Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ένα μυστήριο μπορεί να λυθεί σήμερα ή μια συζήτηση παρέχει το κομμάτι του πάζλ που σου λείπει. Η προσοχή είναι εστιασμένη σε ό,τι πρέπει να μείνει πίσω και να ξεχαστεί. Προβάλλεις μια ζεστή διάθεση σήμερα. Η ολοκλήρωση έρχεται μέσω της συναισθηματικής υποστήριξης και της ιδιαίτερης προσοχής σε οικογενειακά ζητήματα. Οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν το συναίσθημα της αφθονία. Νιώθεις υπερήφανη. Σκέψου καλά σήμερα και μη φοβάσαι να γίνεις δημιουργική σε σχέση με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, την οικογένεια, ή και την εργασία σου. Είναι επίσης συνετό να ελέγξεις την ανυπομονησία και να αποφύγεις να πιέζεις κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές πιέσεις και μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να μείνεις μόνη, να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου. Οι εντάσεις είναι πιθανές σήμερα καθώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχεις προγραμματίσει, σύμφωνα δηλαδή με το χρονοδιάγραμμά σου. Έτσι ίσως χρειαστεί να βιαστείς και αυτό σε στρεσάρει. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια ψυχική ταραχή, είσαι επίσης έτοιμη να χειριστείς ένα συναισθηματικό θέμα που απέφευγες. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα. Επιπλέον η διορατικότητα σου είναι ισχυρή ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στο βάθος ενός μπερδεμένου ζητήματος που έρχεται στην επιφάνεια από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Ενώ ορισμένες μικρές προκλητικές πτυχές στο παιχνίδι σήμερα μπορούν να ασκήσουν πίεση, είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες. Τα περίπλοκα συναισθήματα μπορούν γρήγορα να βγουν στην επιφάνεια και μάλιστα απ’ το πουθενά και όπως είναι λογικό ενδεχομένως να σου προκαλέσουν απογοήτευση. Αλλά η ψυχική ένταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος σου,
ειδικά αν σε γεμίζει με αποφασιστικότητα και σε ωθούν να ασχοληθείς με ένα θέμα που εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να αισθάνεσαι πως είσαι λίγο πιο σκληρή με το χειρισμό διαφόρων προβλημάτων. Για αυτό ευθύνεται η ανυπομονησία σου. Η μέρα περιέχει υπέροχη ενέργεια για τα επαγγελματικά σου, ενώ καλές πληροφορίες θα φτάσουν στα αυτιά σου τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για την επιχείρησή σου, αν έχεις. 

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες, μικρές διαφωνίες και να νιώσεις πως κάτι τελειώνει πριν καν αρχίσει καλά καλά. Τόσο σωματικά όσο και πνευματικά απέφυγε σήμερα την υπερένταση. Βάλε στόχο να ελέγξεις τον εαυτό σου και να μη χαλάσεις τη διάθεση σου. Παρόλα αυτά η ένταση μπορεί να μετατραπεί σε παραγωγικότητα μέσα στην ημέρα και κάπως έτσι να λύσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολεί καιρό. Υπάρχουν ευκαιρίες για να δημιουργήσεις σχέσεις και να βελτιώσεις τις φιλίες σου. Θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου, θα καθαρίσεις τον αέρα από παρεξηγήσεις και θα αισθανθείς καλύτερα μετά από αυτό. Στην πραγματικότητα σήμερα η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία κλέβουν την σκυτάλη από τα περίπλοκα συναισθήματα, που σε κατέκλυζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Λέων
Μικρές τεταμένες στιγμές σήμερα μπορεί να προκαλέσουν ανυπομονησία ή διαφωνίες, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως ώθηση για να χειριστείς ένα πρόβλημα. Επίσης μικρές όμορφες διελεύσεις σε βοηθούν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα όσα έχεις. Το κόλπο είναι να αποφύγεις δραστηριότητες που απαιτούν υπομονή ή προσοχή στη λεπτομέρεια. Εάν μπορείς καλύτερα να τις μεταθέσεις για λίγο αργότερα. Η πρόσθετη ενέργεια της ημέρας φαίνεται διαθέσιμη σε νοητικό επίπεδο και είναι καλύτερο να εφαρμοστεί σε κάτι παραγωγικό. Διαφορετικά μπορεί να έρθεις σε κόντρα με το υπερδραστήριο μυαλό σου που σε αφήνει ποτέ να ξεκουραστείς. Και αυτό δεν σε συμφέρει…

Παρθένος
Θα υπάρξει μια κάποια ωμότητα από τους γύρω σου, την οποία πρέπει να διαχειριστείς σήμερα. Ωστόσο οι
πιθανότητες για να σημειώσεις εξαιρετική πρόοδο σε ένα project είναι με το μέρος σου. Κάποιοι άνθρωποι σε κουράζουν πολύ αλλά προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά τους στοιχεία και μόνο σε αυτά. Αν αντιμετωπιστεί με επιτυχία η παρορμητικότητά σου, η μέρα θα είναι υπέροχη. Οι φιλίες βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ζυγός
Η ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα λειτουργεί άλλες στιγμές υπέρ σου κι άλλες εναντίον σου. Οι προκλήσεις της μέρας σε παρακινήσουν να αφήσεις πίσω σου ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οι διαφωνίες δεν οδηγούν πουθενά. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει
να βιαστείς, να είσαι πρώτη ή να κάνεις κάτι αμέσως, και μάλιστα σε καταστάσεις που η βιασύνη δεν είναι απαραίτητη. Η ανυπομονησία που σε διακατέχει τώρα σε βοηθά να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Έχε μια γενναιόδωρη και ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στη ζωή σου και το σύμπαν θα σε ανταμείψει.

Σκορπιός
Ο ρυθμός της ημέρας είναι λίγο χαοτικό. Πρέπει να έχεις τον νου σου και να κρατήσεις τον έλεγχο. Μην βιαστείς να κάνεις συζητήσεις που απαιτούν περισσότερη προσοχή. Χρησιμοποίησε την ένταση με βάση το συμφέρον σου, επιτρέποντας της να σε παρακινεί και όχι να σε πανικοβάλει. Στην πραγματικότητα είναι μια εξαιρετική στιγμή για φιλίες, δικτύωση, ισχυροποίηση επαφών, συνεργασίες αλλά και διαπραγματεύσεις.

Τοξότης
Πρόσεξε τις πολύ βεβιασμένες κριτικές και τα γρήγορα συμπεράσματα σήμερα. Η διανοητική δραστηριότητα είναι έντονη από το πρωί και μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με διαφωνίες. Eίναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις ένα περίπλοκο πρόβλημα. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου πριν τις κάνεις. Προσπάθησε να απλοποιήσεις την καθημερινότητά σου. Οι διελεύσεις σήμερα σε βοηθούν να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ένταση. Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες μέσω εργασιακών δραστηριοτήτων και έρευνας.

Αιγόκερως
Σήμερα οι πιθανές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρόσεξε να μη είσαι πολύ ανυπόμονη. Για το καλό σου. Είναι δύσκολο να διακρίνεις μεταξύ ιδιοτροπίας και αληθινής επιθυμίας. Ωστόσο η ψυχική σου ενέργεια είναι ισχυρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα είναι μια εξαιρετική στιγμή για παραγωγικότητα εάν μπορείς να καταπολεμήσεις τη βιασύνη και την ανυπομονησία. Έχεις υποστήριξη από τον σύντροφό σου, αλλά και από φίλους και συγγενείς. Είναι μια καλή  περίοδος στη ζωή σου για δημιουργικές δραστηριότητες.

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις νευρική. Πρόσεξε να μην επικρίνεις κάποιον, ο οποίος προσπαθεί να βάλει την ζωή του σε μια τάξη. Η ένταση που έχει η μέρα, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου τελικά. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου. Κάποιος σε τονώνει με νέες ιδέες και ο ενθουσιασμός σου για αυτό είναι έκδηλος. 

Ιχθύες
Η ένταση σήμερα, σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κάνεις κάτι. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείς, που μπορεί να δυσκολευτείς να χαλαρώσεις. Η ατμόσφαιρα γύρω σου μπορεί να είναι τόσο χαοτική που δεν μπορείς να ακούσεις καν τον εαυτό σου
να σκέφτεται. Η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες ή ευερεθιστότητα. Ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ψυχική σου ένταση για να οργανώσεις κάτι που απαιτεί προσπάθεια. Εάν μπορείς να αποφύγεις τα βιαστικά πράγματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό, θα είσαι σε καλύτερη φόρμα για τις ευκαιρίες της ημέρας.

Read More

And More