Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα εκτιμάς την άνεση και την αρμονία. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν επίσης την αγάπη σου για μάθηση. Είναι καιρός να διευρύνεις την προοπτική σου και να διασκεδάσεις νέες ιδέες και πεποιθήσεις. Είσαι ικανή να διευκολύνεις τους ανθρώπους σήμερα και μπορείς να είσαι γενναιόδωρη και περιποιητική. Η προσπάθεια να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο άνετη και πιο ικανοποιητική χτίζεται. Ενώ είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εγκατασταθείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου, οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση των πόρων σου και την πρακτική πλευρά της ζωής σου.

Ταύρος

Οι διελεύσεις σήμερα είναι ισχυρές για τη συναισθηματική νοημοσύνη και τείνουν να ενθαρρύνουν την αναζήτηση μιας ισχυρότερης σύνδεσης με ένα άτομο ή έργο. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική μέρα για προγραμματισμό και στρατηγική. Μπορείς να δουλέψεις με επιτυχία για τις ανισορροπίες στις στενές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα και να φτάσεις επίσης σε ένα μέρος καλύτερης κατανόησης του εαυτού σου. Η αυτοπεποίθηση σου είναι φυσική και ακτινοβολεί σήμερα και είναι μια καλή στιγμή να μπεις σε ένα θετικό αυλάκι. Μπορείς να είσια παραγωγική αν έχεις κάτι που τραβάει το ενδιαφέρον σου σήμερα.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να κερδίσεις πολύτιμες πληροφορίες από άλλους σήμερα. Δεν συμφωνείς πάντα, αλλά αυτό που λένε οι άλλοι μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς με νέους τρόπους. Είναι καιρός να παραμείνεις ανοιχτή σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης. Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα, οι σχέσεις είναι σε ισχυρό επίκεντρο. Είναι γενικά μια καλή μέρα για να μοιραστείς ιδέες και δραστηριότητες με κάποιον ειδικό. Θα βρεις άτομα που ενδιαφέρονται ή τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ενδιαφέροντα σου. Επιδιώκεις μια πιο δίκαιη, πιο προσεκτική ισορροπία σε μια συνεργασία ή θέλεις να φτάσεις σε μια καλύτερη κατάσταση αρμονίας μεταξύ της προσοχής σου στα προσωπικά σχέδια και της προσοχής σου στους άλλους.

Καρκίνος

Οι άλλοι σε εκτιμούν και σε βρίσκουν ακόμα πιο αγαπητή από το συνηθισμένο για τις μοναδικές σου ιδιότητες. Έχεις μεγάλη διαίσθηση και ευαισθησία σε ανθρώπους και καταστάσεις αυτή τη στιγμή, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις κοινό έδαφος. Μπορεί να είναι ευχάριστο να κάνεις χειρονομίας φροντίδας και φιλίας προς τους άλλους. Σίγουρα είναι μια στιγμή που τα οφέλη προκύπτουν από την προσέγγιση. Μια φιλία μπορεί να ανθίσει ή ένας δεσμός να βελτιώνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μικρές καλοσύνες. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι καλά που ξοδεύεις επιπλέον χρόνο στα σχέδια σου.

Λέων

Έχεις μεγάλη πίστη στις ιδέες σου σήμερα και συναρπαστικά ενδιαφέροντα μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Παρακινείσαι επίσης από την αίσθηση ότι κάνεις το σωστό. Το να ακολουθείς τις υψηλότερες αξίες ή τις κατευθυντήριες αρχές σου είναι καλό και η λάμψη στη δουλειά σου ή μέσω των ευθυνών σου μπορεί να είναι τώρα σε καλή εστίαση. Αντίθετα, μπορεί να απολαμβάνεις τη φροντίδα των επιχειρήσεων και την επιδίωξη των στόχων σου. Το να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις επιδιώξεις σου είναι ευεργετικό, ειδικά καθώς σε γεμίζει με μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού.

Παρθένος

Μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα ευχάριστο να οργανωθείς γύρω από το σπίτι ή να απολαμβάνεις την προσωπική σου ζωή σήμερα και μπορεί να νιώσεις μια ενθαρρυντική αίσθηση σκοπού. Ενώ ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να εγκατασταθεί ή να ανακτήσει το κέντρο του, η ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου σε προσωπικό επίπεδο είναι επίσης ισχυρή αυτή τη στιγμή. Κάτι μπορεί να εμπνεύσει μια νέα ιδέα ή ενδιαφέρον και έχεις περισσότερη πίστη στη στάση σου απέναντι στη ζωή γενικά. Μπορεί να είσαι διψασμένη για εμπειρία και γνώση.

Ζυγός

Η επιθυμία να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να διευρύνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες είναι έντονη σήμερα. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να ανοίξεις τον εαυτό σου συναισθηματικά. Το να μοιράζεσαι μπορεί να φέρει οφέλη και η επέκταση μιας χειρονομίας φροντίδας ή ενός ευαίσθητου αγγίγματος σε μια σχέση, μπορεί να επιφέρει χαρούμενες απαντήσεις. Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς, να μελετήσεις και να συλλέξεις πληροφορίες και οι μοναδικές ιδέες σου εμφανίζονται πιο ξεκάθαρα. Οι συνομιλίες είναι ομαλές και μια καλή πνευματική άσκηση τώρα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει κάποιες ικανοποιητικές αλληλεπιδράσεις με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου. Προβάλλεις αγαπητικιές και υποστηρικτικές ιδιότητες και καθοδηγείς εύκολα και φυσικά τους άλλους προς την κατανόηση μέσω των δικών σου ιστοριών και πράξεων. Κάποιος μπορεί να είναι γενναιόδωρος μαζί σου και είναι ωραίο να λαμβάνεις τέτοια φροντίδα και ζεστασιά ή κάτι μπορεί να συγχωρεθεί. Χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, λίγο χώρο και μια αίσθηση ελευθερίας στις συνδέσεις σου. Ταυτόχρονα ελκύεσαι από ανακουφιστικές και ενισχυτικές δραστηριότητες και θέλεις να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και προσγειωμένη.

Τοξότης

Είναι μια ευχάριστη μέρα για να κάνεις το παραπάνω μίλι. Το να κάνεις το σωστό μπορεί να είναι σημαντικό για σένα αυτή τη στιγμή. Οι σημερινές διελεύσεις σε πλαισιώνουν με τέτοιο τρόπο που οι άλλοι σε προσέχουν πραγματικά. Φαίνεται επίσης ότι παίρνεις το προβάδισμα ή βάζεις το ρυθμό. Λάμπεις για τις δημιουργικές σου ιδέες, τη διορατικότητα ή τη μοναδική σου άποψη. Η προσέγγιση σου είναι λίγο πιο σίγουρη από το συνηθισμένο και είσαι πιο διαθετημένη να υποστηρίξεις τις απόψεις σου και να μοιραστείς τις ιδέες σου.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα, μπορεί να έχει νόημα να πεις όχι σε απαιτητικές καταστάσεις ή άλλα πρόσθετα στη ζωή σου, αν είναι εφικτό. Σίγουρα, μπορείς να κάνεις καλή χρήση του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Ταυτόχρονα, είναι μια καλή μέρα για δημιουργικότητα και σχέσεις. Μπορεί να απολαμβάνεις πολύ να ενισχύεις κάποιον που αγαπάς σήμερα και φαίνεται ότι είσαι περισσότερο από ικανή για την εργασία. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις και να εκφραστείς είναι εμφανής και είσαι έτοιμη να ρίξεις επιπλέον αγάπη σε ένα έργο επίσης.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την απόκτηση δύναμης και αίσθησης σκοπού από τον ιδεαλισμό σου. Η υποστήριξη σου προς τους άλλους είτε πρακτική είτε συναισθηματική, ξεχωρίζει ως ιδιαίτερα πολύτιμη και μοναδική. Μπορείς επίσης να επενδύσεις ιδιαίτερα στις φιλίες και τις ομαδικές σου δραστηριότητες ή τις προσπάθειες συνεργασίας. Οι άλλοι μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο από το χρόνο ή την προσοχή σου, αλλά μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ικανοποιητικό και ευχάριστο. Αν πρόσφατα υπήρξαν ανισορροπίες ή αδικίες σε μια φιλία, τώρα βρίσκεις τρόπους να τα διορθώσεις.

Ιχθύες

Το μυαλό σου είναι γόνιμο και οι συζητήσεις ευφάνταστες, αλλά και υποστηρικτικές σήμερα. Μπορεί κάλλιστα να απολαμβάνεις το να καθοδηγείς κάποιον ή να μεσολαβείς και να φέρνεις τους άλλους κοντά. Μπορεί να στείλεις ένα θετικό μήνυμα ή να κάνεις κάποιο μάρκετινγκ ή προώθηση. Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη όλη μέρα, έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των ευθυνών σου και του τι περιμένουν οι άλλοι από σένα. Ίσως αποφασίσεις ότι η καλή απόδοση για τον εαυτό σου πρώτα, θα σε φέρει στη σωστή θέση και σημείο.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @tineandreaa

Read More

And More