Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Είσαι ενθουσιασμένη σήμερα με τις ιδέες σου και ανυπομονείς να τις μοιραστείς όμως είσαι κάπως ευαίσθητη ως προς το πως γίνονται αποδεκτές. Χρειάζεσαι χώρο για να εξερευνήσεις και να δημιουργήσεις, να οραματιστείς νέες λύσεις στα προβλήματα και να εκφραστείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου, για αυτό μετρίασε την παρορμητικότητά σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως καλό θα ήταν να συγκρατηθείς.

Ταύρος
Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στο πρώτο μισό της ημέρας όμως μπορείς να επιλέξεις να απολαύσεις αυτήν την ψυχική ελευθερία. Προσπάθησε να μην βιάζεσαι στη δουλειά ή τις συζητήσεις σου καθώς είναι πολύ εύκολο να παραβλέψεις κάποιες λεπτομέρειες. Μην δίνεις υποσχέσεις ή μην εμπιστεύεσαι τις διακηρύξεις των άλλων προς το παρόν. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου έχει ενδιαφέρον και αποκαλύψεις – εξομολογήσεις. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και φλέρταρε.

Δίδυμοι
Πρόσεξε την τάση να προσθέτεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου σήμερα. Αυτήν τη στιγμή μπορεί να υπάρξουν παραπλανητικές συζητήσεις ή ψευδείς ενδείξεις. Ωστόσο μερικές φορές χρειάζεται να διασκευάσεις μεγάλες ή μη πρακτικές ιδέες για πνευματική άσκηση πριν πατήσεις στη γη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δεις πράγματα που συνήθως σου λείπουν και να φροντίσεις να τα αποκτήσεις. Η ανάλυση, η έρευνα ευνοούνται ιδιαίτερα και η ικανότητά σου να εστιάζεις, να περιμένεις, να κάνεις τις στρατηγικές σου και να σχεδιάζεις.

Καρκίνος
Μέσα στον ενθουσιασμό σου μπορεί να ξεχάσεις πρακτικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Κράτησε τα πόδια σου στη γη και κίνησε τα σχέδια σου βήμα βήμα. Οι μεγάλες ιδέες συνήθως περνούν από πολλές μεταμορφώσεις πριν καταλήξουν σε υλοποίηση και θετικά αποτελέσματα. Οι συζητήσεις σε βάθος με τον αγαπημένο σου καταλήγουν σε ουσιαστική προσέγγιση. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε και μείνε μακριά από περίπλοκες καταστάσεις.

Λέων
Απόφυγε την τάση της υπερβολής σήμερα στα λόγια, τις πράξεις, τα όνειρα και τις υποσχέσεις. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για σκέψη και περισυλλογή. Οι ιδέες είναι μεγάλες και βγαίνουν εύκολα αλλά είναι δύσκολο να τις ακολουθήσεις, καθώς δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι αλλά και τη μόνιμη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, κάποια ξεκαθαρίσματα θα σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Είναι σημαντικό να προσέξεις ή να παρατηρήσεις τις επικοινωνίες σου σήμερα. Η φυσική ανησυχία μπορεί αναμφίβολα να οδηγήσει σε θετικές εμπειρίες καθώς μπορεί να σε παρακινήσει να αναζητήσεις νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή ενδιαφέροντα. Η πειθαρχία ωστόσο μπορεί να λείπει εάν απαιτείται η εστίαση σε βαρετή ή μονότονη εργασία. Η διορατικότητά σου είναι κάτι που θα ενισχύσει και θα προστατέψει τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Είσαι διατεθειμένη να δείξεις περισσότερη προσοχή στους περισπασμούς καθώς ήδη οι σκέψεις σου είναι άνω κάτω. Οι ιδέες μπορεί να είναι οραματικές ή πολύ βαθιές. Ωστόσο είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρεις, με τον Ερμή και τον Δία να σχηματίζουν μια τετράγωνη όψη. Αυτή η ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ένα πόλεμο λέξεων για προσωπικά υπάρχοντα, αξίες, οικειότητα και σεβασμό. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου επανέρχονται το πάθος και ο ρομαντισμός. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Προσπάθησε να απολαύσεις την άσκηση της σκέψης πιθανοτήτων αλλά μην παίρνεις αποφάσεις μέχρι να έχεις περισσότερο χρόνο και να λύσεις πρώτα την πρακτική πλευρά. Προτίμησε να μην βάζεις όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι προς το παρόν. Πρόσεξε επίσης την υπερβολή και τις προσπάθειες να κερδίσεις πνευματικούς πόντους που μπορεί να έχουν ένα τίμημα. Καθώς η μέρα προχωρά η επικοινωνία βελτιώνεται και είναι ευκολότερο να πλησιάσεις αγαπημένα σου, οικογενειακά πρόσωπα, τον αγαπημένο σου, αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Υπάρχει σήμερα μια τάση οι άνθρωποι να φτιάχνουν βουνά από άμμο ωστόσο δεν είναι απαραίτητα χάσιμο χρόνου να αφεθείς σε μερικές συναρπαστικές ιδέες και να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου. Είναι μια καλή στιγμή για θετική σκέψη όχι όμως και τελικές αποφάσεις. Μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα μέσα από αποκαλύψεις που θα ευνοήσουν τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Αιγόκερος
Προτιμάς να αφήνεις τις σκέψεις σου να περιφέρονται πιο ελεύθερα σήμερα, να έχεις φανταστικές ιδέες και να ονειρεύεσαι τρόπους για να επιδιώξεις τη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί οι σκέψεις να μην είναι εφαρμόσιμες σε πρακτικό επίπεδο προς το παρόν, με το τετράγωνο του Ερμή και του Δία στο παιχνίδι. Αργότερα σήμερα η διάθεσή σου να ασχοληθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σε χαλαρώνει και σε ξεκουράζει. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα με κάθε τρόπο.

Υδροχόος
Δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τις λεπτομέρειες σήμερα καθώς οι μεγάλες ιδέες σε παρασύρουν. Για καλύτερα αποτελέσματα απόφυγε τις σαρωτικές αποφάσεις που έρχονται ξαφνικά και παρορμητικά. Επίτρεψε στο μυαλό σου να ταξιδέψει σε νέες δυνατότητες ή στόχους όμως μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα ήδη έχεις. Καθώς οι ώρες προχωρούν οι σκέψεις σου μπαίνουν σε τάξη και είναι ευκολότερο να απολαύσεις τη μέρα με τη συντροφιά αγαπημένων σου. Εάν είσαι μόνη, μικρές εκπλήξεις ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ιχθείς
Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεκλειδώσεις κάτι σήμερα ή να αποκτήσεις διαύγεια, καθώς η αλήθεια απλώνεται πολύ εύκολα και μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική. Είναι προτιμότερο να μην πιέσεις ή να υποσχεθείς κάτι που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις με τις υπάρχουσες συνθήκες. Οι τωρινές ιδέες σου μπορεί να χρειαστούν κάποια βελτίωση αργότερα όσο ελκυστικές και αν φαίνονται τώρα. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και κρύβει ευκαιρίες ίσως και μοναδικές.

Read More

And More