Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εστίαση σε θετικά θέματα έρχεται εύκολα με τις σημερινές διελεύσεις. Με τον Δία να διασχίζει το ζώδιο σου αυτήν τη στιγμή νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γενικά και σήμερα είναι ιδιαίτερα δυνατή η μέρα για προσωπική επιρροή και δημιουργική αυτοέκφραση. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να συζητήσεις τα προβλήματα και να μπεις σε μια θετική σκέψη. Απόλαυσε το φλερτ, τη συντροφιά του αγαπημένου σου και τη μέρα.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν καλή ενέργεια για συζητήσεις για προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα λογικοί, δίκαιοι και θετικοί στη σκέψη τους. Νιώθεις ότι η προθυμία και η προσπάθεια μπορούν να λύσουν ουσιαστικά οποιοδήποτε πρόβλημα, τονώντας το πνεύμα και τις σχέσεις σου. Η Σελήνη βγαίνει από το ζώδιο σου και τον τομέα των πόρων σου ενθαρρύνοντας μια υπομονετική, σταθερή προσέγγιση στον κόσμο των ονείρων σου σήμερα και αύριο.

Δίδυμοι
Το να μοιράζεσαι ιδέες είναι καλό σήμερα και κάτι που οδηγεί σε νέα κατανόηση και μια υπέροχη αίσθηση συντροφικότητας και υποστήριξης. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Δία η ικανότητα σου να βλέπεις τις λεπτομέρειες και να αναλύσεις τα πράγματα είναι ισχυρή. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη, θετική σκέψη ιδιαίτερα με ή σχετικά με φίλους και ομάδες και μακροπρόθεσμα σχέδια που σε αφήνουν ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η Σελήνη κατευθύνεται προς το ζώδιο σου ενθαρρύνοντας σε να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα που μπορεί να έχεις παραμερίσει.

Καρκίνος
Το όραμα σου έχει σήμερα μια ευρύτερη προοπτική και οι λεπτομέρειες των σχεδίων σου φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους. Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί την παρουσίαση των ιδεών σου και την ανάδειξη των ταλέντων σου. Είναι επίσης ισχυρό για διαπραγματεύσεις και επίτευξη συμφωνιών ή αμοιβαία επωφελών καταστάσεων. Ιδέες για την ενίσχυση της επιχείρησης, του εισοδήματος ή της φήμης σου μπορούν να απογειωθούν. Η επίλυση προβλημάτων ενισχύεται ιδιαίτερα όσον αφορά στη σταδιοδρομία, τη φήμη, τα οικονομικά και άλλα πρακτικά θέματα.

Λέων
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για επικοινωνία και έκφραση των ιδεών και των πεποιθήσεων σου. Οι παρακάμψεις που κάνεις απ’ τη συνηθισμένη σου ρουτίνα μπορεί να είναι αναζωογονητικές σε νοητικό επίπεδο. Τα θέματα συζήτησης, οι σκέψεις και οι συλλογισμοί ξεχωρίζουν για την ποιότητα ή την ικανότητα τους να δημιουργούν καλές δονήσεις σήμερα. Η εστίαση σε φιλίες και θετικές επικοινωνίες είναι ικανοποιητικές. Ο έρωτας και το φλερτ κυριαρχούν στη μέρα σου.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις σε κρατούν συγκεντρωμένη στο θετικό και διεγείρουν εξαιρετικές ιδέες που σχετίζονται κυρίως με ζητήματα του παρελθόντος και το πως να μάθεις από αυτά και να τα ξεπεράσεις. Οι ιδέες φαίνεται να σου έρχονται αυθόρμητα και μπαίνουν στη θέση τους. Οι συμβουλές και οι πληροφορίες ρέουν φυσικά και άψογα. Μπορεί να είναι ωφέλιμο να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου ή μακριά από απαιτητικές καταστάσεις, αλλά επίσης είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς ιδέες με κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Ζυγός
Η σκέψη σου ανυψώνεται σήμερα και μπορείς να γεμίσεις μεγάλες ιδέες. Επίσης μπορεί να δωθεί μεγάλη έμφαση στην ανταλλαγή σημειώσεων. Μια ευχάριστη συνομιλία πιθανά να σου δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που αποτελεί κίνητρο και είναι παράλληλα συναρπαστικό. Μοιράσου τα συναισθήματα με αυτούς που αγαπάς και αν είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ. Ωστόσο πατώντας τα πόδια σου στη γη θα νιώσεις πιο δυνατή.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την πρακτική σκέψη και τα θέματα εργασίας και καριέρας και μπορούν να ευδοκιμήσουν με τη θετική στάση και προοπτική. Αισθάνεσαι έτοιμη να λύσεις προβλήματα είτε μέσω των ιδεών σου είτε μέσω της συμβολής των άλλων. Η ιδεαλιστική σου πλευρά είναι σε ισχύ και πλήρως ανεπτυγμένη. Έχεις τον Ερμή που σε βοηθά να δεις λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με στόχους καριέρας ή πορείας ζωής και διευκολύνει τις συζητήσεις.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις ζωντανεύουν την προοπτική σου με τον κυβερνήτη σου Δία σε εξαιρετική φόρμα. Είναι καταπληκτική η ενέργεια για την παρουσίαση ή την ανταλλαγή ιδεών, την έκφραση του εαυτού σου και την απόκτηση καλής αίσθησης για τις μελλοντικές τάσεις. Το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να είναι πετυχημένο και ευχάριστο. Μια σχέση μπορεί να επεκταθεί καθώς μοιράζεσαι τις ιδέες και επιθυμίες σου. Εάν είσαι μόνη επίτρεψε σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις φωτίζουν την προοπτική σου κεντρίζοντας μια ευχάριστη και ήρεμη ροή σκέψεων και ιδεών. Η υποστήριξη τείνει να υπάρχει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Μπορείς να καταλήξεις σε μια ικανοποιητική συμφωνία ή να μοιραστείς μια δυνατή συζήτηση με κάποιον ειδικό. Μπορείς να δώσεις ή να λάβεις καλές συμβουλές τώρα, καθώς χρήσιμες πληροφορίες φαίνεται να κυκλοφορούν γύρω σου. Η εύρεση απελευθέρωσης μέσω της μουσικής, της γραφής ή της συζήτησης μπορεί να είναι πιο θεραπευτική.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθείς από προβλήματα ή να μιλήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε δημιουργικές λύσεις και νέες ιδέες καθώς είναι εξαιρετικά χαρούμενες και υγιείς. Οι κοινές δραστηριότητες, το παιχνίδι, οι εμπειρίες και οι ιδέες είναι υπέρ σου. Μια άλλη οπτική μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα δικά σου συναισθήματα ή τις απόψεις πιο καθαρά.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να εξελίξεις τις σκέψεις και τις επικοινωνίες σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς ιδέες και να λύσεις προβλήματα. Μπορεί να ωφεληθείς και να απολαύσεις, να κάνεις σχέδια που σχετίζονται με τα χρήματα, την εργασία και την υγεία. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να επικοινωνήσεις σωστά και επιτυχώς με συνεργάτες, βοηθούς και αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου. Η ανάκτηση της συναισθηματικής ισορροπίας σου φτιάχνειτη διάθεση. 

Read More

And More