Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου διεγείροντας μια ισχυρή επίγνωση των σχέσεων σου και την ανάγκη για συντροφικότητα. Είναι μια καλή μέρα για εξορθολογισμό των εργασιών. Αργότερα σήμερα μπορεί να παλέψεις με ανασφάλειες ή να αναρωτιέσαι αν θα ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο έναντι της διατήρησης των ισορροπιών. Προσπάθησε να μην φορτωθείς με πάρα πολλά προβλήματα που δεν είναι δικά σου εάν βρίσκεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου είναι λίγο εκκεντρικοί.

Ταύρος
Ο δρόμος προς την εκπλήρωση φαίνεται να φροντίζει τις πρακτικές πτυχές και τις λεπτομέρειες της ζωής σου σήμερα και μπορεί να είναι ικανοποιητικό να αναζητάς τρόπους για να απλοποιήσεις τη ζωή σου και να περιορίσεις την εστίασή σου. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να προσδιορίσεις πρακτικές προτεραιότητες. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να νιώθεις ότι σε παραβλέπουν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όμως έχεις χρόνο στη διάθεσή σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον παιχνιδιάρικο, εκφραστικό ηλιακό 5ο οίκο σου καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για να δημιουργήσεις και να απολαύσεις αγαπημένες ασχολίες. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρχει κάποια τυπικότητα στις σχέσεις και μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι αρκετά αποστασιοποιημένη για να μιλήσεις για στόχους, δεσμεύσεις και κανόνες. Αυτό μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τις σχέσεις σου με τους άλλους μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον οικογενειακό σου τομέα διεγείροντας την ανάγκη για εξοικείωση και άνεση. Οι φίλοι μπορεί να απαιτούν περισσότερη προσοχή ή πιθανώς την υποστήριξή σου σήμερα, αλλά εσύ μπορεί να προτιμάς να είσαι παρέα με τους κοντινούς σου προς το παρόν. Μπορεί να σου πούνε ένα μυστικό ή να σου ζητήσουν να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη κάποιου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλες αποφάσεις, αλλά είσαι σε καλή κατάσταση για να δημιουργήσεις πολύτιμες συνδέσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου διεγείροντας την επιθυμία για μάθηση, σύνδεση και συναναστροφή. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να συλλέξεις πληροφορίες που είναι χρήσιμες. Ωστόσο μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κάνουν να αποφύγεις πράγματα που αγαπάς. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξουν μικρές απογοητεύσεις ή να επανέλθουν άλυτα προβλήματα από το παρελθόν. Προσπάθησε να μην παίρνεις τις απόψεις των άλλων πολύ προσωπικά.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και η τακτοποίηση μπορεί να είναι ένας στόχος. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι μια δυνατή μέρα για ανεξάρτητες δραστηριότητες παρά για ομαδική εργασία, παρόλο που είσαι απόλυτα εξοπλισμένη για να συνεργαστείς. Καθώς η μέρα προχωρά οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου μπορεί να υπονομεύσουν τις αποφάσεις και τις αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο μια προσωρινή έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί και να σε βοηθήσει.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας την ευαισθησία και το θάρρος σου. Με αυτήν τη διέλευση έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου αλλά είσαι επίσης λίγο πιο ευάλωτη. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις μια ενοχή για πράγματα που δεν κατάφερες. Είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσεις κάποιες συναισθηματικές ιδιοτροπίες με μέτρο, όμως πρόσεξε την ανυπομονησία. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανασφάλειες που σχετίζονται με τις επιδόσεις σου.

Σκορπιός
Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να σε ακούσουν και να σε κατανοήσουν αρκετά. Στην πραγματικότητα μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε παραβλέπουν. Ωστόσο μπορείς να βρεις το κέντρο σου, να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο για τους άλλους να αγγίξουν τα πονεμένα σημεία σου, αν και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να σταθεροποιήσεις έναν ευάλωτο τομέα της ζωής σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 11ο ηλιακό σου οίκο διεγείροντας την επιθυμία ή την ανάγκη να αναζητήσεις τη συντροφικότητα των φίλων. Αντίθετα αυτή η διέλευση μπορεί να σε ενθαρρύνει να συνδεθείς με τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας σου. Ο Ήλιος στον τομέα της οικειότητάς σου οδεύει προς μια σύγκρουση με τον Χείρωνα και ο γενικός πειρασμός είναι να ακολουθήσεις ό,τι πιστεύεις και ό,τι σε κάνει χαρούμενη. Οι ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αλλά με την αυτογνωσία η μέρα μπορεί να είναι διδακτική.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή Σελήνη το να έχεις μια αποστολή ή έναν στόχο, ακόμα κι αν είναι απλός είναι πιθανό να βελτιώσει τη διάθεσή σου. Μπορεί να απολαύσεις την κατάρτιση μακροπρόθεσμων σχεδίων και στρατηγικών. Καθώς η μέρα προχωρά τα προβλήματα στο σπίτι λύνονται. Ο πειρασμός μπορεί να είναι να εργαστείς για τη ρίζα των προβλημάτων. Προσδιόρισε τα όριά σου σχετικά με το πότε νιώθεις καταπίεση και το τι πρέπει να διεκδικήσεις από την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου, κάτι που μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Το να βγάζεις τον εαυτό σου από τις βαρετές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής για να δουλέψεις και να φρεσκάρεις το μυαλό σου αξίζει τον κόπο τώρα. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα να επηρεάζει το υπόλοιπο μισό της μέρας είναι καλύτερο να φροντίσεις να ηρεμήσεις κάποιον ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία. Οι ανασφάλειες τείνουν να εμφανίζονται σε κοινωνικές καταστάσεις. Στην ιδανική περίπτωση θα βρεις την ομορφιά στις ατέλειες με μια δεύτερη ματιά.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας ξυπνώντας βαθύτερα συναισθήματα και την επιθυμία να μάθεις περισσότερα για τις ανάγκες σου. Στόχος να έρθεις σε επαφή με τη δική σου εσωτερική δύναμη. Καθώς η μέρα προχωρά ίσως έρθουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια. Σίγουρα η ευαισθησία τώρα μπορεί να επηρεάσει τις υγιείς προσανατολισμένες στην ανάπτυξη αλληλοεπιδράσεων, αλλά η εξερεύνηση του γιατί μπορεί να νιώθεις έτσι είναι χρήσιμο. Στόχος να μάθεις για ευάλωτες περιοχές που φαίνεται να ενεργοποιούνται τόσο εύκολα.

Read More

And More