Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να περάσεις περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς η ανάγκη για χαλάρωση είναι έντονη. Επενδύεις περισσότερο συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι. Ωστόσο οι επιρροές σήμερα σε προκαλούν να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της οικείας σου ζωής. Βρες τρόπους να συνδυάσεις την εργασία και τις υποχρεώσεις σου με τον προσωπικό χρόνο και την ευχαρίστησή σου. Αργότερα σήμερα εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για χρήσιμες συζητήσεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα σε βοηθάει να συνδεθείς, να μοιραστείς, να επικοινωνήσεις. Ενώ μπορεί να θέλεις να απολαύσεις τη μέρα μπορεί να βρεθείς πιεσμένη από εξωτερικές ευθύνες ή απαιτήσεις. Επίσης λίγη πλήξη από τη ρουτίνα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου. Διατήρησε καθαρή τη σκέψη σου και προσπάθησε να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες για καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι παραδοσιακές προσεγγίσεις στην εργασία ή στα έργα σου ευνοούν περισσότερο τώρα, αλλά η καινοτόμος σκέψη εξακολουθεί να είναι παρούσα.

Δίδυμοι
Η σημερινή Σελήνη στον τομέα των πόρων σου δονείται καλά και ενθαρρύνει μια πρακτική, ήρεμη προσέγγιση της ζωής. Αναζητάς κάποια προβλεψιμότητα και άνεση και αυτήν την εποχή του σεληνιακού μήνα θα προτιμούσες να κρατήσεις τα πράγματα απλά. Ωστόσο ορισμένες δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές δείχνουν διαθέσεις και επιθυμίες που φαίνονται παροδικές και μάλλον έχεις δίκιο ότι δεν θα διαρκέσουν πολύ. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να καταλήξεις σε συμβιβασμό, αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα, τα συναισθήματά σου γίνονται πολύχρωμα. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να ακούσεις την καρδιά σου. Έχεις έντονη ανάγκη για αναγνώριση και συναισθηματική σύνδεση αυτήν τη στιγμή. Ενώ λαχταράς ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, ένα άλλο μέρος σου θέλει να είναι παραγωγικό. Όσο διχασμένη κι αν αισθάνεσαι ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να βρεις τη σωστή ισορροπία. Αργότερα σήμερα η παραγωγικότητα σου βελτιώνεται.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας την ανάγκη να επαναφορτιστείς συναισθηματικά. Το να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου είναι πολύτιμο και απαραίτητο. Μπορείς να επωφεληθείς από το είδος της συναισθηματικής ανανέωσης που έρχεται μέσω του χρόνου που αφιερώνεις στον προβληματισμό. Ωστόσο οι ευθύνες μπορεί να σε εκπλήξουν. Μπορεί να χρειάζεσαι μια ελαφριά αλλαγή ρυθμού και είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για αλλαγή αντί να περιμένεις να προκύψει από μόνη της.

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη σε προτρέπει να εστιάσεις στις φιλίες σου ή στους στόχους σου που σχετίζονται με την ευτυχία και την απόλαυση. Συνδυάζοντας υποχρεώσεις και θέλω μπορεί να ανακαλύψεις ότι υποσυνείδητα αναζητάς μια αλλαγή ρυθμού. Ένα μέρος σου λαχταρά περισσότερο χρόνο μακριά από απαιτητικές καταστάσεις, η κοινωνικοποίηση όμως τώρα μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητική. Οι επιρροές αργότερα σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να σκεφτείς ένα πρόβλημα και να βρεις ιδανικές λύσεις.

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη υπογραμμίζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό σου προς το παρόν. Επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στην απόδοση, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να πετύχεις όλα όσα θέλεις σε σημεία σήμερα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εκδηλώσεις ανεξαρτησίας από τους άλλους που θα σε προβληματίσουν. Όσο λιγότερες προσδοκίες έχεις από τις αλληλεπιδράσεις τόσο το καλύτερο. Η εύρεση ισορροπίας γίνεται πιο εφικτή όσο προχωρά η μέρα.

Σκορπιός
Με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα έλκεσαι από δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Είναι μια στιγμή για να θρέψεις το μυαλό και το πνεύμα σου. Μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ιδιοτροπίες, αλλά είναι πιθανό να μειώσουν την ανάγκη αυτού που πραγματικά χρειάζεσαι. Η ατμόσφαιρα είναι ώριμη για στοιχεία έκπληξης και το να παραμείνεις ευέλικτη είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για θετικά σχόλια από άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη μπορεί να σε βάλει σε ένα πλαίσιο όπου θα δώσεις περισσότερη προσοχή στις βαθύτερες ανάγκες σου. Να θυμάσαι ότι οι απογοητεύσεις απαιτούν ψυχραιμία και ένα θετικό κανάλι απελευθέρωσης. Προσπάθησε -όσο μπορείς- να μην επιτρέψεις να σου αποσπάσουν την προσοχή. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς ώστε να νιώσεις συναισθηματικά ανανεωμένη. Καθώς η μέρα προχωρά, ευτυχώς νιώθεις καλύτερα και μπορείς να απολαύσεις το συναίσθημα και τον χρόνο σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή Σελήνη σε βρίσκει ιδιαίτερα φιλόξενη. Έχεις επενδύσει περισσότερο στο να φέρεις ισορροπία στο περιβάλλον και τις σχέσεις σου αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Μπορεί να υπάρχει μια έντονη επιθυμία να αλλάξεις τον ρυθμό της ζωής σου, αλλά υπάρχει κάποια αναξιοπιστία να διαχειριστείς. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή, σκέψου ή προγραμμάτισε μικρές αλλαγές στη ζωή σου για να νιώσεις καλύτερα. Όσο η μέρα κυλά τα λόγια σου γίνονται πιο δυνατά από το συνηθισμένο και έχεις πραγματική ικανότητα στην επικοινωνία.

Υδροχόος
Η σημερινή Σελήνη σε συντονίζει στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου. Αφιερώνεις περισσότερο τον εαυτό σου στη δουλειά ή στις καθημερινές σου ρουτίνες και η διόρθωση προβληματικών τομέων της ζωής σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. Ωστόσο η εσωτερική ανησυχία μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σου στο πρώτο μέρος της ημέρας. Η ανάγκη για προβλεψιμότητα ανταγωνίζεται την επιθυμία σου για συνεργασία τώρα. Ιδανικά αυτή η ένταση μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου.

Ιχθείς
Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την ιδιαίτερη προσοχή στην ευχαρίστηση, τον ρομαντισμό και τη δημιουργία. Αφιερώνεις περισσότερο τον εαυτό σου στις εγκάρδιες επιδιώξεις σου και οι προσωπικές, κοινωνικές σου ανάγκες συναγωνίζονται για την προσοχή σου. Ωστόσο μπορείς να βρεις τους άλλους πολύ αποστασιοποιημένους ή αναξιόπιστους για τις προτιμήσεις σου το πρώτο μισό της ημέρας. Απόφυγε τη γρήγορη λήψη αποφάσεων που πηγάζει από απογοήτευση και όχι από ένστικτο. Καθώς η μέρα προχωρά έχεις τρομερή ενέργεια μαζί σου για να αναθεωρήσεις το τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια.

Read More

And More