Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι συνομιλίες, η μάθηση, η επικοινωνία και η μελέτη πηγαίνουν καλά σήμερα ιδιαίτερα αν κρατηθούν σε ένα ήρεμο επίπεδο. Εάν μπορέσεις να απομακρυνθείς από γεγονότα και αριθμούς είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις τον κόσμο της δημιουργικότητας ή της φαντασίας. Απόλαυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου καθώς η κοινωνικότητά σου ενισχύεται.

Ταύρος
Η μέρα μπορεί να απαιτήσει κάποιες προσαρμογές καθώς έχεις εσφαλμένα εκτιμήσει το χρόνο και τους πόρους σου. Τα οικονομικά θέματα χρειάζονται προσοχή και ίσως να ήταν προτιμότερο να αποφύγεις δανεισμούς ή περίσσιες σπατάλες. Ήσυχες ή μοναχικές δραστηριότητες σου ταιριάζουν καλύτερα, όμως φρόντισε να μην φανείς προκλητική ή αδιάφορη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος επιβαρύνει την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Η φαντασία σου μεγαλώνει σήμερα όμως προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όρια και οδηγηθείς στην υπερβολή. Μπορεί να υπάρχει μια τάση αδιακρισίας από μέρους σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε μια σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Ίσως είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου να ωριμάσουν από μόνες τους και να μην της πιέσεις. Φρόντισε να προσθέσεις διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την επικοινωνία.

Καρκίνος
Εστιάζεσαι σήμερα στις προσωπικές σου ανάγκες, την οικογένεια ή την οικιακή σου ζωή. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο και θα ήταν φρόνιμο να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια και να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου. Βρες τρόπους για να βγάλεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις ή εξελίξεις επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Η σκέψη μπορεί να επηρεάσει τη σαφή εικόνα μιας κατάστασης ιδιαίτερα όσον αφορά στις συναισθηματικές προσκολλήσεις, τις σχέσεις ή τα οικονομικά. Ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί τον Ερμή και ίσως να χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στις σχέσεις με τους άλλους, ιδιαίτερα αυτούς που νιώθεις να σε καταπιέζουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου επινοώντας νέες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Παρθένος
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν μια σύγχυση ή να αισθανθείς εκτός συγχρονισμού με κάποιον, με τον Ερμή να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με κάποιον που εμπιστεύεσαι ή να περιμένεις κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις. Αισθάνεσαι κουρασμένη, όμως μην απομακρύνεσαι από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες φαντάζουν νέες γνωριμίες, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να νιώσεις πιο ζωντανή και αφοσιωμένη συναισθηματικά. Ωστόσο η επιθυμία να ζήσεις κάτι περισσότερο και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου σε κάνουν πιο κοινωνική. Παραπλανητικές πληροφορίες στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορείς εύκολα να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Με τον Ερμή να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να παίρνεις μπερδεμένα μηνύματα ή να έχεις μια αίσθηση ότι κάποιες καταστάσεις βρίσκονται στον αέρα, ειδικά σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, την υποστήριξη ή και τις σχέσεις. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, μια εσωστρέφεια σε κρατά μακριά από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης
Η ανταλλαγή ιδεών, η απόλαυση δραστηριοτήτων με τους άλλους ή η δικτύωση και η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι στο επίκεντρο τώρα με ευνοϊκό τρόπο. Όσο προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει μια έλλειψη σαφήνειας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ονειρευτείς νέες ιδέες αλλά λιγότερο ιδανικές για να ανακαλύψεις συγκεκριμένες απαντήσεις ή δεσμεύσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές καθώς δεν λείπουν οι ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Αυτή είναι μια στιγμή για να είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις αλλά όχι ιδανική για να κλειδώσεις καταστάσεις ή και συμφωνίες. Εάν έχεις ξεχάσει να φροντίζεις τις ανάγκες σου για συναισθηματική ανανέωση θα μπορούσες να νιώσεις “άδεια” σήμερα με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είναι μια καλή στιγμή για να προσαρμοστείς ή να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Είσαι ενθουσιασμένη με τις νέες ιδέες σου και σκέφτεσαι πως μπορείς να τις μετατρέψεις ή χρησιμοποιήσεις για κάτι σταθερό που θα σου παρέχει ασφάλεια. Ωστόσο σήμερα το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα τείνει να θολώνει τα όρια. Επίσης μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι χάνεις κάτι ή δεν εκπληρώνεις τις ευθύνες σου. Δώσε άδεια στον εαυτό σου και απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου χωρίς έγνοιες. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, όμως είναι στο χέρι σου να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Ιχθείς
Μπορεί σήμερα να υπάρχει μια σύγχυση ή έλλειψη σαφήνειας σχετικά με θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή εσωτερικές υποθέσεις. Κάποιος ή κάποιο θέμα μπορεί να σε πιέζει για μια απόφαση – απάντηση, όμως αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια προκειμένου να μην δεσμευτείς. Ονειρευτείτε με τον αγαπημένο σου και κάντε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό.

Read More

And More