Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης κατευθύνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα μετά από μια παρατεταμένη παραμονή στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτή η κίνηση μπορεί να τακτοποιήσει το μυαλό σου και τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορείς αναμφίβολα μέχρι τις 20/5 να εκμεταλλευτείς αυτήν την ενέργεια προς όφελος σου. Πρόσεξε ωστόσο έναν αμυντικό τρόπο που μπορεί να σου βγει και στόχευσε στο να απολαύσεις τον επιπλέον χρόνο που αφιερώνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι. Σήμερα μια όψη Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση. Οι δυσαρέσκειες και τα άλυτα προβλήματα μπορεί να είναι η ρίζα της ξαφνικής ανυπομονησίας ή των εναλλαγών της διάθεσης σου.

Ταύρος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 20/5 σου δίνει κίνητρα, ενεργοποιεί και ζωντανεύει τις καθημερινές σου υποθέσεις, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις συζητήσεις και τις συνδέσεις σου. Μερικές φορές ωστόσο οι ανυπόμονες κινήσεις ή οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Νέα ενδιαφέροντα και επαφές μπορεί να είναι σημαντικά. Μια όψη Άρη – Πλούτωνα επίσης σήμερα, μπορεί να περιπλέξει την επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις, αλλά είναι προσωρινό. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά μπορεί να προκύψουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη διεκπεραίωση τους.

Δίδυμοι
Ο Άρης σήμερα περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου μετά από μια μακρά παραμονή στο ζώδιο σου. Αυτή η κίνηση αφαιρεί μεγάλη πίεση από πάνω σου και σε ηρεμεί. Θα παραμείνει σε αυτή την περιοχή μέχρι τις 20/5, διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή. Μπορεί επίσης να σε ωθήσει να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να επιλύσεις ένα οικονομικό πρόβλημα ή να κάνεις βελτιώσεις σε μια σχέση. Είσαι εξαιρετικά επινοητική και αξιοποιείς στο έπακρο αυτά που έχεις. Μια πρόκληση ωστόσο σήμερα του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή δυσαρέσκεια. Πιθανά να νιώσεις μια πίεση και μια ένταση.

Καρκίνος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στο ζώδιο σου σήμερα, μετά από μια παρατεταμένη διαμονή στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτή η νέα διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 20/5 φέρνει πολλή ενέργεια στην προσωπικότητα σου και περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Θα έχεις πολλές πιθανότητες και ευκαιρίες να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο θα χρειαστεί να αποφύγεις την υπερβολική βιασύνη, την παρορμητικότητα ή την ανυπόμονη συμπεριφορά. Σήμερα μια προκλητική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει μια απροσδόκητη εξέλιξη που να απαιτεί προσαρμοστικότητα.

Λέων
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σηματοδοτώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για σωματική και συναισθηματική ανανέωση. Μέχρι τις 20/5 είναι μια περίοδος σημαντική για την ανάληψη δράσης σε μακροχρόνια προβλήματα, την επανεξέταση ή την αναδιοργάνωση έργων και επιδιώξεων. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα και ένα προσωπικό πρόβλημα ή πρόκληση σχέσης μπορεί να φανεί λίγο πιο βαρύ από ότι είναι.

Παρθένος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου μετά από μια παρατεταμένη παραμονή στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Αυτή η κίνηση απομακρύνει την πίεση για απόδοση και η κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να ζωντανέψει ή η επιδίωξη σου για στόχους ευτυχίας να επιταχύνεται. Μπορεί να καταλήξεις σε μερικά ελκυστικά σχέδια για το μέλλον σου και αυτή η διαδικασία είναι ευχάριστη -αν όχι συναρπαστική. Σήμερα ωστόσο μια τεταμένη όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να μπερδέψει τις επιθυμίες σου και να δυσκολέψει την εκτόνωση. Η πίεση για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να σε κυριέψει προσωρινά.

Ζυγός
Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 20/5. Είναι μια από τις φιλόδοξες διελεύσεις και είσαι διατεθειμένη να τρέξεις λίγο παραπάνω τα πράγματα, καθώς η ενέργεια και τα κίνητρα στην επαγγελματική σου ζωή αυξάνονται, αλλά μπορεί επίσης κάποιες στιγμές να τονώνει τις συγκρούσεις με άλλους που θέλουν να πάρουν την ηγεσία. Σήμερα ωστόσο οι ανάγκες, τα θέλω και οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι περίπλοκες, καθώς είναι δύσκολο να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις. Κάποιοι φόβοι να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου ή να εκφραστείς δημιουργικά μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδια σου.

Σκορπιός
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σήμερα. Αυτή είναι μια καλή ενεργειακή ώθηση για σένα. Έως τις 20/5 είσαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης και πιο τολμηρή από το συνηθισμένο. Μπορεί να βιώσεις έντονη επιθυμία για περιπέτεια, καθώς αναζητάς περισσότερες εμπειρίες ζωής. Ταυτόχρονα η όρεξη σου για μάθηση μπορεί να διευρυνθεί. Με μια πρόκληση ωστόσο σήμερα του Άρη με τον Πλούτωνα, η παραμονή στο σπίτι και την οικογένεια μπορεί να είναι καταναγκασμός και μπορεί να σε εμποδίσει να ευδοκιμήσεις, για αυτό σκέψου το πως θα διαχειριστείς τον χρόνο σου.

Τοξότης
Ο Άρης ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και θα ενεργοποιήσει και θα ζωντανέψει αυτόν τον τομέα έως τις 20/5. Αυτή η διέλευση φέρνει αυξημένη ενέργεια, έντονη επιθυμία και βάζει φωτιά σε προσωπικά ζητήματα. Μερικές φορές προκαλεί πολύ ευνοϊκά έντονα συναισθήματα και άλλες φορές διεγείρει συγκρούσεις. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία να κατευθύνεις περισσότερη ενέργεια σε ένα έργο ή μια συναρπαστική προσωπική αναζήτηση. Οι κοινόχρηστοι πόροι, τα χρήματα, τα όρια και η δυναμική ισχύος βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ο Άρης και ο Πλούτωνας ωστόσο σήμερα σε μια αμήχανη όψη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο διχασμένη προσωρινά.

Αιγόκερος
Ο Άρης μετακομίζει σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου σε όλα τα επίμονα ή κρυμμένα προβλήματα. Θέματα σχέσεων, παράπονα και ενοχλήσεις είναι βέβαιο ότι θα βγουν στην επιφάνεια. Η θετική πλευρά είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια πιο ζωντανή, πιο παθιασμένη περίοδο στις σχέσεις σου. Με ειλικρίνεια στον εαυτό σου και προσπάθεια, αυτή μπορεί να είναι μια ικανοποιητική περίοδος για να φέρεις φρέσκια ενέργεια σε μια σχέση. Ωστόσο μια όψη του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα υποδεικνύει μια τάση να ασχολούμαστε με προβλήματα και ζητήματα ελέγχου ή εξουσίας.

Υδροχόος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Θα δυσκολευτείς να ανεχτείς την αδράνεια ή τη σπατάλη στην καθημερινή σου ρουτίνα, τις συνήθειες, τα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης ή στη δουλειά σου τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις που σχετίζονται με την ανεξαρτησία και την ταχύτητα με τους συναδέλφους ή με εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Ωστόσο η σημερινή μέρα έχει κάποια άβολη ενέργεια που δείχνει την ανάγκη να επιβραδύνεις.

Ιχθείς
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα του παιχνιδιού, της ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου σήμερα. Αυτός ο κύκλος έρχεται μετά από μια παρατεταμένη διαμονή σε προκλητική πτυχή για το ζώδιο σου και μπορεί να είναι μια ωραία αίσθηση απελευθέρωσης. Φέρνει επίσης ένα ανταγωνιστικό πνεύμα στα δημιουργικά έργα σου, στις σχέσεις και τον ελεύθερο χρόνο σου. Είσαι πιο ενθουσιώδης και πιο σίγουρη για τους στόχους σου. Σήμερα ωστόσο πρόσεξε την τάση για κυκλοθυμία εάν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει.

 

 

Read More

And More