Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι πειστικές σου δυνατότητες είναι ισχυρές σήμερα και αύριο. Η προσωπική σου πεποίθηση μπορεί να προσελκύσει υποστήριξη ή συνεργασία από άλλους. Καθώς σκέφτεσαι μικρούς τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου, αισθάνεσαι ότι ελέγχεις περισσότερο τη ζωή σου. Δε φοβάσαι να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Οι ανταλλαγές ιδεών μπορεί να είναι χρήσιμες οδηγώντας σε πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Η περιέργεια σου σε παρασύρει σε νέες εμπειρίες. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ενεργά για να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με άλλους και να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια των άλλων.

Ταύρος

Είσαι σε καλό σημείο για να ονειρευτείς νέες στρατηγικές για να τις εφαρμόσεις στα εργασιακά, τα οικονομικά ή τις επενδύσεις. Θα μπορούσες να νιώθεις δυνατή για να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου και να πιέσεις λίγο παραπάνω για να ξεπεράσεις τους στόχους σου. Η προώθηση της καριέρας σου τώρα μπορεί να περιλαμβάνει το να είσαι ιδιαίτερα φιλική και ευγενική. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα, θέλεις να χτίσεις κάτι αντί να πρωτοπορείς. Τα συναισθήματα είναι ευτυχώς σταθερά σήμερα. Η ειδική σκέψη σε πρακτικά θέματα μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για ένα αίσθημα κοινών στόχων και σκοπών σε μια ομάδα. Ακόμα κι έτσι η Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, σε κρατά στη διάθεση σου με ένα υγιές επίπεδο εστίασης στον εαυτό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσεις νέες πληροφορίες. Εντελώς νέες απόψεις και προοπτικές που αποκτάς μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με άλλους, μπορούν να σε μυήσουν σε νέα ενδιαφέροντα ή να σε βοηθήσουν να αναζωπυρώσεις ή να επεκτείνεις τα παλιά. Με αγάπη, ευχαρίστηση και σχέση, ένα πνεύμα περιπέτειας ή ανακάλυψης μπορεί να κυριαρχήσει.

Καρκίνος

Προσελκύεις ευκολότερα υποστήριξη και μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τους πόρους και τα ταλέντα των άλλων αυτή τη στιγμή. Η αγαπησιάρικη φύση σου είναι λίγο πιο βαθιά. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να εμβαθύνουν την κατανόηση σου ή την αίσθηση του σκοπού σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσεις στρατηγικές και να κάνεις σχέδια. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή επίσης για να συγκεντρώσεις τους πόρους σου ή να συνδυάσεις τα ταλέντα σου με κάποιον. Η έμφαση δίνεται στη συγχώνευση. Μπορεί να δίνεις μορφή σε μια ιδέα ή να τακτοποιείς τις σκέψεις σου σήμερα και αύριο.

Λέων

Είσαι σε καλή κατάσταση για να προσελκύσεις ή να ενισχύσεις στενές σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτής περιόδου στη ζωή σου. Σήμερα η συζήτηση και η παρακολούθηση πρακτικών προτεραιοτήτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την ενίσχυση των συνδέσεων σου. Η αναζήτηση σχολίων ή παρέας μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει συνεργασία τώρα, καθώς αναζητάς απαντήσεις και θέλεις να φτάσεις στο βάθος ενός θέματος. Είσαι περισσότερο διαθετημένη από το συνηθισμένο να συζητάς πράγματα με άλλους και υπάρχουν απολύτως σαφή οφέλη από αυτό.

Παρθένος

Όσον αφορά τη δουλειά, τις ρουτίνες ακόμη και την υγεία, έχεις μια μαγική πινελιά αυτές τις μέρες. Μπορεί να έχεις κίνητρο για να βελτιώσεις τα πράγματα. Η έρευνα νέων μεθόδων μπορεί να είναι στο επίκεντρο ή μπορεί να συναντήσεις πληροφορίες που σε βοηθούν ή σου δίνουν πλεονέκτημα ή επιπλέον αυτοπεποίθηση. Συντονίζεσαι ενστικτωδώς στις προτεραιότητες σήμερα. Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να έχεις κατά νου έναν στόχο ώστε να μπορείς να εστιάσεις. Οι συζητήσεις είναι προσγειωμένες και χρήσιμες. Στην πραγματικότητα, μπορείς να βρεις ιδιαίτερα ωφέλιμο να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και τα σχέδια σου.

Ζυγός

Μπορεί να μάθεις κάτι νέο που σε ωθεί προς τα εμπρός ή αυξάνει την ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι σε ότι είναι σημαντικό για εσένα σήμερα. Ο αντίκτυπος είναι ισχυρός. Σίγουρα φαίνεται να λάμπεις εκφραζόμενη δημιουργικά σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις σε κάτι για το οποίο νιώθεις ιδιαίτερα περήφανη. Αισθάνεσαι πιο σίγουρη και άνετα με τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα είσαι σε καλή θέση για να περιορίσεις τους περισπασμούς και να δουλέψεις σε μια προτεραιότητα. Ίσως αποφασίσεις να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου σε προσπάθειες αυτοβελτίωσης.

Σκορπιός

Ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να βελτιώσεις την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι ή τη σχέση με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό κόσμο σου. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε οικιακά ή προσωπικά ζητήματα και είναι λογικό να σκεφτείς τρόπους για να εξομαλύνεις και να ενισχύσεις αυτό το τμήμα της ζωής σου. Ευτυχώς θα μπορούσες τώρα να βρεις τους πόρους ή την υποστήριξη για να το κάνεις. Οι σωστές συμβουλές μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής και συναισθηματικά μαζί. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ασχοληθείς με πληροφορίες ή πρόσφατες αποκαλύψεις και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Τοξότης

Η έμφαση μπορεί να δοθεί στην επικοινωνία, στη σύνδεση με άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα παρόμοια με τα δικά σου ή ακόμα και στην εύρεση αγάπης μέσω τηλεπικοινωνιών ή μαθησιακών περιβαλλόντων. Εκφράζεσαι με περισσότερη γοητεία και είσαι αρκετά ενθουσιώδης για ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή ένα δημιουργικό έργο. Η παρόρμηση για απορρόφηση ιδεών και έμπνευσης από άλλους είναι ισχυρή και φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες Φαίνεται να αναδύονται μέσω δικτύων, ομάδων και φίλων. Υπάρχει κάτι ωφέλιμο ή πολύτιμο που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή.

Αιγόκερως

Μπορείς να νιώσεις ότι έχεις περισσότερα εργαλεία διαθέσιμα για την επίλυση προβλημάτων σήμερα. Επικοινωνείς τις ανάγκες σου πιο αποτελεσματικά από το συνηθισμένο, γεγονός που προσελκύει τη σωστή υποστήριξη ή συνεργασία. Οι διελεύσεις που πραγματοποιούνται τώρα υποστηρίζουν θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τη μελλοντική σου ασφάλεια, για το τι θα θέλεις να χτίσεις για να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους άνεσης. Πιθανές αυξήσεις εισοδήματος. Ωστόσο με μεγάλη έμφαση στον ηλιακό 2ο οίκο των πόρων σου, οι υλικές επιθυμίες μπορεί να είναι ισχυρές.

Υδροχόος

Εκπέμπεις καλή ενέργεια προσελκύοντας θετικά σχόλια. Οι ενέργειες τείνουν τώρα να ενισχύουν τη ζεστασιά, τη γοητεία και την προσωπική σου ελκυστικότητα. Ταυτόχρονα σε βοηθούν να χτίσεις την αποδοχή του εαυτού σου. Οι ενέργειες που είναι ενεργές σήμερα, σου υπενθυμίζουν να εστιάζεις περιστασιακά αντί να σκορπίζεις την ενέργεια σου. Οι μικρές αλλαγές που γίνονται τώρα μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον με σημαντικούς τρόπους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου και είναι μια περίοδος για να απολαύσεις και να εκτιμήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη για τις ιδιωτικές στιγμές και η βοήθεια μπορεί να έρθει από το παρασκήνιο. Το να βρίσκεσαι κάτω από το ραντάρ με κάποιο τρόπο, μπορεί να είναι μια χρήσιμη διαδικασία για την πέψη και την ταξινόμηση των συναισθημάτων σου. Τα εξωτερικά ή υλικά επιτεύγματα είναι λιγότερο σημαντικά για σένα, από αυτά που συμβαίνουν στην ιδιωτική σου ζωή. Αυτή είναι μια άλλη δυνατή μέρα για προγραμματισμό και στρατηγική. Μπορεί να φτάσεις σε ένα επίπεδο γαλήνης για το παρελθόν, ιδιαίτερα ένα ρομαντικό. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι περισσότερη άνεση, εξοικείωση και ησυχία με τη διαμονή της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @blancaarimani

Read More

And More