τι είναι αληθινό και τι όχι. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Ταύρος
Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο σε γεγονότα ή συζητήσεις προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα. Κάτω από αυτήν τη διέλευση η ευσεβής σκέψη τείνει να θολώνει αυτό που βλέπουμε. Απόφυγε τον οικονομικό δανεισμό και τα απερίσκεπτα έξοδα. Κάνε ό,τι μπορείς προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε νιώθει απόμακρη για αυτό και μπορεί να αρχίσει τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε πρώτα τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Δίδυμοι
Το φεγγάρι περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της συνεργασίας σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και είναι πολύ εύκολο να διαβάσεις ή να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο βαθιά σκέψη. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά αυξάνεται. Υπόσχεσαι πολλά στον αγαπημένο σου και θα είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να δείξεις επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά σήμερα, όμως μην αφήσεις τα συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σου. Η Αφροδίτη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και συγκρούεται με τον Ποσειδώνα για αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από ψευδαισθήσεις που μπορεί να σε θέσουν σε μια αδύναμη θέση. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον πιθανά με έναν λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες προσωπικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις περίπλοκες σκέψεις.

Λέων
Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αποσαφηνίσεις τη θέση σου σε ένα θέμα ή απέναντι σε κάποιον. Μια αβεβαιότητα στα οικονομικά μπορεί να είναι εντονότερη από το συνηθισμένο και επηρεάζει τη διάθεσή σου. Οι προσδοκίες των άλλων από εσένα στα εργασιακά είναι υψηλές κι αυτό σου δημιουργεί άγχος. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου προετοιμάζει μια έκπληξη που πρέπει να απολαύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί έντονα.

Παρθένος
Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα πιθανά να νιώσεις κάποια απογοήτευση σχετικά με μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Η κρίση όμως δεν είναι αντικειμενική και καθαρή, για αυτό δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και σκέψου με περισσότερη ψυχραιμία. Μια σύγχυση που αφορά στην προσωπική σου ζωή επηρεάζει τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Μην ξεσπάς το άγχος σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να ανταποκρίνεται με τρόπους που δεν σε πείθουν αρκετά.

Ζυγός
Η αβεβαιότητα γύρω από την εργασία, το πρόγραμμα ή μια δέσμευση για τη φροντίδα κάποιου μπορεί σήμερα να είναι έντονη. Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα όπως έκανε πρόσφατα και ο Ερμής και μπορεί να αισθανθείς ευάλωτη απέναντι σε κάποιες ιδέες ή πεποιθήσεις σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα απότομα ξεσπάσματα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις και ασχολείσαι με αδιέξοδες καταστάσεις.

Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα τείνει να θολώνει το όραμά σου σχετικά με ένα θέμα και δεν είσαι σε θέση να κρίνεις στην προσωπική σου ζωή ή σε θέματα στα οποία έχεις επενδύσει. Όσο κυλούν οι ώρες είναι ευκολότερο να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά.

Τοξότης
Εάν έχεις δώσει πολλά ή πολύ λίγα σε μια κατάσταση σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ανισορροπία. Ωστόσο το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε μια δημιουργική αναζήτηση. Η μέρα σου στα εργασιακά είναι αρκετά πιεστική και ένας εκνευρισμός πλανάται στην ατμόσφαιρα. Μην ασκείς πίεση στον ερωτικό σύντροφό σου θέλοντας να του επιβληθείς ή να καλύψεις τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές απογοητεύσεις μπορείς να τις ξεπεράσεις αντιμετωπίζοντάς τες με ρεαλισμό.

Αιγόκερος
Κάποια πράγματα και καταστάσεις μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκονται στον αέρα όμως απόφυγε να πιέσεις τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα καθώς ο χρόνος μπορεί να είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία για τη δοκιμή μιας θεωρίας ή αντίληψης. Η συναισθηματική σου ζωή και πιθανά η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Υδροχόος
Ενώ η Αφροδίτη στον ηλιακό 5ο οίκο σου είναι ισχυρή για δημιουργικές, ευχάριστες και ρομαντικές αναζητήσεις αυτές τις μέρες, το τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο για καταστάσεις που απαιτούν αντικειμενικότητα. Το να κλείνεις τα μάτια σε κάποια προβλήματα δεν είναι βοηθητικό. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις σε δυσκολεύουν καθώς και η συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα των ευθυνών και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Η επιθυμία σου για ασφάλεια, άνεση και ειρήνη είναι ιδιαίτερα έντονη αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι εργασιακές υποθέσεις σου απαιτούν συνέπεια για αυτό και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια. Απόφυγε συναισθηματικά άκρα είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Read More

And More