Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορείς να πάρεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες μέσω φίλων ή δικτύων τώρα, καθώς ο Δίας και ο Ερμής συναντώνται στον κοινωνικό σου τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις γνώσεις σου με τους άλλους για ενθαρρυντικά νέα ή χρήσιμα σχόλια και εμπνευσμένες ιδέες. Ωστόσο μια διέλευση Σελήνης – Άρη μπορεί να τραβήξει κάποιες απογοητεύσεις στην επιφάνεια. Συγκράτησε λίγο την ένταση που νιώθεις και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αξιόλογη γνωριμία προκύπτει από το πουθενά.

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να βρεις καλές ιδέες, σχέδια ή αποφάσεις που σχετίζονται με τις ευθύνες, την εργασία ή τη φήμη σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξεις επαγγελματικές επαφές και συνδέσεις ή να μάθεις περισσότερα για τον τομέα και το αντικείμενό σου. Περιόρισε την ανυπομονησία που σου δημιουργεί η συνάντηση του Ερμή με τον Δία. Θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον αγαπημένο σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, με την επικοινωνία σου να βελτιώνεται μπορείς να ελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Θα μπορούσες πολύ καλά σήμερα να καταλήξεις σε μια επιτυχή συμφωνία ή να λύσεις ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε τον Ιανουάριο. Η θετική ενέργεια ρέει και η καλή επικοινωνία ευνοεί τις σχέσεις με τους άλλους. Η σημερινή διέλευση Σελήνης – Άρη μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Διαχειρίσου την σωστά και μην προκαλείς εντάσεις κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες για ένα προσωπικό θέμα ή να αποκτήσεις μια εικόνα για μια κατάσταση που σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται στον 8ο ηλιακό οίκο σου ανοίγοντας το μυαλό σου σε κάτι που πιθανά σου είχε διαφύγει στο παρελθόν ή σε μια νέα ευκαιρία. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση επίσης για να συζητήσεις εμπιστευτικά θέματα. Συμφωνίες που περιλαμβάνουν χρήματα ή υποστήριξη μπορούν να ληφθούν υπόψη ή να εξελιχθούν θετικά. Απόφυγε στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Λέων
Οι συνομιλίες και οι επικοινωνίες σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα υγιείς και χρήσιμες. Ο Δίας και ο Ερμής ενώνονται στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να υπάρξει μια σημαντική συμφωνία ή επίλυση τώρα και μπορεί να σχετίζεται με κάτι που είχε συζητηθεί τον Ιανουάριο. Οι επικοινωνίες επίσης και οι εναλλαγές μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις συναισθήματα και ιδέες. Απόλαυσε τη συντροφιά και τη θαλπωρή που σου παρέχει ο ερωτικός σύντροφός σου. Μην κάνεις κάποια κίνηση που μπορεί να σε εκθέσει απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να επιδιώξεις συζητήσεις με τον Ερμή και το Δία να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ψάχνεις περισσότερο νόημα, λύσεις ή συμφωνίες ειδικά σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, την υγεία ή τις μεθόδους. Ένα πρόβλημα επίσης που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο μπορεί να επιλυθεί. Ωστόσο κάποιες εσωτερικές απογοητεύσεις χρειάζονται αισιόδοξες σκέψεις και ρεαλιστικές αντιμετωπίσεις. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,   απόλαυσε το φλερτ και τον εαυτό σου.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς ενθουσιασμένη και ψυχικά δεσμευμένη, καθώς ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται. Επίσης θα έχεις μια πρόοδο στην επικοινωνία, μια σημαντική αποκάλυψη ή μια νέα κατανόηση ενός θέματος. Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις. Εισπράττεις περισσότερη ζεστασιά και θετικότητα από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τα δυνατά σημεία σου και χρησιμοποίησέ τα για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ανυπομονείς σήμερα για ειδήσεις και πληροφορίες ώστε να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ενός θέματος. Οι ιδέες που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή είναι λίγο περισσότερο φιλόδοξες. Με τη σημερινή πτυχή  Σελήνης – Άρη οι εντάσεις που σχετίζονται με τα όρια, το σεβασμό, τα χρήματα ή τη δύναμη ισχύος μπορεί να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους. Θετικές αλλαγές προβλέπονται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου καθηλώνει τους πάντες.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά στο δεύτερο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο ξυπνώντας συναισθήματα και αναζητάς διέξοδο για έκφραση. Ο Ερμής και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των επικοινωνιών σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις ευκαιρίες για την προώθηση των στόχων σου. Η επίλυση ενός ζητήματος που προέκυψε τον Ιανουάριο μπορεί να βρει λύσεις τώρα και να προκαλέσει ανακούφιση. Μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης στον ερωτικό σύντροφό σου θέλοντας να βγεις από την κουραστική ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις και μην εμπιστεύεσαι τυφλά.

Αιγόκερος
Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα πρακτικά θέματά σου όπως τα χρήματα, τους πόρους, τα ταλέντα ή τις επιχειρηματικές σου υποθέσεις. Είσαι ιδιαίτερα επινοητική με τον Ερμή και τον Δία να συναντιούνται στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Τα κίνητρα για να βελτιώσεις την εξέλιξη των εργασιακών σου στόχων αυξάνονται. Υπάρχουν φλεγόμενα συναισθήματα με τη Σελήνη απέναντι από τον Άρη για αυτό και χρειάζεται προσοχή η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις επιφυλακτικότητα απέναντι σε αυτά που ακούς και πολύ καλά κάνεις.

Υδροχόος
Είναι η κατάλληλη στιγμή για πιο τολμηρές, μεγαλύτερες και καλύτερες ιδέες και ισχυρή λήψη αποφάσεων. Ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται σήμερα στο ζώδιό σου κι αυτό ευνοεί τις κινήσεις σου. Η φιλία, η επικοινωνία, η κοινωνικοποίηση και οι δημιουργικές ή ερωτικές αναζητήσεις μπορούν να ευνοηθούν. Μια πτυχή του φεγγαριού με τον Άρη μπορεί ωστόσο να προκαλέσει αναταραχές και είναι προτιμότερο να αντιμετωπιστούν από το να αυξηθούν. Μην απαιτείς παράλογα πράγματα από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά.

Ιχθείς
Ο Ερμής και ο Δίας ευθυγραμμίζονται σήμερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και μπορείς να συζητήσεις ή να μάθεις περισσότερα σχετικά με ένα εμπιστευτικό θέμα, ένα προσωπικό ζήτημα ή ένα πρόβλημα από το παρελθόν. Η υποστήριξη στα εργασιακά φαίνεται έντονα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες, ανάγκες και όνειρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη ανανέωσης και διασκέδασης και μπορείς να την καλύψεις.

Read More

And More