Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η λήψη αποφάσεων μπορεί σήμερα να είναι δύσκολη και προηγούμενα θέματα ή ενοχές μπορεί να αναδυθούν και να παρέμβουν στο παρόν. Μπορεί επίσης να υπάρξει σύγχυση σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα ή μια σχέση και έλλειψη αξιόπιστων απαντήσεων. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα, επωφελείσαι από σταθεροποιητικές επιρροές. Λεπτομέρειες που μπορεί να έχασες πρόσφατα γίνονται πιο εμφανείς, καθιστώντας αυτή τη στιγμή κατάλληλη για να δώσεις περισσότερη προσοχή. Βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που ενθαρρύνει το ενδιαφέρον σου για έργα, μάθηση και επικοινωνίες.

Ταύρος
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να διαβάζεις λάθος τα σήματα ή να αντιμετωπίζεις κάποιον που σκέφτεται και εκφράζει την αλήθεια. Η διάθεση σου έχει τα πάνω και τα κάτω της, γι’ αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να επεξεργαστείς τα πράγματα. Αυτή η κάπως άβολη ενέργεια μπορεί να σε παρακινήσει να βελτιώσεις σημαντικά τους ευάλωτους τομείς της ζωής σου. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα θα είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα καθαρά και τις προτεραιότητες σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα , αλλά είναι κάτι προσωρινό. Επιδίωξε να αποφύγεις τη σπατάλη χρόνου και ψυχικής ενέργειας σε θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Βρίσκεσαι σε ένα ισχυρό, μακροπρόθεσμο κύκλο για ανεξάρτητη εργασία, δέσμευση και προσωπικές αναζητήσεις που απαιτούν κάποια αφοσίωση και εστίαση. Η καρδιά σου είναι ειλικρινά στη δουλειά και τα σχέδια σου. Ωστόσο οι σταθερές ενέργειες αργότερα σήμερα είναι ανακουφιστικές. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνη, είτε μέσα σε μια μόνιμη σχέση.

Καρκίνος
Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα η δυσαρέσκεια σου είναι δυνατή, αλλά ιδανικά σε υποκινεί να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Δεν είναι η ώρα να κάνεις άμεσα βήματα, αλλά μπορείς να κάνεις μερικά μικρά πράγματα που τελικά θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είναι πιο εύκολο να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και να εστιάσεις περισσότερο σε αυτό που σου δίνει χαρά. Αισθάνεσαι λιγότερο καταβεβλημένη και το να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στην ερωτική σου ζωή θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου.

Λέων
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να κάνει λίγο δύσκολο το να ευχαριστήσεις τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Ναι μεν υπάρχει εστίαση στις σχέσεις, αλλά και μια αντιφατική ενέργεια μέχρι να μάθεις τι σε ενοχλεί για να μπορέσεις να βρεις το συναισθηματικό κέντρο σου. Ωστόσο όσο οι ώρες κυλούν η ευνοϊκή ενέργεια για έργα επικοινωνίας, δημοσιεύσεις και έξυπνη σκέψη μεγαλώνει. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εκτελέσεις επιχειρηματικές ιδέες από ή με φίλους ή να καταστρώσεις στρατηγικές και σχέδια με άλλους.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να αισθάνεσαι κολλημένη στο παρελθόν. Έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτές τις μέρες και ίσως να μη νιώθεις πάντα παρούσα στις συναναστροφές σου με τους άλλους. Ωστόσο όσο η μέρα κυλά η διάθεση σου ανεβαίνει, αποκτάς μεγαλύτερη σαφήνεια για τα πράγματα και εστιάζεις περισσότερο σε προβληματικές περιοχές. Θυμήσου πως είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις την εμπειρία και τη σοφία σου και να την εφαρμόσεις εκεί που κρίνεις πως χρειάζεται.

Ζυγός
Το να βλέπεις και τις δυο πλευρές του νομίσματος είναι η δύναμη σου, αλλά μπορεί να νιώσεις μια αναποφασιστικότητα. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα η επιλογή μεταξύ εναλλακτικών μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη από το συνηθισμένο, όμως είναι κάτι προσωρινό. Ευτυχώς νιώθεις πιο προσγειωμένη και απολαμβάνεις το να εστιάζεις και το να βάλεις τα πράγματα σε τάξη αργότερα σήμερα. Βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που ευνοεί τη δέσμευση για μάθηση ή δημοσίευση κι αυτό σε ενθουσιάζει πραγματικά.

Σκορπιός
Με μια κάπως άβολη διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο παιχνίδι σήμερα, είναι δύσκολο να διαχωρίσεις την προσωπική σου ζωή και τις ευθύνες σου, κάτι που σε οδηγεί σε περιορισμένη προσοχή και ίσως ακόμη και σε κάποιες παρεξηγήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πιο εύκολο να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου. θέλεις να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να μάθεις, να μελετήσεις ή να τελειοποιήσεις ένα έργο ή μια τέχνη. Είναι ευχάριστο να εργάζεσαι για πράγματα που ξέρεις ότι θα έχουν διάρκεια.

Τοξότης
Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις σταθερές απαντήσεις και αποφάσεις. Μπορεί ακόμη να χάσεις λίγο την εμπιστοσύνη σου σε ένα σχέδιο ή άτομο, καθώς λαμβάνεις μεικτά σήματα. Η σαφήνεια έρχεται αργότερα σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις και να απολαύσεις πράγματα που διεγείρουν τη φαντασία σου και εμπλουτίζουν την εμπειρία σου. Η βελτίωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, αλλά και η διάθεση σου για φλερτ αν είσαι μόνη, σε γεμίζει ενέργεια και έχεις τη διάθεση για διασκέδαση.

Αιγόκερως
Με μια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο παιχνίδι δεν είναι η ιδανική στιγμή για να εμπιστευτείς τις αντιλήψεις σου ή να διατηρήσει ομαλές τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το να βασίζεσαι σε κάποιον να κάνει αυτό που περιμένεις. Η διάθεση σου έχει τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά όσο περνούν οι ώρες η ενέργεια σου ανεβαίνει. Μπορείς να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος και να βάλεις περισσότερη τάξη και δομή στις καθημερινές σου υποθέσεις. Να απολαύσεις πραγματικά αυτό που κάνεις και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχεις.

Υδροχόος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει τις αντιλήψεις και μειώνει την πίστη στη διαίσθηση σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση αυτό που νιώθεις αυτή τη στιγμή, καθώς τα πράγματα εξελίσσονται. Αργότερα σήμερα η σαφήνεια έρχεται πιο φυσικά. Στην πραγματικότητα μπορείς να σημειώσεις πρόοδο σε ένα δημιουργικό ή επικοινωνιακό έργο. Είσαι πιο συγκεντρωμένη και πρόθυμη να
καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια για να σημειώσεις πρόοδο.

Ιχθύες
Η έλλειψη ενός σταθερού σχεδίου μπορεί να είναι η ρίζα των διακοπέντων σχεδίων σου σήμερα, με μια μικρή πρόκληση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Είναι εύκολο να αισθάνεσαι αποσπασμένη ή λίγο απογοητευμένη ως αποτέλεσμα. Τα ρομαντικά ενδιαφέροντα είναι λίγο αντιφατικά και λαμβάνεις μεικτά μηνύματα. Μην επιτρέψεις ωστόσο σε αόριστες ανησυχίες ή αμφιβολίες να σε κρατήσουν πίσω. Είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη στιγμή για να κάνεις δηλώσεις ή να επεξεργαστείς περίπλοκα συναισθήματα. Ωστόσο όσο οι ώρες κυλούν το κλίμα και η διάθεση σου βελτιώνονται.

Read More

And More