Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι ενέργειες της σημερινής πρώτης μέρας της νέας χρονιάς ενθαρρύνουν τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σου. Μια επιρροή Ήλιου – Ουρανού σε εμπνέει να κοιτάξεις μπροστά και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικότερα δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο παλιό τρόπο και η φωτισμένη προσέγγιση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές αποκαλύψεις. Το να ξεπεράσεις τους φόβους σου είναι πολύ σημαντικό για σένα και το καταφέρνεις, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Με τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου σήμερα θέλεις να αφήσεις πράγματα πίσω σου και να κοιτάξεις νέους ορίζοντες. Μια έντονη επιθυμία να απαλλαγείς από περιορισμούς ιδιαίτερα στο μυαλό ή τη στάση σου μπορεί να σε παρακινήσει να αναλάβεις την ευθύνη. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με νέα έργα ή ενδιαφέροντα ή παλιά που είσαι έτοιμη να προωθήσεις. Απολαμβάνεις τη συντροφιά και τη θέρμη του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν αισιόδοξη ενέργεια. Θέλεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια με κάποιον τρόπο ή να είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου προβλήματα. Το να αγκαλιάσεις την αλλαγή έρχεται φυσικά και πιο εύκολα από ότι συνήθως. Ο ερωτικός σύντροφος σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ικανοποιήσει και να σε ευχαριστήσει. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες γνωριμίες βοηθούν στο να απαλλαγείς από ενοχές του παρελθόντος.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν το δέσιμο με τους άλλους, τόσο για καταστάσεις έναν προς έναν όσο και για τις φιλίες. Είσαι λίγο πιο αυθόρμητη από το συνηθισμένο και οι γύρω σου δείχνουν επίσης να είναι πιο ανοιχτοί σε αλλαγές και πρόοδο. Εάν έχεις βιώσει ένα άγχος για μια πρόσφατη κατάσταση είναι πιο εύκολο να το ξεπεράσεις τώρα. Οι νέες ιδέες για μελλοντικά σχέδια μπορεί να είναι πρωτότυπες και να αξίζουν τον χρόνο σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Λέων
Με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ουρανό καθώς ξεκινάς τη χρονιά, νιώθεις αισιοδοξία. Έχεις την αίσθηση ότι ανατρέπεις τα πράγματα ιδιαίτερα με στόχο την υγεία, την εργασία και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός και να έχεις την τάση να θέλεις να αλλάξεις μια μέθοδο ή μια κατάσταση. Δείχνεις κατανόηση απέναντι στις ανάγκες του αγαπημένου σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να αφήσεις πίσω σου προβληματικές καταστάσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ωθώντας σε να μείνεις στο γνωστό και το ασφαλές. Ωστόσο μια διέλευση του Ήλιου με τον Ουρανό καθώς ξεκινά η νέα χρονιά σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς από τα περιττά βάρη. Αυτή η επιρροή μπορεί να σε βγάζει λίγο από τη ζώνη της άνεσης σου αλλά απολαμβάνεις να το κάνεις. Εάν υπήρξε μια πρόσφατη απογοήτευση, τώρα νιώθεις πιο αισιόδοξη και παραδίδεσαι στα χέρια του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα και βάλε νέους στόχους.

Ζυγός
Ξεκινάς τη χρονιά με περισσότερη περιέργεια και ανάγκη για ποικιλία. Με τον Ήλιο και τον Ουρανό να εναρμονίζονται ψάχνεις να προχωρήσεις ή να αφήσεις πίσω σου μια παλιά ιδέα, ένα συναίσθημα ή μια στάση. Μπορεί να είναι μια κρίσιμη στιγμή για την εξερεύνηση τρόπων να ξεφύγεις από μια αποτυχία στο σπίτι, την προσωπική ή οικεία σου ζωή. Αυτή η διέλευση διευκολύνει το να ξεκολλήσεις λίγο από τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Όσο για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή έρχονται τα καλύτερα!

Σκορπιός
Επιλέγεις πρακτικές δραστηριότητες σήμερα και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να φροντίσεις τα τιμαλφή ή τα πολύτιμα υπάρχοντα σου. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα και να σκεφτείς μεγάλες ιδέες για τη βελτίωση της ζωής σου. Με την όψη Ήλιου – Ουρανού στο παιχνίδι καθώς ξεκινάς τη νέα χρονιά, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μια σχέση χρειάζεται μια νέα προσέγγιση ή αρχίζεις να βλέπεις τις ανάγκες της σχέσης σου με ένα άλλο μάτι. Υπάρχει γύρω σου απροσδόκητη καλοσύνη ή ευχάριστες εκπλήξεις και οι συζητήσεις είναι πιο ανοιχτόμυαλες.

Τοξότης
Ξεκινάς το έτος με τη Σελήνη στο ζώδιο σου και νιώθεις συναισθηματικά δεσμευμένος. Η σημερινή διέλευση Ήλου – Ουρανού προωθεί αυτό περισσότερο ενθαρρύνοντας σε να αφήσεις κάτι να φύγει ή να κάνεις μικρές αλλαγές ώστε να απολαύσεις περισσότερη ελευθερία. Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέους τρόπους να κάνεις πράγματα καθώς αισθάνεσαι άβολα με βαρετές, ξεπερασμένες μεθόδους. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταφέρεται στον τομέα των πόρων σου εμπνέοντας σε να εφαρμόσεις νέες ιδέες.

Αιγόκερος
Ξεκινάς τη χρονιά με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αυτή είναι μια καλή διέλευση για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για θεραπεία και αποτοξίνωση. Επίσης η Σελήνη αργότερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σε βγάζει από το καβούκι σου και σε κάνει να λαχταράς νέα ξεκινήματα. Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί επίσης να σε ενθαρρύνουν να αφήσεις τις ξεπερασμένες συμπεριφορές που σε βάραιναν και εμπόδιζαν νέα ξεκινήματα.

Υδροχόος
Ξεκινάς τη χρονιά με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα και ανυπομονείς να αναγεννηθείς. Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε αρμονία, στους συναισθηματικούς σου τομείς ίσως να νιώσεις μια ισχυρή επιθυμία να απαλλαγείς από ορισμένους περιορισμούς ή να ξεπεράσεις εμπόδια. Η γενναιότητα και η αυτοπεποίθηση χτίζονται και αυξάνονται καθώς απαλλάσσεσαι από κακές συνήθειες που άσκοπα καταναλώνεις ενέργεια. 

Ιχθείς
Ξεκινάς τη χρονιά με τη Σελήνη στον τομέα των ευθυνών σου και είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη σε αυτό που χρειάζεται πραγματικά να κάνεις. Ακόμα κι έτσι μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι καλή για σένα σήμερα σε μικρές δόσεις. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ανοίγει απέναντι σε νέες ιδέες, προκλήσεις ή μεθόδους. Είσαι σε καλή επίσης θέση και κατάσταση να αναλάβεις δράση και να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Read More

And More