Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και το πάθος μαζί με την αγάπη ενισχύονται. Φλογερά συναισθήματα και ανάγκες εκφράζονται με έναν μαγικό, πιο εύκολο τρόπο και γίνονται ευκολότερα κατανοητές. Κάποιες διαπραγματεύσεις ευνοούνται, καθώς ο λόγος σου έχει περισσότερη ισχύ. Μην αφήνεις τη σχέση με τον σύντροφο σου να βαλτώνει. Βρες τρόπους να την κρατάς πάντα ζωντανή και ενδιαφέρουσα, μιας και πρώτα εσύ δεν μπορείς τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να βγεις και να διασκεδάσεις και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος
Ο Ερμής περνά σήμερα στον 7ο οίκο σου και σε βοηθά να νιώσεις περισσότερη οικειότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό φρόντισε να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες, καχυποψίες και δεύτερες σκέψεις. Οι νέες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα τα συμφέροντα σου και έτσι τα διεκδικείς με περισσότερο πάθος. Καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις περισσότερο και να επαναφέρεις τους κανόνες αυτοφροντίδας σου.

Δίδυμοι
Με τον Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα των σχέσεων, σε βοηθά να δείξεις και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, οικειότητα και σιγουριά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ίσως είναι καιρός να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να τολμήσεις να πάρεις αποφάσεις. Η διαίσθηση και το ένστικτο σου δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις και να πλησιάσεις περισσότερο τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Εάν είσαι single, έχεις τη δύναμη να αντιλαμβάνεσαι και να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος.

Καρκίνος
Ο Ερμής πλέον από σήμερα στον ερωτικό 5ο οίκο σου ενισχύει την ερωτική σου ζωή, φέρνει ευκαιρίες και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τον έρωτα, είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη. Μοναδικές ίσως ευκαιρίες και απρόσμενες φέρνουν στο δρόμο σου το άλλο σου μισό. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και είσαι πρόθυμη να κάνεις το επόμενο σου βήμα. Απόλαυσε τη μέρα και μην αφήνεις ίσως θαμμένες σου ανασφάλειες να σε κρατήσουν πίσω από τα οράματα και τα όνειρα σου.

Λέων
Σήμερα ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Μέχρι της 17/11 μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά να βρεις και τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Νέες προοπτικές και μέσα έκφρασης ενδυναμώνουν τα οράματα σου και έχεις τη δυνατότητα καλύτερης ή αποτελεσματικότερης διαπραγμάτευσης. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται και στη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος
Η είσοδος σήμερα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σου κυρίως σχεδίων. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και είσαι σε θέση να εκφράσεις τις απόψεις σου με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου, καθώς η μέρα είναι ιδανική για εξομολογήσεις και βαθιά συναισθήματα ή ρομαντισμό και πάθος. Εάν είσαι μόνη, την επόμενη περίοδο είσαι ακαταμάχητη.

Ζυγός
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα και να απαλλαγείς από το άγχος τους. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται, καθώς δεν έχεις πλέον ενδοιασμούς. Μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα θέλω σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, αν και το συναίσθημα είναι απαραίτητο συστατικό για την ψυχολογία και τις ισορροπίες σου καταφέρνεις να είσαι αντικειμενική στις επιλογές σου.

Σκορπιός
Από σήμερα και μέχρι τις 17/11 ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται σημαντικά. Μπορείς να προσελκύσεις ευκαιρίες, να πείσεις και να βρεθείς στο επίκεντρο. Οι άλλοι κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου, για αυτό και αυτήν την ευκαιρία δεν θα πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βρίσκει τις ισορροπίες της αφού μπορείς να τον πείσεις για τα συναισθήματα σου, να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα και του εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Εάν είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

Τοξότης
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα και μέχρι τις 17/11 σε προδιαθέτει να ασχοληθείς περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό κόσμο σου. Ωστόσο οι υποχρεώσεις σου δημιουργούν ένα πρόσθετο άγχος όμως μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αρκεί να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά. Παρελθοντικοί έρωτες δεν αποκλείεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, να σε απασχολήσουν ζητώντας σου μια νέα ευκαιρία. Μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα όμως ξέρεις τι ακριβώς σε κάνει ευτυχισμένη πλέον.

Αιγόκερος
Η νέα θέση του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού είναι κατάλληλη και ευνοϊκότερη για τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Δραστηριοποιείσαι περισσότερο, βάζεις τις σωστές προτεραιότητες και ξέρεις που θα εστιάσεις και να δώσεις το 100% της ενέργειας σου. Είναι καιρός να πιστέψεις στη βελτίωση των οικονομικών σου η οποία σημειώνεται μετά από την ασταμάτητη προσπάθεια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά και το πάθος αυξάνεται, αρκεί να αποφύγεις ζήλιες και κτητικότητα. Εάν είσαι μόνη, άφησε τις σκιές και τα φαντάσματα του παρελθόντος εκεί που ανήκουν.

Υδροχόος
Από σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα της καριέρας σου και ήρθε καιρός να αναλάβεις δράση. Δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και κινήσου με αργά και σταθερά βήματα. Τα όνειρα σου ξαναζωντανεύουν, καθώς η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και πιστεύεις στις δικές σου δυνατότητες, αλλά και του σύμπαντος. Τα οικονομικά βελτιώνονται ή σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεις την κατάσταση με περισσότερη αισιοδοξία. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και είσαι έτοιμη να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θέλεις.

Ιχθείς
Ο Ερμής από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτά τα θέματα που αφορούν στην εξέλιξη σου. Μελέτες, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις ευνοούνται, για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Ανάλαβε δράση και παρά τις έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις σου, να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να απαλλαγείς μέχρι τις 17/11 από πολλά βάσανα. Ο έρωτας αποκτά νόημα και οι ευκαιρίες να εκφράσεις τις απαιτήσεις σου αποκτούν νόημα.

Read More

And More