Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορεί σήμερα να υπάρξει ανάγκη να γειωθείς ή να ασχοληθείς με ευθύνες με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Ένα κοινωνικό ή συναισθηματικό ζήτημα μπορεί να σε βαρύνει ή να σε εμποδίσει να εκφραστείς φυσικά. Μπορεί να αισθανθείς ότι κάποιος δεν σε εκτιμά ή δεν βλέπει την πραγματική σου αξία. Αργότερα σήμερα ωστόσο οι διελεύσεις τονίζουν τη φαντασία σου και η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά.

Ταύρος
Θέματα προσωπικής ελευθερίας μπορεί να μην αναμειγνύονται καλά με τις υποχρεώσεις σου σήμερα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπορεί να προκύψει ένα καθήκον που σε δένει ή σε κρατά πίσω ή ένα εμπόδιο εμφανίζεται ακριβώς όταν αισθάνεσαι ανίκητη. Αυτά είναι μόνο προσωρινές αναποδιές για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις θετική. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα η κατανόηση σου για τους άλλους, τον εαυτό σου και το σκοπόν σου εκτοξεύεται στα ύψη.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις, τα οικονομικά και τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα είναι περίπλοκα και μπορεί να είναι δύσκολο να δηλώσεις άμεσα τι χρειάζεσαι. Οι σημερινές διελεύσεις είναι πιθανώς καλύτερες για προβληματισμό παρά για αποφασιστική δράση. Η κριτική ή ο φόβος της κριτικής μπορεί να σε οδηγήσει σε αμυντικότητα. Οι γύρω σου μπορεί να μην είναι παρόντες ή να μη σου προσφέρουν την υποστήριξη τους αυτή τη στιγμή. Αργότερα σήμερα μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενισχύει την επαγγελματική ή δημόσια απήχηση σου. 

Καρκίνος
Μπορεί να νιώσεις κάποια ένταση αν υπάρχει μια χαλαρή λύση σήμερα. Η επιθυμία να απολαύσεις φιλίες και ανεξαρτησία είναι έντονη αλλά κάτι ή κάποιος μπορεί να σε κρατά πίσω ή να σε εμποδίζει προσωρινά. Προσπάθησε αυτά τα σκαμπανεβάσματα να μην τα παίρνεις τόσο βαριά. Αργότερα σήμερα είναι πιο εύκολο να καταπολεμήσεις την αμφιβολία καθώς μια αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά στην εξομάλυνση των πραγμάτων.

Λέων
Οι προσαρμογές σήμερα μπορεί να σου επιτρέψουν να διορθώσεις τα πράγματα πριν προχωρήσεις. Το να περιμένεις αρνητικές απαντήσεις μπορεί να γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, αλλά ακόμη και με θετικές προσδοκίες μπορεί να υπάρξει κάποια αρνητική ανατροφοδότηση για τη διαχείριση των υποθέσεων σου. Η απελευθέρωση είναι υπέροχη και κυρίως αν το χρόνο σου τον αφιερώσεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες εξιτάρουν το ερωτικό πάθος σου.

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να κάνεις έναν έλεγχο πραγματικότητας σε τρέχοντα σχέδια ή πρωτοβουλίες με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Μπορεί να είναι μια στιγμή που πρέπει να περιμένεις ή να επιβραδύνεις. Εάν αισθάνεσαι απογοητευμένη μην επιτρέψεις να αποδυναμωθεί η αποφασιστικότητά σου. Πάρε το μάθημα από αυτό που βιώνεις τώρα και χρησιμοποίησε το για να επεξεργαστείς εκ νέου τα σχέδια σου ώστε να σου ταιριάζουν καλύτερα.

Ζυγός
Μια οπισθοδρόμηση ή ένα πείσμα μπορεί να φέρει μια παύση στα σχέδια σου, αλλά με κάποιες μικρές προσαρμογές θα επιστέψεις σε καλό δρόμο σε χρόνο μηδέν. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανησυχίες ή συναισθηματική απόσταση. Είναι πιθανό να υπάρξει μια καθυστέρηση ή μια απόρριψη τώρα, αν και είναι πιθανό να χρειάζεται μόνο μια προσωρινή επιβράδυνση. Οτιδήποτε προκύψει τώρα μπορεί να αποκαλύψει ευάλωτα σημεία στις σχέσεις και ανασφάλειες μέσα σου.

Σκορπιός
Μια οπισθοδρόμηση ή ένα πείσμα μπορεί να φέρει μια παύση στα σχέδια σου σήμερα, αλλά με κάποιες μικρές προσαρμογές θα επιστρέψεις σε καλό δρόμο σε χρόνο μηδέν. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες. Είναι πιθανό να σημειωθεί κάποια καθυστέρηση ή μια απόρριψη όμως μόνο με μια μικρή, προσωρινή επιβράδυνση. Ο ερωτικός σύντροφος σου εξιτάρει τη φαντασία σου. εάν είσαι μόνη, η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Τοξότης
Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις ορισμένα στοιχεία σε επαγγελματικά ή σε σχέσεις σήμερα και αυτού του είδους η αναθεώρηση μπορεί να είναι χρήσιμη εάν δεν διαρκέσει πολύ. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο πως εκφράζεσαι γιατί  είτε δεν γίνεσαι σαφής είτε γίνεσαι επικριτική. Ο ρομαντισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου έχει λείψει και σήμερα είναι ευκαιρία να τον επαναφέρεις. Εάν είσαι μόνη, παλιοί θαυμαστές ή πλατωνικοί έρωτες επιστρέφουν.

Αιγόκερος
Μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές με άλλους σήμερα ή μια φυσική απόσυρση που σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάποια προοπτική, να επιβραδύνεις ή να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Αν και μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα δημιουργική και παθιασμένη αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρξουν στιγμές απογοήτευσης ή μπλοκαρίσματος. Τα εμπόδια μπορεί να σχετίζονται με οικονομικά ή πιθανώς να έρχονται με τη μορφή εσωτερικών επιφυλάξεων ή φόβου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο ο έρωτας σε αναζωογονεί.

Υδροχόος
Σήμερα θα χρειαστεί να αφήσεις το αρνητικό και να αγκαλιάσεις το θετικό. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο πως σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι ή σε οποιαδήποτε κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ευάλωτη στην απόρριψη. Η αγάπη είναι περίπλοκη ειδικά επειδή χρειάζεσαι λίγη φροντίδα. Το να προσθέσεις λίγη φαντασία, όραμα, δημιουργικότητα, ζεστασιά και συμπόνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι μια πολύ καλή ιδέα. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ συμπεριλαμβάνεται στη μέρα και σου χρειάζεται προκειμένου να ανεβάσεις τη διάθεση σου.

Ιχθείς
Αν και γενικά είναι μια καλή στιγμή για επικοινωνία και μάθηση, μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια επιφύλαξη, δισταγμό ή ανάγκη επανεκτίμησης μιας κατάστασης. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις στοιχεία που μπορεί να σε εμποδίζει να απολαύσεις πραγματικά τη ζωή σου. Ακόμα και αν υπάρχουν καθυστερήσεις, επικρίσεις ή δισταγμοί, η επιβράδυνση είναι χρήσιμη. Με τη μετακίνηση της Σελήνης αργότερα στο δικό σου ζώδιο όλα τα φώτα στρέφονται επάνω σου. 

Read More

And More