Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για πάνω από δυο ημέρες και η επιθυμία σου να απολαύσεις το Πάσχα, να κάνεις νέα πράγματα γίνεται πιο έντονη. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την εκπλήρωση δραστηριοτήτων. Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Ήλιο νωρίς σήμερα αν και με μια προσωρινή επιρροή, υποδηλώνει κάποιες προκλήσεις που ενσωματώνουν αυτές τις ανάγκες με την επιθυμία περισσότερης σταθερότητας. 

Ταύρος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες επενδύεις περισσότερη ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου. Νωρίς σήμερα αυτά τα συναισθήματα μπορεί να  έρθουν σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς ή ορισμένοι κανόνες να χρειάζονται την προσοχή σου. Μια συναισθηματική επανασύνδεση δεν αποκλείεται να προκύψει αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι
Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου για περισσότερες από δυο μέρες σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις. Επεξεργάσου τα πρόσφατα γεγονότα τώρα που έχεις λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου και ίσως ένας μικρός συμβιβασμός να είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η συναισθηματική σου ζωή και οι ανάγκες σου θα έλεγε κανείς πως εκπληρώνονται και κατά κάποιον τρόπο συνδέονται με το παρελθόν. 

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου ενθαρρύνοντας σε να σκεφτείς βαθιά. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο σήμερα το πρωί μπορεί να προκαλέσει ένταση που σε παρακινεί να κάνεις βελτιώσεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να απολαύσεις τη μαγεία της ημέρας, να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή ή να δημιουργήσεις ένα δίκτυο ή μια ιδιαίτερη φιλία μέσω των επικοινωνιών σου.

Λέων
Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 7ο οίκο σου σήμερα υπογραμμίζει την ανάγκη σου για συντροφιά, ανατροφοδότηση ή διαφορετική οπτική σε μια κατάσταση. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς κάπως διχασμένη μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού νωρίς το πρωί. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι συναισθηματικά παρούσα με διαφορετικές ανάγκες και ορμές που ανταγωνίζονται για το χρόνο σου. Μια συζήτηση ή μια είδηση σε βοηθά να βάλεις τάξη στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η επίλυση προβλημάτων ή η διαχείριση των καθημερινών σου υποθέσεων μπορεί να  είναι στο επίκεντρο, αν και η μέρα απαιτεί ξεκούραση και απόλαυση. Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι αγχωτικό να προσπαθείς να ταιριάξεις σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το να πιέζεις τον εαυτό σου ή να υπερφορτώνεσαι με περίπλοκες σκέψεις. Ευτυχώς η Σελήνη σε βοηθά να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις προκλήσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου για παραπάνω από δυο μέρες εμπνέοντας την εστίαση στα πράγματα που αγαπάς. Μπορεί να συναντήσεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να οραματιστείς το επόμενο βήμα σου σχετικά με μια στενή σου σχέση ή μια οικονομική κατάσταση. Η μέρα από μόνη της εκπέμπει μια μαγεία που πρέπει και μπορείς να την απολαύσεις με όλη σου την ψυχή.

Σκορπιός
Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου για μερικές μέρες σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να αφιερώσεις χρόνο για χαλαρωτικές, γνωστές ή ήσυχες δραστηριότητες. Είσαι πιο εσωστρεφής και προτιμάς οικεία μέρη και χώρους. Η διαχείριση των σχέσεων σου κυρίως με αυτούς που αγαπάς  είναι το κλειδί για την ικανοποίηση σήμερα. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μην εκπλαγείς αν λάβεις κάποιες ειδήσεις και εξελίξεις με άτομο που αφορά στο παρελθόν.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μερικές μέρες διεγείροντας την περιέργεια και την επιθυμία για μια ψυχική ποικιλία. Ωστόσο είσαι σε έναν κύκλο του σεληνιακού μήνα που ωθεί την εργασία, τα καθήκοντα, τη υγεία και την ευεξία σου και το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου σήμερα το πρωί υπογραμμίζει τις διαφορές και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς. Η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και λόγω του Πάσχα ανεβάζει τη διάθεση σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μερικές μέρες ενθαρρύνοντας σε να κάνεις υπομονή ή να απολαύσεις έναν πιο σταθερό ρυθμό. Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου από τον τομέα της ευχαρίστησης σου θέλει να μοιράζεσαι και να εκφράζεσαι. Ωστόσο φαίνεσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα και να μένεις ταυτόχρονα σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνεση και ασφάλεια. Απόλαυσε αυτήν την ξεχωριστή μέρα με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων σου.

Υδροχόος
Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου σήμερα μπορεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα σου. Θα προτιμούσες να αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν και να ενσωματώσεις τις ανάγκες σου για ανεξαρτησία με την ισχυρή επιθυμία σου να παραμείνεις με ότι είναι πιο οικείο και ασφαλές. Μπορεί επίσης να απολαύσεις κάποια αναζωογονητική ωριμότητα στις συμβουλές που λαμβάνεις ή δίνεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σηματοδοτώντας την ανάγκη για ξεκούραση, προβληματισμό και αποκατάσταση. Κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα περισσότερο παρά τα εκφράζεις. Δώσε το νόημα που επιβάλλεται στη μέρα και απομόνωσε προβληματισμούς που αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μην αποκλείεις μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά στο παρελθόν.

Read More

And More