Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να ευθυγραμμίζονται σήμερα μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, να προσεγγίσεις τα πράγματα διαφορετικά και να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Τα γούστα σου μπορεί να είναι έξω από τα συνηθισμένα ή να αισθάνεσαι ότι σε κυριεύει η επιθυμία να κάνεις και να ζήσεις κάτι νέο. Πράγματι αν οι παλιές μέθοδοι δεν είναι ικανοποιητικές ήρθε η ώρα να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα. Η ερωτική σου ζωή αναθερμαίνεται.

Ταύρος
Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σου δείχνει μια απίστευτη προσωπική έλξη σήμερα που μπορεί να ξεχειλίσει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Νιώθεις φρέσκια και ανανεωμένη κι αυτό μαγνητίζει τους άλλους. Η λαχτάρα σου για περισσότερη ποικιλία μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες συναρπαστικές κατευθύνσεις. Οι εκπλήξεις που σχετίζονται με τα χρήματα, τη δουλειά ή την αγάπη μπορεί επίσης να εμφανιστούν έντονα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό δείχνοντας ένα ξύπνημα του εσωτερικού σου ματιού ή των βαθύτερων συναισθημάτων σου για ένα θέμα. Μπορεί να απολαύσεις μια έκπληξη που σε οδηγεί σε όμορφες αναμνήσεις ή απροσδόκητα συναισθήματα. Προσπάθησε να μην είσαι απότομη όταν πρόκειται να αφήσεις κάτι πίσω σου και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Το κλειδί είναι η διάκριση μεταξύ μιας γνήσιας ανάγκης για αλλαγή και των επαναστατικών συναισθημάτων.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για τη σύνδεση με τη διαίσθησή σου. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού ζωντανεύει τις αλληλεπιδράσεις σου. Μπορεί να νιώθεις ευτυχώς αποκομμένη από ένα θέμα που κάποτε σε βάραινε. Οι φιλίες φέρνουν εκπλήξεις σήμερα ή θα μπορούσες να δεις έναν φίλο υπό νέο πρίσμα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για εξερεύνηση κοινωνική ή με νέες ιδέες, όνειρα και σχέδια. Με τον Ουρανό δυνατό σήμερα είναι σοφό να ελέγξεις τον εαυτό σου, τις επιλογές σου και όχι απλά να αντιδράς.

Λέων
Μπορεί να είναι μια στιγμή για μια σημαντική ανακάλυψη σε ένα έργο, ένα εγχείρημα ή μια σχέση, ή μια στιγμή για να συναντήσεις κάποιον ειδικό. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος δείχνει κάποιον ενθουσιασμό, μια αλλαγή ή λίγη αναταραχή ιδιαίτερα όσον αφορά στην εργασία, τις εργασιακές σχέσεις ή στη φήμη σου. Παρόλα αυτά ο έρωτας κρύβει εκπλήξεις που σχετίζονται με το παρελθόν.

Παρθένος
Οι ανταμοιβές είναι εξαιρετικές αν ανοίξεις τον εαυτό σου κοινωνικά. Έχεις την τάση να προσελκύεις ανθρώπους ασυνήθιστους και ο ενθουσιασμός σου μπορεί να είναι μεταδοτικός. Σήμερα μπορεί να είναι μια στιγμή για να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις την ανάγκη σου για αλλαγή και πρόοδο με μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να αφυπνίσει νέες ιδέες, ενδιαφέροντα ή εμπειρίες που σε ενθαρρύνουν να ζήσεις πιο ζωηρά.

Ζυγός
Με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στρέφεις την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιες αλλαγές, ενημερώσεις και μια πιο προοδευτική προσέγγιση. Η ξαφνική παρόρμηση να ξεπεράσεις τα όρια μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα. Οι οικείες σχέσεις ή τα συναισθήματα είναι πιθανό να φουντώσουν ξαφνικά ή αυτή να είναι μια στιγμή που ξυπνάς με συναισθήματα που έχεις θάψει ή αρνηθεί.

Σκορπιός
Μπορεί να δυσκολευτείς να ανεχτείς την ταλαιπωρία σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα και μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού. Η εσωτερική ανησυχία μπορεί να σε προκαλέσει να ξεπεράσεις τα όρια. Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό τον αφυπνιστή, στον τομέα της συνεργασίας σου επιτρέποντάς σου να απολαύσεις αλλαγές ή φρέσκες νέες προσεγγίσεις. Λίγη ταλαιπωρία μπορεί να μετατραπεί σε μια υπέροχη μαθησιακή εμπειρία στα ερωτικά.

Τοξότης
Η σημερινή σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού σου υπενθυμίζει την ανάγκη για κάποια αλλαγή ή πρόοδο. Αυτή η συνάντηση του πλανήτη της αγάπης και της ευχαρίστησης με τον πλανήτη της αλλαγής και του ενθουσιασμού συμβαίνει στον τομέα της υγείας, της εργασίας και των συνηθειών σου. Κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σκέψεις ή κατευθύνσεις. Μια σημαντική αποκάλυψη σε μια σχέση μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα.

Αιγόκερος
Αν κρατάς συναισθήματα που χρειάζονται απελευθέρωση είναι πιθανό να βρουν ένα κανάλι έκφρασης τώρα και τις επόμενες μέρες. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται τώρα στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και της αγάπης εμπνέοντάς σε να κάνεις αλλαγές. Η αγάπη μπορεί να φέρει εκπλήξεις σήμερα και τα θαμμένα συναισθήματα ξυπνούν. Μπορεί να υπάρξει επίσης ρομαντικός ενθουσιασμός και να τραβήξεις την προσοχή ανθρώπων που δεν σε είχαν προσέξει στο παρελθόν.

Υδροχόος
Το να νιώθεις λίγο αναστατωμένη μπορεί να σε ωθήσει προς την κατεύθυνση της αλλαγής σήμερα. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού ρίχνει τα τείχη ορισμένων αναστολών βοηθώντας σε να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου. Είσαι λίγο λιγότερο δεμένη με το παρελθόν και το να απαλλαγείς από κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον είναι πιθανό να σε κάνει να νιώσεις πιο απελευθερωμένη. Οι εναλλακτικές λύσεις σε οδηγούν να ξανασκεφτείς παλιά προβλήματα και ανησυχίες.

Ιχθείς
Οι άλλοι μπορούν να φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σου σήμερα. Η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να απομακρυνθείς από μια κατάσταση για αρκετό καιρό ώστε να δεις ότι αυτή τη στιγμή η ρουτίνα, περισσότερο από την αλλαγή είναι ο εχθρός. Προσελκύεις άλλους μέσω των ιδεών σου ή του τρόπου επικοινωνίας σου και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να στρίψεις και να προσεγγίσεις τις σχέσεις σου με νέο τρόπο.

Read More

And More