Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν τις δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων και τα πιο μοναδικά και πολύτιμα χαρακτηριστικά σου. Οι δυνάμεις παρατήρησης σου είναι υψηλές και έχεις ζήτηση για τη διορατικότητα και την προοπτική σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διδάξεις, να καθοδηγήσεις και να μάθεις, ή απλώς να μοιραστείς ιδέες και να δεθείς με άλλους μέσω αυτών. Μια διαφορετική οπτική μπορεί να είναι καταπραϋντική και είσαι απίστευτα ανοιχτή σε μια καλύτερη κατανόηση ενός θέματος. Η σημερινή επιρροή Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να σε εμπνεύσει να βελτιωθείς, να αναπτυχτείς και να μάθεις.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις υπογραμμίζουν την επιθυμία σου να αναπτυχτείς, να χτίσεις και να προχωρήσεις. Η επίλυση των συγκρούσεων έρχεται αρμονικά με τη σημερινή εστίαση και την ανταμοιβή. Οι σχέσεις παίρνουν μια καλή ώθηση καθώς είσαι ακαταμάχητη στο να δείχνεις δέσμευση και συμπόνια. Ένας ιδιαίτερος δεσμός μπορεί να είναι συγκινητικός και να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή. Οι ενέργειες είναι ώριμες για καταιγισμό ιδεών ή για σύνδεση με κάποιον μέσω του μυαλού ειδικά αργότερα σήμερα. Ωστόσο με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, είσαι έτοιμη για να αντιμετωπίσεις προβλήματα που σου έχουν τραβήξει την προσοχή.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή θέση για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου σήμερα. Είναι μια στιγμή να κάνεις τυχερές συνδέσεις, να επιδιορθώσεις δυσκολίες ή να αισθάνεσαι υποστήριξη. Με τις σημερινές αρμονικές διελεύσεις υπάρχει μεγαλύτερη προθυμία για ανάπτυξη και βελτίωση. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς λύσεις σε προβλήματα. Υπάρχει η αίσθηση του ότι να προσεγγίζεις τους άλλους είναι σωστό για σένα και μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Με ένα τρίγωνο Ήλιου – Χείρωνα ανοίγεσαι στην ανάγκη για ανταλλαγή, αντί να υποθέτεις ότι οι περιστάσεις ή οι άλλοι σε περιορίζουν.

Καρκίνος

Η υπομονή έρχεται πιο εύκολα από το συνηθισμένο σήμερα. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα σπασμένα, καθιστώντας μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις σε εργασίες που απαιτούν μια σταθερή, πρακτική ή εστιασμένη νοοτροπία. Θα μπορούσες να βρεις ικανοποίηση βοηθώντας τους ανθρώπους ιδιαίτερα με συμβουλές ή πληροφορίες. Η δέσμευση σε κάτι φαίνεται φυσική και πιο αβίαστη απ’ το συνηθισμένο. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να μάθεις μια νέα μέθοδο ή θα μπορούσες να συναντήσεις πολύτιμες πληροφορίες που σε βοηθούν να κάνεις τη δουλειά πιο αποτελεσματικά.

Λέων

Το σημερινό τρίγωνο ‘Ηλίου – Χείρωνα είναι μια καλή διέλευση, ειδικά καθώς εναρμονίζεται σε ζώδια που συμπληρώνουν το δικό σου. Μπορεί να νιώσεις πιο ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μοιραστείς κάτι από τον εαυτό σου με τους άλλους. Σίγουρα οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να τονίσουν την ανάπτυξη και την επούλωση αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν το μοναδικό όραμα ή την προσωπική σου φιλοσοφία. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τις ιδέες ή την τέχνη σου, κάτι που μπορεί να είναι αναπόσπαστο για να βοηθήσεις κάποιον να θεραπευτεί και να προχωρήσει.

Παρθένος

Οι διελεύσεις σήμερα οδηγούν σε μεγαλύτερη κατανόηση. Οι υποστηρικτικές συνδέσεις ή οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να είναι ισχυρές. Το να χρειάζεται να θεραπεύσεις τη δυναμική της οικογένειας ή εάν νιώθεις πιο άνετα με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου μπορεί να σε ωφελήσει και αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις προσπάθεια. Η διορατικότητα σου είναι τόσο έντονη που είναι πιθανό να φτάσεις στο βάθος ενός πολύπλοκου προβλήματος. Μπορείς να επιλύσεις ενεργά προβλήματα, βρίσκεις πρότυπα και εμπλέκεις τον εαυτό σου σε κάτι που σε απορροφά και έχει νόημα.

Ζυγός

Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλά στα σχέδια και τις ιδέες σου σήμερα. Το να ανακτήσεις κάτι που χάθηκε ή να δεις κάτι με ένα νέο πρίσμα μπορεί να είναι έντονο. Το να ξέρουν ο άλλοι ότι ακούς και καταλαβαίνεις βοηθά στην ενίσχυση των σχέσεων. Ευτυχώς τα έργα κυλούν καλά και μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με πράγματα που πραγματικά αγαπάς, λόγους που μπορείς να παραμείνεις πίσω και διαφορετικά να βρεις νόημα μέσω διαφορετικών δραστηριοτήτων. Μπορείς να λύσεις ένα ενοχλητικό πρόβλημα σήμερα, καθώς οι πειστικές σου δυνάμεις είναι σε καλή μορφή. Σήμερα μπορείς να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την επίλυση προβλημάτων κάθε είδους. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να σκέφτεσαι ιδέες για θέματα εργασίας, χρημάτων και υγείας. Μπορεί να δεις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μάθηση. Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Χείρωνα ενθαρρύνει γνήσιες και ειλικρινείς προσπάθειες σύνδεσης με άλλους. Μπορείς εύκολα να μπεις σε ένα συγκεκριμένο τρένο σκέψης ή να αποδεχτείς μια νέα ιδέα και να τρέξεις μαζί της με υπέροχο ενθουσιασμό. Μπορεί να έχεις χρήσιμες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η επίλυση ενός προβλήματος είναι δυνατή τώρα με κάτι κρυφό να έρχεται στο φως.

Τοξότης

Η σημερινή ανατροφοδότηση μπορεί να είναι πολύτιμη και μπορεί να σε ενθαρρύνει. Οι φρέσκιες, φυσικές και προσανατολισμένες στην ανάπτυξη ενέργειες κυριαρχούν και σε κάνουν αγαπητή στους άλλους. Η πνευματική ανάπτυξη και ευεξία μπορεί να είναι στο επίκεντρο και είναι υπέροχο να είσαι πιο προσεκτική στη θεραπεία και βελτίωση. Στρέφεσαι σε δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή ρομαντισμό για να φέρεις περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Ξεχωρίζεις ευχάριστα από το πλήθος, καθώς η σημερινή επιρροή Ήλιου – Χείρωνα είναι ιδιαίτερα έντονη για εσένα με τον Ήλιο στο ζώδιο σου.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά και μπορούν να ενισχύσουν την κατανόηση σου ή να λύσουν ένα πρόβλημα. Μπορεί να δεις νέα επίπεδα μιας κατάστασης που σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή, την οικογένεια ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξει μια πραγματική ώθηση στον εσωτερικό κόσμο σου. Τώρα μπορεί να βρεις ιδιαίτερο νόημα στο να βοηθάς τους άλλους , στην υποστήριξη, στη εθελοντική εργασία και τις συνδέσεις με άτομα που φροντίζεις. Το να αφιερώνεις χρόνο για να χαλαρώσεις, να ανανεωθείς και να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα και τις ανάγκες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Υδροχόος

Είναι ωραίο να ολοκληρώσεις την κατανόηση σου για ένα θέμα σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν το όραμα και την αντίληψη σου. Επιπλέον υπάρχει περισσότερη ανοιχτότητα, ειλικρίνεια και ζεστασιά στις φιλίες και τις επικοινωνίες σου. Οι αλληλεπιδράσεις σου με ένα σύντροφο, φίλους ή γνωστούς μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές και εμπνευσμένες. Οι ιδέες που αναδύονται τώρα συμβάλλουν σε ένα όνειρο ή όραμα. Το να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, στα έργα και τις ιδέες σου μπορεί επίσης να είναι συναρπαστικό, γεμίζοντας σε με μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να ενισχύσεις την καριέρα, την αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής σου και τις οικονομικές σου προοπτικές. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις σωστά τα φυσικά σου ταλέντα και να αναλάβεις την ηγεσία. Συνδέεσαι με αυτό που πραγματικά εκτιμάς σε πρακτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς εστιάζεις στα μοναδικά στοιχεία που φέρνεις στην εργασία ή τις ευθύνες σου, προσελκύεις τους κατάλληλους πόρους για εσένα. Το να νιώθεις πιο ασφαλής για την απόδοση σου ενισχύει το ποσοστό επιτυχίας σου τώρα.

Read More

And More