Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές όψεις προάγουν πρακτική, χρήσιμη ενέργεια και μια ισχυρότερη τάση να βασιστείς στην κοινή λογική. Θα τα πας καλύτερα τώρα στους τομείς της επικοινωνίας και της ολοκλήρωσης της δουλειάς. Οι αλληλεπιδράσεις και οι πληροφορίες που εμφανίζονται τώρα μπορεί να είναι ευεργετικές και ένα σημαντικό σημείο μπορεί να ξεκαθαρίσει για σένα. Επικοινωνείς με την εξουσία και η σκέψη ή οι ιδέες ή οι χρήσιμες συμβουλές που ανταλλάσσονται τώρα, μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Το ισχυρό σου αίσθημα ευθύνης βρίσκεται στο επίκεντρο. Είτε σε στηρίζουν είτε σε θαυμάζουν από μακριά, αυτή είναι η στιγμή για να προβάλλεις την αξιόπιστη προσωπικότητας σου.

Ταύρος

Η σημερινή όψη Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να τακτοποιήσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εδραιώσεις μια επιχειρηματική συμμαχία ή σύνδεση με ένα συνεργάτη. Οι άνθρωποι είναι πιο αξιόπιστοι απ’ ότι συνήθως και γενικά έχεις τις προτεραιότητες σου ξεκάθαρα μπροστά σου. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση επίσης για να σοβαρευτείς και να συλλέξεις πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες. Οι ενέργειες υποστηρίζουν την αξιολόγηση ιδεών και έργων με πιο ξεκάθαρο μυαλό και καλύτερη αίσθηση για το τι είναι τόσο πολύτιμο όσο και βιώσιμο.

Δίδυμοι

Νιώθεις πιο κατευθυνόμενη και σκόπιμη από το συνηθισμένο και μια όψη Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα σε μη αβέβαιες στιγμές. Υπάρχει μεγαλύτερη αυτοκατανόηση και βελτιωμένη αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Θα μπορούσες να αντλήσεις ιδιαίτερη απόλαυση από το να αναλάβεις την ηγεσία, να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να ρίξεις ιδιαίτερη αγάπη σε ένα σημαντικό έργο ή φιλοδοξία. Είναι πιθανό να έχεις μια ισχυρότερη συναισθηματική επένδυση στη φήμη ή την καριέρα σου αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Είσαι πιο διαθετημένη να προτιμήσεις, να εμμείνεις σε δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον συμπαγή 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη και ο Ερμής με τον Κρόνος εναρμονίζονται γειώνοντας τη σκέψη σου. Μια άλλη άποψη μπορεί να είναι χρήσιμη και τα καλύτερα νέα είναι ότι είσαι ανοιχτή σ’ αυτές. Τα σχέδια μπορεί να διαμορφωθούν ή να τελειοποιηθούν. Η κοινή λογική σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις ή να βρεις το δρόμο σου γύρω από τα εμπόδια. Αυτή η μετάβαση υποδηλώνει τη συνεργασία με κάποιον για να ολοκληρώσεις τα πράγματα ή να εργαστείς για τη βελτίωση των σχέσεων σου.

Λέων

Παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά σήμερα και μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική. Φαίνεται να χτυπάς γροθιά στο μαχαίρι ή μπορείς να καταλήξεις αποτελεσματικά σε ένα πρόβλημα. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις τα πράγματα ένα – ένα και να προσέχεις διάφορες λεπτομέρειες. Είσαι φιλόδοξη αλλά προτιμάς ένα σταθερό ρυθμό τώρα. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να κλειδώσεις κάτι ή να ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να επωφεληθείς από αυτή τη σταθερή, μεθοδική, παραδοσιακή ενέργεια. Αυτή είναι μια στιγμή για να δεις πραγματικά την αξία της υπομονής.

Παρθένος

Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν την εφαρμογή του εαυτού σου, ειδικά σε επικοινωνίες και δημιουργικές αναζητήσεις. Ένας ωραίος αέρας ικανότητας και αξιοπιστίας σε περιβάλλει τώρα, ιδιαίτερα στον τρόπο που επικοινωνείς. Εστιάζεις κυρίως στην ισορροπία σε μια σχέση και οι διαπραγματεύσεις είναι δίκαιες και ευημερούσες. Το μυστικό της επιτυχίας σήμερα φαίνεται να είναι η ισορροπία και η υπομονή. Μπορείς να επωφεληθείς από τη σταθερή, παραγωγική ενέργεια ενός εξαγώνου Ερμή – Κρόνου. Η συνεργασία με κάποιον μπορεί να είναι επωφελής εάν έχεις ένα ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου.

Ζυγός

Υπάρχει μια αναμφισβήτητα πρακτική κλήση στην ημέρα. Είσαι σε καλή κατάσταση για να οργανώσεις τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την εργασία και τις υπηρεσίες κα τις συνήθειες ή την υγεία για τα οποία η σκέψη σου είναι ιδιαίτερα σαφής. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Κρόνου ενδιαφέρεσαι περισσότερο από ότι συνήθως για να αντιμετωπίσεις τις μικροδουλειές και τις υποχρεώσεις. Οι προσπάθειες να διαμορφώσεις τη δουλειά ή το σώμα σου μπορεί να είναι παραγωγικές και αναζωογονητικές τώρα. Οι πληροφορίες που ανακαλύπτεις σήμερα μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και μπορεί ακόμη και να σε ωφελήσουν τώρα και για τα επόμενα χρόνια.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ευνοεί συντηρητικές κινήσεις και παραδοσιακές μεθόδους. Μπορείς να βρεις πρακτικές λύσεις που σχετίζονται με τη διδασκαλία, τη γραφή, τη μάθηση και τη σύνδεση. Ορισμένες πληροφορίες που λαμβάνεις ή η σκέψη που κάνεις σε βοηθά να πάρεις μια μεγάλη απόφαση ή είναι χρήσιμες για την επίλυση ενός προβλήματος. Τα έργα επωφελούνται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και μια οργανωμένη προσέγγιση. Η ψυχική διαύγεια είναι τώρα υπέροχη! Δεν είναι απαραίτητα οι πιο κοινωνικές μέρες για εσένα, αλλά είναι μια στιγμή που μπορείς να κάνεις μια μοναδική, ποιοτική σύνδεση.

Τοξότης

Έχεις ένα εξαιρετικό μάτι στις λεπτομέρειες σήμερα, καθιστώντας το ιδανικό για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου, ιδιαίτερα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τα χρήματα και την ασφάλεια. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις με την οικογένεια μπορούν να έχουν έντονο χαρακτήρα. Καθώς διορθώνεις το περιβάλλον του σπιτιού ή το σύστημα υποστήριξης, μπορεί να προκύψει βελτιωμένη εσωτερική διαύγεια. Μπορεί επίσης να βρεις υπέροχες ιδέες για να ενισχύσεις την επιχείρηση σου ή να απολαύσεις τα κέρδη σου με τον Ερμή σε υποστηρικτική πτυχή με τον πρακτικό, ρεαλιστικό Κρόνο.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει ηχηρή ενέργεια για τεχνική εργασία ή φροντίδα των επιχειρήσεων. Είναι επίσης χρήσιμη για την οργάνωση και την αποσαφήνιση θεμάτων. Με μια διέλευση Ερμή – Κρόνου μπορεί να συναντήσεις πληροφορίες που βελτιώνουν τη ζωή σου με πρακτικούς τρόπους. Οι σοβαρές συζητήσεις μπορεί να είναι ακόμη και παρηγορητικές καθώς μαθαίνεις τι είναι δυνατόν και τι όχι. Μια σοφή προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να σε ωφελήσει από καιρό σε καιρό και μπορεί να συμβαίνει ακριβώς αυτή τη στιγμή. Εστίασε σε κείνα τα πράγματα που πραγματικά πρέπει να κάνεις εάν είναι δυνατό, καθώς αυτό το είδος ενέργειας εμφανίζεται μόνο τώρα.

Υδροχόος

Η σημερινή αρμονία Ερμή – Κρόνου σε φέρνει σε εξαιρετική θέση για να εστιάσεις στις προτεραιότητες. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες ή να αποκτήσεις σαφήνεια και διορατικότητα σε ένα θέμα που σου φαίνεται υπέροχο. Η αυτοπειθαρχία βελτιώνεται. Αναζήτησε ένα συγκεκριμένο έργο που απαιτεί μια στενή ή ακριβή εστίαση και εφάρμοσε αυτή την ενέργεια σ’ αυτό αν είναι δυνατόν. Δέσε τις χαλαρές άκρες και επικεντρώσου στο να τακτοποιήσεις και να οργανώσεις τη ζωή σου έτσι ώστε να μπορείς να βάλεις ένα τέλος στα αισθήματα ενοχής.

Ιχθύες

ς να νιώθεις καλά. Ευτυχώς υπάρχει καλή, υποστηρικτική σχέση με τους άλλους σήμερα και η κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι χρήσιμη και ανταποδοτική. Μια μέτρια προσέγγιση με τους ανθρώπους και τους στόχους σου είναι τώρα ιδανική, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο που αυτή τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου. Η εργασία με τον εαυτό σου μέσω προγραμμάτων αυτοβελτίωσης μπορεί να είναι ελκυστική , καθώς περνάς από κάποια αναδιάρθρωση μέσα σου. Αυτή η διέλευση είναι καλή για να βγάλεις νόημα από κάτι. Είναι μια όμορφη στιγμή για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε ένα στόχο ή ένα πρακτικό έργο και είναι επίσης καλή ενέργεια για την εκπλήρωση των ευθυνών σου.

Read More

And More