Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η επιθυμία για περισσότερη άνεση και ασφάλεια συνεχίζεται σήμερα, ωστόσο μπορεί να υπάρχουν πολλά που απαιτούν τον χρόνο σου. Οι ενέργειες διεγείρουν τώρα την επιθυμία σου να κάνεις περισσότερα και οι ιδέες για να το κάνεις είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Μπορείς να εργαστείς αποτελεσματικά ή να αναβιώσεις παλιά έργα που είναι πιθανό να έχουν μακροχρόνια απήχηση και κερδοφορία. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της δημιουργικότητάς σου αργότερα σήμερα, αναδεικνύοντας τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη και τις επιθυμίες σου να δείξεις και να μοιραστείς τη στοργή σου.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των επικοινωνιών και συνδέσεών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας. Μπορεί να νιώθεις μια αδυναμία συγκέντρωσης, αλλά συνολικά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο και να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Αργότερα σήμερα λαχταράς περισσότερο χρόνο χαλάρωσης, καθώς η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσεις στον εαυτό σου και τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι δυνατή για να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα συναισθήματα σου για ένα θέμα. Η στρατηγική σκέψη σου ωφελεί πολύ καθώς ο σχεδιασμός μπορεί να είναι χρήσιμος τώρα. Το κίνητρο για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου είναι μαζί σου και στοχεύεις στο να αξιοποιήσεις την ενέργεια που έχεις στη διάθεση σου σε κάτι που πραγματικά αξίζει να επιδιώξεις αντί να σκορπίσεις τον εαυτό σου. Η ισορροπία δυνάμεων σε μια σχέση είναι ένα καυτό θέμα τώρα και ευτυχώς μπορείς να δεις όχι μόνο πόσο σημαντικό είναι αλλά και τα οφέλη του να μοιράζεσαι και να λαμβάνεις.

Καρκίνος
Η διάθεσή σου σήμερα είναι παιχνιδιάρικη και εξωστρεφής αν και λαχταράς ένα σταθερό ρυθμό αργότερα σήμερα με την απομάκρυνση της Σελήνης από το ζώδιό σου. Έχεις περισσότερη προσωπική επιρροή σε ομάδες, σε φίλους ή σε μια σχέση προσωπική. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσεις πράγματα, να μοιραστείς ιδέες. Μπορεί να πάρεις μερικές εμπνευσμένες ιδέες από φίλους και δίκτυα. Καθώς η μέρα προχωρά, είσαι έτοιμη να πάρεις την ανάσα σου και να απολαύσεις αυτό που έχεις.

Λέων
Αυτό το πρωινό είναι δυνατό για να ασχοληθείς με τη δουλειά, τη φήμη, την καριέρα ή την υγεία σου. Το να κάνεις σχέδια μπορεί να είναι συναρπαστικό και μπορεί να έχεις έναν άσσο στο μανίκι σου. Υπάρχει μια καλή υγιής εστίαση στην εργασία. Αναγνωρίζεις τις ανταμοιβές της δουλειάς ή της ρουτίνας. Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιό σου αργότερα σήμερα και τα συναισθήματα χρειάζονται κανάλια έκφρασης.

Παρθένος
Αυτό το πρωί είναι εξαιρετικό και θα νιώσεις μια βαθιά απόλαυση που σχετίζεται με ένα έργο ή μια επιδίωξη. Πολύτιμες γνώσεις σε εκπαιδευτικά, εκδοτικά ή επαγγελματικά θέματα είναι πλέον δυνατές. Το δέσιμο ή η δόνηση με κάποιον σε νοητικό επίπεδο μπορεί να σε παρακινήσει. Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να αφήσεις το στίγμα σου στον δημιουργικό κόσμο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο ή να εκτιμήσεις πράγματα για άλλους που προηγουμένως αγνοούσες.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος να συνεχίζεται το πρώτο μισό της ημέρας είναι πιο πιθανό να είσαι στο επίκεντρο. Βρίσκεσαι σε ένα πνεύμα προσανατολισμένο στους στόχους σου αλλά θα μπορούσες να παλέψεις με αντικρουόμενες ανάγκες. Ευτυχώς υπάρχει καλή, υποστηρικτική ενέργεια μαζί σου για μια εις βάθος έρευνα στον ψυχισμό σου. Αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα και ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας για το πρώτο μισό της ημέρας, εμπνέοντας ένα συναίσθημα ότι υπάρχει κάτι περισσότερο για να απολαύσεις, να μάθεις ή να εξερευνήσεις. Μπορεί να νιώσεις δύναμη σήμερα το πρωί πιθανώς λόγω ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σου ή νέων γνώσεων για ένα έργο. Το να μιλάς για τα σχέδια σου με κάποιον που εμπιστεύεσαι μπορεί να σε ανταμείψει. Σε συναισθηματικό επίπεδο η ανάγκη σου για δομή και σταθερότητα είναι έντονη.

Τοξότης
Η μέρα είναι ευνοϊκή για να δεις επαγγελματικά και οικονομικά θέματα από μια διαφορετική -και πιο ουσιαστική- οπτική γωνία. Οι αποφάσεις νωρίς σήμερα είναι καλές μιας και έχεις την ικανότητα να βλέπεις μακριά. Μπορεί να βρεις τις απαντήσεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να την αφήσεις πίσω σου. Οι άλλοι είναι πιθανό να σε βρουν αξιόπιστη αυτήν τη στιγμή και η προσωπική ή η ιδιωτική σου ζωή είναι πλούσια.

Αιγόκερος
Δημιουργικά μιλώντας, είσαι σε εξαιρετική φόρμα σήμερα το πρωί. Είσαι σε καλή κατάσταση για την καλλιέργεια και την ενίσχυση των συνδέσεων μέσω των συνομιλιών. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη για την προώθηση ενός χόμπι ή ενός δημιουργικού έργου. Ενώ μπορεί να υπάρχει υποστηρικτική ενέργεια τώρα, καθώς η μέρα προχωρά γίνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αφήνεσαι στην υπερβολική σκέψη. Ο έρωτας και οι νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Υδροχόος
Οι διελεύσεις υποστηρίζουν τα οράματά σου, τα μακροπρόθεσμα σχέδια και έργα σου. Ιδιαίτερα εκείνα που σε βοηθούν να εξασφαλίσεις ένα άνετο μέλλον. Μπορεί να δεις μοτίβα ή να κάνεις ανακαλύψεις σχετικά με το παρελθόν, την οικογένεια ή την ιδιωτική σου ζωή. Η δύναμη μιας θετικής στάσης απέναντι στα προβλήματα είναι σαφής τώρα. Οι αποφάσεις υποστηρίζονται καλά νωρίς το πρωί αλλά χάνουν την ποιότητα τους όσο περνούν οι ώρες λόγω υπερβολικής σκέψης.

Ιχθείς
Οι ενέργειες νωρίς σήμερα σου υπενθυμίζουν τα οφέλη της εστίασης. Έχεις μια παρηγορητική αίσθηση ότι μαθαίνεις πολλά από τις πρόσφατες εμπειρίες σου. Έχεις δυνατές ευκαιρίες να κάνεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους αυτές τις μέρες και η δύναμη του λόγου σου είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιθανή η υπερευαισθησία και ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις και να δεις πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Read More

And More