Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Η Σελήνη σήμερα ενθαρρύνει την περιέργεια και την ανάγκη σου για ποικιλία. Παρόλο που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία οι επικοινωνίες παραμένουν για λίγο ακόμα μπερδεμένες, για αυτό απόφυγε σημαντικές συζητήσεις ή ευαίσθητα θέματα, καθώς οι παρεξηγήσεις για λίγο ακόμα μπορεί να είναι απογοητευτικές και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς περιττές. Τα δύσκολα προβλήματα και η αναποφασιστικότητα στα εργασιακά θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες μέρες. Στον κοινωνικό και ερωτικό σου τομέα υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση.

Ταύρος
Ο Ερμής φτάνει στο τέλος της ανάδρομης πορείας του κι έτσι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, την καριέρα, καθώς και στην ερωτική σου ζωή. Τα έργα και οι υποθέσεις σου αρχίζουν να εξελίσσονται και να προχωρούν μπροστά, να διευκολύνονται οι επικοινωνίες ιδίως με συνεργάτες και αφεντικά, γονείς ή διευθυντές. Η μέρα είναι ιδανική για ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες που μπορείς να τις μοιραστείς με φίλους ή τον ερωτικό σύντροφό σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου φέρνοντας κρυφά συναισθήματα στην επιφάνεια. Η διάθεσή σου είναι καλή παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Τα προβλήματα επικοινωνίας θα αρχίσουν να εξαλείφονται τις επόμενες μέρες με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία. Προς το παρόν βέβαια η διόρθωση λαθών και παραλείψεων θα βοηθήσει στην εκκαθάριση των υποθέσεών σου. Πρόσθεσε διαφορετικές δραστηριότητες στη μέρα με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση σας ζωντανή. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και αφέσου σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε ενθαρρύνει να κάνεις τα πράγματα εύκολα και να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Με τον Ερμή να επανέρχεται σιγά – σιγά σε ορθή πορεία είναι μια καλή στιγμή για μια συναισθηματική επαναφόρτιση ή ένα ελαφρύ πρόγραμμα. Ακόμα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την επικοινωνία και τις κατευθύνσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις ή τις συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών και της φιλίας ενθαρρύνοντάς σε να αναζητήσεις νέους φίλους ίσως και με διαφορετικές απόψεις. Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου, ιδίως στις σχέσεις σου. Τα ζητήματα χρημάτων ή ιδιοκτησίας μπορούν επίσης να διευκρινιστούν. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου αρχίζει να επανέρχεται στα κανονικά της κι αυτό βοηθά και στη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι αρκετό για να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και της καριέρας και παίρνεις εύκολα το προβάδισμα προτιμώντας να ξεφύγεις προσωρινά από τις ευθύνες σου. Μπορεί να βρεθείς σε θέση να πάρεις αποφάσεις αλλά οι σημερινές ενέργειες δεν επιτρέπουν την προώθηση των ιδεών και σχεδίων κυρίως σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ορθόδρομη πορεία του και τα θέματα ρουτίνας τείνουν να εξομαλύνονται. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου μυρίζει έντονο άρωμα ερωτισμού και πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να θέσεις τις στρατηγικές σου για την κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Ο Ερμής στρέφεται άμεσα σε ορθή πορεία και αυτή η αλλαγή στην αρχή της μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό χάος, όμως γρήγορα η επικοινωνία βελτιώνεται και φέρνει περισσότερη σαφήνεια στη ρομαντική και δημιουργική σου ζωή. Εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες κι αυτό απελευθερώνει ενέργεια για να προχωρήσεις. Απόφυγε να αντιδράς πολύ γρήγορα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργεί προβληματισμούς.

Σκορπιός
Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη επικοινωνία με το σύντροφο και την οικογένειά σου τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Αν και είναι απίθανο να δεις άμεσα αποτελέσματα μπορείς να περιμένεις περισσότερη σαφήνεια στις σχέσεις σου σύντομα. Η αλλαγή κατεύθυνσης του Ερμή σημαίνει λιγότερη αναποφασιστικότητα και μεγαλύτερα, ισχυρότερα κίνητρα. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και οι σχέσεις σου είναι ισχυρές στο μυαλό σου. Ο Ερμής τερματίζει την ανάδρομη πορεία του όμως ακόμα μπορεί να νιώθεις λίγο αποπροσανατολισμένη. Περισσότερες πληροφορίες που θα συμπληρώσουν τα σχέδιά σου θα έρχονται μέρα με τη μέρα. Απόφυγε σκηνές ζήλιας ή κτητικότητας πάση θυσία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ χωρίς όμως να ενθουσιάζεσαι.

Αιγόκερος
Το φεγγάρι βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς και της υγείας σου όλη τη μέρα και είναι πιθανό να αισθάνεσαι συναισθηματικά ικανοποιημένη όταν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα καθήκοντά σου. Παρά το γεγονός της επαναφοράς του Ερμή σε ορθή πορεία μπορεί ακόμα να επικρατεί ένα χάος γύρω σου, όμως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σαφέστερες επικοινωνίες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου προκειμένου να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να μοιραστείς τα χαρούμενα συναισθήματά σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση ή παρεξηγημένη επικοινωνία καθώς ο Ερμής αλλάζει πορεία. Ωστόσο είναι το τέλος της ανάδρομης πορείας του που σημαίνει σταδιακά τέλος στις καθυστερήσεις και τα μπλοκαρίσματα. Απόφυγε την εστίαση σε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για φλερτ και όμορφες επικοινωνίες.

Ιχθείς
Ο Ερμής τερματίζει την ανάδρομη πορεία του και θα έχεις τις επόμενες μέρες και εβδομάδες τις ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες και να αντιμετωπίσεις τις υποθέσεις σου. Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για εντελώς νέα έργα και προσπάθειες, αλλά θα δεις την κίνηση προς τα εμπρός σε πράγματα που έχουν καθυστερήσει τις επόμενες μέρες. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου μπορεί να σαγηνεύσει τους πάντες.

Read More

And More