Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Είσαι ιδιαίτερα εκφραστική και δημιουργική αλλά ενώ έχεις αναγνωρίσει την ανάγκη εστίασης και συγκέντρωσης, μπορεί να σου βγει επαναστατικότητα. Ίσως να υπάρχει μια καλή ευκαιρία για να απολαύσεις κάποιες στιγμές μάθησης καθώς υπάρχει ένας αποσυντονισμός. Φαίνεται ότι πρέπει να απομακρυνθείς ή να αποκολληθείς από κάτι για να καταλάβεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες ή ανησυχίες που σε εμποδίζουν να αλληλεπιδράσεις με φίλους ή συναδέλφους. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ταύρος
Ένα θέμα καριέρας ή φήμης μπορεί να διαταράξει τα σχέδιά σου. Αλλά μπορεί να είναι και η κατάλληλη στιγμή για να σε ταρακουνήσει κάτι. Άκουσε τη δική σου ανάγκη για αλλαγή αλλά πρόσεχε να μην μεταβείς σε κάτι που δεν είσαι προετοιμασμένη. Μην αφήνεις τις παρορμητικές επιθυμίες σου να σε παρασύρουν σε λάθη. Μόλις αναγνωρίσεις την πλήξη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, είσαι έτοιμη να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να απολαύσεις μια ανάσα καθαρού και φρέσκου αέρα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα πριν φτάσεις στο σημείο απελευθέρωσης. Ένα μέρος του εαυτού σου μπορεί να λαχταρά την άνεση και τη βολή και ένα άλλο περισσότερο χώρο. Κάποιες απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια μια μη αναγνωρισμένη ανάγκη για αλλαγή του ρυθμού. Μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις κινήσεις που πιθανά στη συνέχεια μετανιώσεις.

Καρκίνος
Ενώ αναγνωρίζεις την ανάγκη να κυνηγήσεις κάποιους τομείς της ζωής σου μπορεί να αισθανθείς ανησυχία ή ίσως κάποια επαναστατικά συναισθήματα. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις το θάρρος να κάνεις ή να εφαρμόσεις κάτι νέο. Κάποιες διακοπές σε μια φιλία ή σύγχυση σχετικά με τα όρια είναι ένα πιθανό σενάριο. Νιώθεις να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου στα συναισθηματικά – ερωτικά σου.

Λέων
Η διέλευση της Αφροδίτης σήμερα είναι περίπλοκη και η εστίαση πρέπει να είναι σε νέα σχετικά πρότυπα και όχι να επιστρέφει σε δυσλειτουργικά. Ενώ προχωράς σε βελτιώσεις μπορεί να σημειωθούν κάποιες καθυστερήσεις. Αυτό που θέλεις από την καριέρα σου είναι να επιλύσεις κάποια θέματα για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά κι αυτό να σου δημιουργήσει άγχος.   Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται μια ανανέωση καθώς υπάρχει μια κούραση από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις κάποια επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όμως είσαι απροετοίμαστη για αυτό.

Παρθένος
Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή στη ρουτίνα, στη διατροφή και την εργασία σου. Οι σημερινές διαμετακομίσεις σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα και να προκαλέσεις τον εαυτό σου για δράση. Είσαι σε καλή κατάσταση για να αναλάβεις και να διορθώσεις τα λάθη σου στα εργασιακά. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ζυγός
Είναι γενικά μια κρίσιμη στιγμή για να φέρεις μεγαλύτερη δομή στη ζωή σου, όμως ένα κομμάτι σου μπορεί να αντιδράσει στη μονοτονία. Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να αισθάνεσαι λίγο στην άκρη ή να μπερδεύεις τις επιθυμίες σου και τα βαθύτερα συναισθήματά σου, καθώς και οι κινήσεις στις σχέσεις μπορεί να είναι ξαφνικές. Είσαι πιο ομιλητική στα εργασιακά κι αυτό γεφυρώνει αποστάσεις στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Σκορπιός
Ενώ γνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, σήμερα σου βγαίνει μια επαναστατικότητα που μπορεί να έχει συνέπειες. Είναι προσωρινό και μπορεί τελικά να σε βοηθήσει να φτάσεις σε μια υγιή ισορροπία. Μπορεί επίσης να μην είσαι απόλυτα σίγουρη ότι θέλεις να είσαι κοντά σε άλλους, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι μια στιγμή που παίρνεις νέες πληροφορίες για προβλήματα που σε απασχολούν και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απαλλαγείς από την ακαταστασία του μυαλού σου. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και μίλησε του για τα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε μια φάση που πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις.

Τοξότης
Αναζητάς περισσότερη ποικιλία και ψυχικό ενθουσιασμό σήμερα. Ένα δύσκολο πρόγραμμα ή μια τάση να εξεγερθείς ενάντια στη ρουτίνα μπορεί να είναι η ρίζα της αναταραχής. Έχεις αναγνωρίσει πράγματι την ανάγκη για περισσότερη τάξη ή πειθαρχεία στις καθημερινές σου υποθέσεις, αλλά μπορεί και να νιώσεις λίγο αντιδραστική με τους κανόνες ή ανήσυχη με τη μονοτονία. Δώσε χώρο στον ερωτικό σύντροφό σου καθώς φαίνεται να είναι η λύση για τα όποια προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Λίγο επαναστατική είναι η διάθεσή σου σήμερα ακόμα κι αν ήσουν αυτή που έφτιαξε τους κανόνες. Αντί να ακολουθήσεις τις ξαφνικές επιθυμίες σου μπορείς να προσπαθήσεις να εντοπίσεις και να κατανοήσεις το λόγο που σου προκαλεί ανησυχία και ένταση. Κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αποδώσουν, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις το άγχος. Αν μοιράζεστε κοινό πορτοφόλι με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγε τις παρατηρήσεις και τις διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που προσπαθείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν αποδίδει.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη διέρχεται στο δικό σου ζώδιο και ενώ εκτιμάς την ανάγκη να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τις υποθέσεις σου ή ακόμα και να υποχωρήσεις, υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σου που επαναστατεί ενάντια στους κανόνες. Μπορεί να πειραματιστείς με δυνατότητες και προσεγγίσεις, αλλά απόφυγε τις σαρωτικές κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Αν και με λίγη δυσαρέσκεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου φροντίζεις να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου έχει ενδιαφέρον καθώς οι θαυμαστές σου αρχίζουν να εκδηλώνονται.

Ιχθείς
Θα μπορούσες σήμερα να μπεις στον πειρασμό να λειτουργήσεις παρορμητικά ακόμα και αν εκτιμάς τα οφέλη της πειθαρχίας στη ζωής σου. Τίμησε την ανάγκη σου για αλλαγές κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα. Μπορεί να μην είσαι σε επαφή με αυτό που θέλεις και είναι σοφό να περιμένεις το απροσδόκητο και να προσπαθείς να παραμείνεις όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ανασφάλειες.

Read More

And More