Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορεί να υπάρξουν κομβικές συνειδητοποιήσεις σήμερα καθώς οι διελεύσεις δίνουν στη φωνή σου περισσότερη δύναμη και διαύγεια. Υπάρχουν ευκαιρίες για να συνδεθείς με χρήσιμους ανθρώπους ή να υπάρξει μια ιδέα που σε ενθουσιάζει και σε παρακινεί. Αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις και να αναβαθμίσεις τη ζωή σου ταυτόχρονα όμως απολαμβάνεις τη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα, τον σύντροφο και τους φίλους.

Ταύρος
Ο Ερμής συναντά τον Χείρωνα και μετά τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα. Ακολουθείς ενστικτωδώς μια νέα προσέγγιση για να κατανοήσεις μια δύσκολη κατάσταση ή να παίξεις έναν υποστηρικτικό ρόλο στους άλλους. Μπορεί να ανοιχτείς για ένα προσωπικό θέμα ή να βρεθείς μπροστά σε μια σημαντική αποκάλυψη κάποιου άλλου που είναι όμως σημαντική για εσένα. Η γενναιοδωρία και η συμπόνια είναι σε μεγάλη προσφορά και απολαμβάνεις να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι με τις σκέψεις και τις ιδέες σου.

Δίδυμοι
Είσαι σε ένα εξαιρετικό σημείο για να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή τα τέλεια ενθαρρυντικά λόγια. Μπορεί να υπάρξει μια λύση ή απελευθέρωση σε ένα πρόβλημα που βασανίζει το μυαλό σου. Μια ευχάριστη ανοιχτή ατμόσφαιρα με φίλους σε κάνει να περνάς όμορφα και να παίρνεις πληροφορίες ή ιδέες που εξυπηρετούν ή βελτιώνουν τα σχέδια σου. Διαφορετικές δραστηριότητες από τις συνηθισμένες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου δεν επιτρέπει να νιώθεις παραμελημένη.

Καρκίνος
Η διαίσθησή σου ενισχύει την επιχειρηματική σου αίσθηση και η επιθυμία να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να μάθεις σε κινητοποιεί. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή τόσο για καθοδήγηση όσο και για μάθηση. Έτσι αρχίζεις να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τους στόχους της καριέρας σου ή τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα κυλά ωστόσο όμορφα με την κοινωνικότητά σου να φέρνει ευκαιρίες, νέες απόψεις και κατευθύνσεις. Το φλερτ σε αναζωογονεί.

Λέων
Έχεις κίνητρα για να σημειώσεις πρόοδο και για να ξεπεράσεις ένα ψυχικό βάρος ή μια προβληματική περιοχή. Επικεντρώνεσαι έντονα στο να βάλεις τις ιδέες σου σε εφαρμογή ή στην επικοινωνία έτσι ώστε να απελευθερωθείς και να δράσεις. Συζητήσεις, ειδήσεις και σκέψεις σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τις παρανοήσεις και να βελτιώσεις σχέσεις συναδελφικές, συγγενικές και ερωτικές. Εάν είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε βοηθούν να ξεπεράσεις το παρελθόν.

Παρθένος
Μπορεί να λύσεις ένα μυστήριο ή ένα πρόβλημα σήμερα και αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Το αίσθημα της υποστήριξης ή του σεβασμού σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να στοχεύσεις στην περαιτέρω βελτίωση. Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου σε βοηθά να απελευθερωθείς από ένα πρόβλημα. Εάν καταφέρεις να αποσπαστείς λίγο από το συναίσθημα και να λειτουργήσεις με τη λογική μπορεί να είναι ευεργετικό από καιρό σε καιρό.

Ζυγός
Κάποιος μπορεί να είναι πολύ προσηλωμένος στη συμμετοχή σου ή να προσπαθήσει να σε στρέψει σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο σήμερα. Σημαντικές συζητήσεις και διευκρινήσεις σου δίνουν απαντήσεις, πληροφορίες ή μια ψυχική ανακούφιση. Η επίλυση προβλημάτων φαίνεται να είναι ευκολότερη από ότι μέχρι χθες είχες στο μυαλό σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και περνάτε αρκετό ουσιαστικό χρόνο μαζί. Εάν είσαι μόνη, βρες τρόπους να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου και φρόντισε τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να θεραπεύσεις, να βελτιώσεις την υγεία σου ή να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου. Ίσως λύσεις ένα πρόβλημα που ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα. Οι συνομιλίες ή οι εισερχόμενες ειδήσεις μπορεί να σου αλλάξουν κατεύθυνση. Αν και τα συναισθήματα περνούν σε δεύτερη μοίρα είσαι αρκετά γενναιόδωρη με τους άλλους αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, κυριαρχεί η λογική και για αυτό ανοίγεσαι απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενισχυτική και γόνιμη σήμερα και οι συζητήσεις καθώς και οι ιδέες να είναι αξιοσημείωτες. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να εκφραστείς με δημιουργικό και μοναδικό τρόπο. Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις επικεντρώνονται στη θεραπεία, στην επίλυση προβλημάτων και στην ευρύτερη εικόνα. Βρίσκεις τον εαυτό σου και αντιλαμβάνεσαι ή συμπεριφέρεσαι διαφορετικά σε ότι αφορά στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Αιγόκερος
Η ψυχική δραστηριότητα είναι ζωτικής σημασίας σήμερα και μπορεί να κάνεις σχέδια και να χειρίζεσαι λεπτομέρειες. Δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή την επίλυση ενός προβλήματος που αφορά στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια ή το σπίτι. Απολαμβάνεις τη διαφάνεια και την προθυμία να μοιραστείς συναισθήματα και την ειλικρινή, δημιουργική επικοινωνία. Οι συνθήκες διαβίωσης και η βελτίωσή τους είναι στο επίκεντρο.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει μια διαφωτιστική στιγμή και βλέπεις ένα θέμα πιο ξεκάθαρα. Οι αποκαλυπτικές συζητήσεις μπορούν να ανοίξουν την καρδιά σου και να λειτουργήσουν θεραπευτικά. Η σύνδεση με τους άλλους καλύπτει συναισθηματικές σου ανάγκες και φέρνει στην επιφάνεια πιθανά και καλά κρυμμένες βαθιά επιθυμίες σου. Το φλερτ και οι νέες γνωριμίες προσθέτουν χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Υπάρχει θετική ενέργεια σήμερα για να σχεδιάσεις νέες ιδέες και σχέδια που είναι μακροπρόθεσμα. Οικονομικά θέματα και πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο χωρίς όμως να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Μπορείς να βρεις λύσεις καθώς προκύπτουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη που φέρνει αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις που αφορούν στο παρελθόν σου προκαλούν μια ανακούφιση.

Read More

And More