Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συνδεθείς με τις φιλοδοξίες σου τώρα και όπως το κάνεις είναι πιθανό να απολαύσεις αυξημένη επιρροή και υποστήριξη. Είσαι έτοιμη να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές στην οικεία ζωή, την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες, τις ρουτίνες ή τα κοινά οικονομικά σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της ευθύνης, της καριέρας και της φήμης σου όπου θα επηρεάσει αυτόν τον τομέα μέχρι της 5/2. Πιο συχνά απ’ ότι συνήθως το μυαλό σου είναι στους στόχους και τις προοπτικές σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορείς να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες για μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος

Μπορεί να παρακινηθείς να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου αυτές τις μέρες και η ώθηση αυτής της φιλοδοξίας είναι η επιθυμία για πιο ευτυχισμένους ή πιο κατάλληλους στόχους και ανάγκες σχέσης. Μπορείς επίσης να βρεις πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφραστείς μοναδικά ή δημιουργικά. Ο Ερμής επίσης σήμερα επιστρέφει στον ηλιακό 9ο οίκο του πνεύματος και της περιπέτειας σου όπου θα επηρεάσει μέχρι τις 5/2. Αυτή η διέλευση ξεκίνησε από την 1η έως τις 23/12, αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω ανάδρομης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις! Τις επόμενες εβδομάδες η γενική σκέψη σε βοηθά να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη να κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά σήμερα, έστω και για κάποια συναισθηματική ανανέωση. Η εργασία για τη σύνδεση εργασίας – σπιτιού, ή η ανακαίνιση της ρουτίνας σου με ικανοποιητικούς, παραγωγικούς υγιεινούς τρόπους μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να είναι παράλληλοι σήμερα μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για τις σχέσεις σου ή μια ωραία περίοδο με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου. Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 5/2. Έτσι μπορείς να συμμετέχεις περισσότερο και να ενδιαφέρεσαι με πάθος για τα έργα, τις μελέτες, τις συνομιλίες και τις σκέψεις σου τις επόμενες εβδομάδες.

Καρκίνος

Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο ή μια ικανοποιητική επιδίωξη μπορεί να εμφανιστεί έντονα αυτή τη βδομάδα. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με άλλους πιο ουσιαστικά. Επίσης οι σπουδές και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα μπορεί να είναι εμπλουτιστικά. Δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για ειρήνη και κοινωνικοποίηση σήμερα, ειδικά στη δουλειά ή ενώ επιδιώκεις την υγεία ή τις καθημερινές ρουτίνες. Βρίσκεις περισσότερη χαρά στη δουλειά, την αφοσίωση και τις επιδιώξεις υγείας. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες οι συζητήσεις που έμειναν ημιτελείς μπορούν να συνεχιστούν ή μπορεί να παρουσιαστούν πληροφορίες που σου διέφυγαν τον περασμένο μήνα.

Λέων

Έχεις κίνητρο να κάνεις βελτιώσεις που σχετίζονται με το να μοιράζεσαι το εαυτό σου με τους άλλους πιο αυθόρμητα και μπορείς επίσης να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη ζωή σου για να κάνεις αυτό που αγαπάς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι ή να ανακαλύψεις ένα νέο πάθος. Είσαι πιο φλύαρη απ’ ότι συνήθως σήμερα και ενώ μπορεί να μην είσαι συγκεντρωμένη, βλέπεις περισσότερες επιλογές κάτι που ανοίγει νέες πιθανότητες. Ο Ερμής επιστρέφει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου και θα παραμείνει έως τις 5/2. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για προσοχή στη λεπτομέρεια.

Παρθένος

Το πιο ελκυστικό τώρα είναι η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά κρίσιμους τρόπους. Η προσωπικότητα σου εμφανίζεται όμορφα σε οποιοδήποτε προσωπικό ενδιαφέρον ή έργο με το οποίο ασχολείσαι τώρα. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να φέρει περισσότερη αρμονία και απόλαυση στον εγχώριο κόσμο σου. Το να διοχετεύεις την ενέργεια σου σε ένα έργο γύρω από το σπίτι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλό για σένα, ειδικά αν είναι κάτι δημιουργικό και ενδιαφέρον. Μπορεί να υπάρχει πολύ ελπίδα μαζί σου σήμερα και οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να είναι κίνητρο.

Ζυγός

Η ανάπτυξη των ταλέντων σου μπορεί να είναι ικανοποιητική και ενδυναμωτική τώρα. Προσεγγίζεις τα κέρδη ή τα υπάρχοντα σου πιο θετικά, φέρνοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Η ανατροπή ενός οικονομικού ζητήματος μπορεί να είναι ανακούφιση. Μπορείς να είσαι ευχάριστα απασχολημένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και παραγωγικές αυτή τη στιγμή και οι συμφωνίες λειτουργούν καλά. Θα μπορούσες ακόμη και να εμπιστευτείς κάποιον. Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/2. Έτσι μπορείς να συνεχίσεις τις συζητήσεις και τα έργα ή τα σχέδια με την οικογένεια.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο δυνατή μέσω της ικανότητας σου να εδραιώνεις την ανεξαρτησία σου, αλλά είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου και για να συνδεθείς με ομοϊδεάτες σου. Η επιρροή και η ευτυχία σου με φίλους, ομάδες ή δίκτυα είναι στο επίκεντρο. Ο σημερινός παραλληλισμός Ήλιου – Αφροδίτης ενθαρρύνει μια ήρεμη προσέγγιση στον κόσμο σου. Ενισχύει επίσης το μαγνητισμό σου. Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 5/2. Τώρα και τις επόμενες μέρες τα έργα που άφησες ημιτελή μπορεί να συνεχιστούν. Οι πληροφορίες που χρειαζόσουν για να προχωρήσεις φτάνουν και έχεις περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσεις προσωπικά ενδιαφέροντα.

Τοξότης

Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου, αν και υπάρχει ο πειρασμός να το παρακάνεις. Έχεις μεγαλύτερη απήχηση από ότι συνήθως σε προσωπικό επίπεδο σήμερα και τα πιο γοητευτικά και ελκυστικά χαρακτηριστικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις και να τα καταφέρεις εξαιρετικά καλά. Υπάρχει πραγματική ζήτηση για τις ιδιότητες που προβάλλεις φυσικά. Μπορεί να νιώθεις ερωτική και επιθυμητή. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για δώρα και ιδιαίτερες απολαύσεις. Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σου και εισέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 5/2. Είναι λοιπόν καιρός να εστιάσεις και να αναπτύξεις ισχυρές ιδέες για την απόκτηση χρημάτων.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για σένα και ενδιαφέρονται για σένα τώρα, με τον Ήλιο στο ζώδιο σου παράλληλο με την Αφροδίτη στον ιδιωτικό σου τομέα. Είναι μια δυνατή μέρα για να αναζητήσεις αρμονία και να χρησιμοποιήσεις διπλωματία. Ίσως καταλήξεις σε ειρηνικές λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα στη διαδικασία. Μπορεί να υπάρξει αναγνώριση ή ανταμοιβή για πράξεις του παρελθόντος, μια ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν ή καλά συναισθήματα και ευτυχία που βίωσες στον εσωτερικό ή τον ιδιωτικό σου κόσμο. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 5/2. Έτσι θα νιώσεις μια ωραία έκρηξη ενέργειας και τα έργα που δεν είχαν δυναμική το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να προχωρούν.

Υδροχόος

Οι σημερινές ενέργειες είναι μάλλον ευχάριστες και το να κάνεις ένα διάλλειμα από απαιτητικές καταστάσεις είναι τώρα το πιο λογικό. Ωστόσο μια σύνδεση Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και την προσωπική σου έλξη. Αναζητάς την αρμονία και θα κάνεις ότι μπορείς για να διατηρήσεις τα πράγματα ισορροπημένα. Οι σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από ένα ελαφρύ άγγιγμα. Η συνεργασία είναι πιο άνετη από το συνηθισμένο. Ο Ερμής κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα και από τώρα μέχρι τις 5/2 θα εργάζεσαι στα παρασκήνια και θα απολαύσεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη.

Ιχθύες

Δίνεις περισσότερη ζεστασιά στην εικόνα ή την καριέρα σου και αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο σήμερα. Μπορεί να λαμβάνεις περισσότερη προσοχή και θαυμασμό σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο, καθώς και με φίλους και είναι υπέροχο να σε εκτιμούν για τις καλύτερες ιδιότητες, τις επιδόσεις ή τις δεσμεύσεις σου. Μπορείς μάλλον εύκολα να θέσεις τον εαυτό σου σε ευνοϊκό πρίσμα και οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν ως αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια εποχή που οι προσπάθειες και οι συνεργασίες έρχονται πιο εύκολα. Ο Ερμής μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα για μια επίσκεψη μέχρι τις 5/2. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας εδώ βρίσκεσαι σε ισχυρή θέση για δικτύωση τις επόμενες εβδομάδες.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More