Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η δουλειά, τα χρήματα και η υγεία μπορεί να είναι τομείς της ζωής σου στους οποίους κερδίζεις μέσα από συζητήσεις και καταιγισμό ιδεών. Αναζωογονητικές απόψεις ή προοπτικές μπορούν να σε εμπνεύσουν σήμερα.  Πρόσεχε για ευκαιρίες που μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες σου.  Χρήσιμες συζητήσεις ή νέα, μπορούν να ανοίξουν το μυαλό σου και να σε απαλλάξουν από ορισμένα βάρη και απογοητεύσεις.  Οι διελεύσεις σήμερα, μπορούν να αναζωογονήσουν τις σχέσεις και να οδηγήσουν σε επιτυχημένες νέες μεθόδους και ιδέες που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία σου ή τις καθημερινές σου ρουτίνες.

Ταύρος

Ανοιχτές, μελλοντικές συζητήσεις ή νέα μπορούν να σε εμπνεύσουν σήμερα. Η εκμάθηση μιας νέας μεθόδου για την τέχνη ή κάτι για τους στόχους ευτυχίας ή κάποιον που αγαπάς, μπορεί τώρα να είναι ισχυρή.     Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού θα μπορούσες να καταλήξεις σε μια πρωτοποριακή ιδέα και ένα έργο ή ένα σχέδιο μπορεί να προχωρήσει ξαφνικά και ευχάριστα.  Μια συζήτηση καθορίζει τον αέρα ή σου δίνει μια ευχάριστη αίσθηση.  Είσαι σίγουρη και εκφραστική.  Ενώ είσαι επικεντρωμένη στο να σχετίζεσαι καλά, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά αργότερα σήμερα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σου και βγαίνεις από το καβούκι σου.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να ξεκαθαρίσει ο αέρας ή να δεις ευκαιρίες να αφήσεις πίσω σου τα αρνητικά στοιχεία του παρελθόντος.  Οι συζητήσεις μπορεί να είναι απελευθερωτικές και να σου  ανοίξουν τα μάτια καθώς ο Ερμής, ο πλανητικός σου κυβερνήτης σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό.  Αυτή η διέλευση σε τοποθετεί καλά για να κάνεις συνδέσεις μέσω της επικοινωνίας και της δημιουργικής σκέψης.  Τα οικογενειακά ζητήματα είναι έντονα στο επίκεντρο και μια συναισθηματική ανακάλυψη είναι απολύτως δυνατή.  Ευτυχώς οι ιδέες σου είναι καινοτόμες και ένα σπίτι ή ένα ιδιωτικό θέμα ζεσταίνει τη διάθεση.

Καρκίνος

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να σκέφτεσαι καινοτόμα και θετικά σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού.  Τα θέματα που θίγεις ή έχεις στο μυαλό σου τώρα μπορεί να είναι συναρπαστικά και συγκλονιστικά.  Το να ρίξεις τον εαυτό σου σε ένα έργο ή να περιπλανηθείς με φίλους μπορεί να είναι κάτι απελευθερωτικό.  Οι διασκεδαστικές νέες και μοναδικές ιδέες  έρχονται τώρα φυσικά.  Είσαι επίσης σε μια ασυνήθιστη θέση να μιλήσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει.  Οι φίλοι και τα δίκτυα μπορούν να σε εμπνεύσουν να σκεφτείς δημιουργικά ή να σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Λέων

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού σε ενθαρρύνει να σκεφτείς θετικά. Εξετάζεις διαφορετικές ή ασυνήθιστες ιδέες και μεθόδους που μπορούν να ελευθερώσουν χρόνο ή να σε παρακινήσουν και να σε ενθουσιάσουν.  Είσαι πιο σίγουρη και αισιόδοξη για το μέλλον ειδικά σε πρακτικές γραμμές.  Μπορεί να διασκεδάσεις ιδέες σε πρακτικά, οικονομικά ή επιχειρηματικά επίπεδα που είναι καινοτόμες ή καθοριστικές.  Στόχος να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες πληροφορίες για τα καλύτερα αποτελέσματα.  Αν και όλα τα σχέδια που εξετάζεις τώρα δε θα οδηγήσουν σε κάτι συγκεκριμένο, μπορεί κάτι να σου κάνει κλικ.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού δείχνει ότι το να μιλάς ή να σκέφτεσαι καλά τα πράγματα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας. Επικοινωνείς με περισσότερο ενθουσιασμό και θάρρος.  Είσαι στην κορυφή των ανακαλύψεων με κάτι στο οποίο εργάζεσαι ή μελετάς ή ανυπομονείς να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος.  Μπορεί να έρθει μια απάντηση σε ένα πρόσφατο πρόβλημα.  Έχεις μεγαλύτερη απήχηση από ότι συνήθως σήμερα και οι άλλοι είναι πιθανό να σε υποδεχτούν αρκετά καλά.  Οι επιδιώξεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Ζυγός

Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες έννοιες, μεθόδους και απόψεις σήμερα και αυτή η στάση μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές και πολύτιμες ανακαλύψεις. Ένα τρίγωνο Ερμή – Ουρανού στρέφει την προσοχή σου σε θετικά νέα και ιδέες.  Το να κοιτάς το παρελθόν με περισσότερη αποστασιοποίηση μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά.  Μπορεί να απολαύσεις ένα αίσθημα κάθαρσης ή απελευθέρωσης που σχετίζεται με το να φέρεις κάτι κρυμμένο στο φως.  Ο εσωτερικός κόσμος σου είναι πολύ δυνατός και οι οικείες συζητήσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες.   Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες που στρέφουν την προσοχή σου στα παρασκήνια.

Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού είναι εξαιρετική για συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και σχέση με άλλους με απελευθερωτικούς τρόπους. Λίγη αποστασιοποίηση μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια νέα προοπτική, ιδιαίτερα μια σχέση.  Η αυτοέκφραση έρχεται πολύ εύκολα και μπορεί να αναπτύξεις μια ευχάριστη σχέση με τους ανθρώπους γύρω σου.  Οι άνθρωποι και τα δίκτυα μπορούν να σε εμπνεύσουν νέες μεθόδους και ιδέες. Η κοινωνική σου ζωή ζωντανεύει και μια ωραία ροή συνομιλιών ή πληροφοριών μπορεί να σε βοηθήσει.  Για καλύτερα αποτελέσματα στόχευσε στο να είσαι ανοιχτή σε πιθανότητες και εποικοδομητικές αλλαγές που σχετίζονται με ένα σύντροφο ή φίλο.

Τοξότης

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και δυνατότητες, ειδικά που σχετίζονται με τις δουλειές και την υγεία.  Οι άλλοι δίνουν περισσότερη προσοχή στις ιδέες, την άποψη ή την ευφυΐα σου και το να ξεπεράσεις μια προβληματική περιοχή σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη.  Η σημερινή μέρα είναι καλή για να εξερευνήσεις νέες ιδέες που σχετίζονται με τους πρακτικούς στόχους ή τη δουλειά.  Οι βελτιώσεις στις μεθόδους ή περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα ή να εξοικονομήσουν χρόνο.  Μπορεί ακόμη και   να απελευθερώσουν το μυαλό σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού οδηγεί στην εξερεύνηση δημιουργικών ή μοναδικών θεμάτων και σε βοηθά να ξεπεράσεις μικρές ανησυχίες.  Τα ταξίδια, οι ρομαντικές ή δημιουργικές ευκαιρίες μπορούν να ανοίξουν για σένα και σε βοηθούν επίσης να αφήσεις χρόνο για να σκεφτείς ελεύθερα.  Μπορεί να νιώσεις αρκετά αποστασιοποιημένη για να απολαύσεις τον εαυτό σου περισσότερο.  Καθώς η μέρα προχωρά, η ενέργεια μετατοπίζεται λίγο και μπορεί να υπάρξει κάποια αναντιστοιχία μεταξύ της επιθυμίας σου να προωθήσεις τους στόχους σου και της ανάγκης σου για ψυχαγωγία.

Υδροχόος

Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για μια θετική και ελπιδοφόρα αίσθηση του μέλλοντος.  Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ουρανό βοηθά στην απελευθέρωση της αντικειμενικότητας ή της αποκόλλησης. Μπορεί να απελευθερωθείς από ένα φορτίο ή ένα μυστικό, να καθαρίσεις τον αέρα ή να μιλήσεις για ένα πρόβλημα και να νιώσεις ανακούφιση ή ακόμα και απελευθέρωση για να το κάνεις.  Όσον αφορά την οικογένεια και τις οικείες σχέσεις, η εστίαση στο μέλλον έχει περισσότερο νόημα για σένα τώρα, από το να αναφέρεις το παρελθόν, που είναι το πρωταρχικό κλειδί για την επιτυχία τώρα.

Ιχθύες

Ο σημερινός Ερμής – Ουρανός σου διεγείρει την περιέργεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις μικρά ζητήματα και προβλήματα.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις μια λύση σε ένα ενοχλητικό ζήτημα σχέσης ή να μάθεις κάτι νέο, χρήσιμο για κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σου.  Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συνδεθείς με ανθρώπους, ιδέες ή πληροφορίες που χρειάζεσαι.  Κάποια αποστασιοποίηση ή μια καλή δόση αντικειμενικότητας μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ματιά σου για μια κατάσταση. Τέλος, μπορεί να είσαι ιδιαίτερα υποστηρικτική καθώς δίνεις νέο φως σε ένα πρόβλημα ή πολύτιμες συμβουλές.

Read More

And More