Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι πρακτικές σου υποθέσεις χρειάζονται λίγη προσοχή. Ωστόσο ένας κύκλος που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενισχύει την πρακτική νοημοσύνη. Η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα των πόρων σου αλλά η Δήμητρα μπαίνει και χρειάζεται να δείξεις μια προσοχή και στον τομέα των οικονομικών σου. Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη φροντίδα των πολύτιμων αντικειμένων και των πολύτιμων αγαθών σου, καθώς και για την εξοικονόμηση και αποθήκευση όσων χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει μια ζεστή και άνετη φωλιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Κριού και είναι καλή στιγμή για να χαλαρώσεις, να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις. Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο που δίνει έμφαση στην άνεση και τη φροντίδα. Οι άνθρωποι στρέφονται προς εσένα για υποστήριξη και βοήθεια ή σε βλέπουν δυνατή. Καλλιέργησε την αυτοπεποίθησή σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά επιδίωξε νέες γνωριμίες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα. Αναζητάς ευχάριστες στιγμές και ικανοποιητικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αλλά η Δήμητρα κινείται σε αυτόν. Αυτός ο κύκλος της Δήμητρα θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουλίου και προωθεί την άνεση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι τέλεια η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου ξεχνώντας δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος είναι μια καλή στιγμή για να ρίξεις μια ματιά στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η επιθυμία να ασχοληθείς με τα επιχειρησιακά σχέδιά σου είναι έντονη. Ο ερωτικός σύντροφός σου θέλει και επιδιώκει περισσότερη δράση και χρώμα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και του ανώτερου μυαλού σου. Ψάχνεις να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου με γνώσεις και εμπειρίες. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, όμως η Δήμητρα μπαίνει σε αυτόν, επεκτείνοντας τη ζεστασιά και την ιδιαίτερη προσοχή στους στόχους και τις ευθύνες σου. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μόνο να σας δέσει περισσότερο μπορεί. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κι αυτό σε κάνει ακαταμάχητη.

Παρθένος
Τα συναισθήματα σήμερα είναι βαθιά και είσαι σε θέση να συνδυάσεις με επιτυχία καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες και σκέψεις. Ενώ η Αφροδίτη βγαίνει από τον τομέα του πνεύματός σου κατευθύνεται η Δήμητρα σε αυτόν, όπου και θα παραμείνει έως τα τέλη Ιουλίου. Αναζητάς συναισθηματική ικανοποίηση και τροφή από την εκμάθηση νέων πραγμάτων, τη διεύρυνση του μυαλού σου και την εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οργάνωσε μια έκπληξη ή κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος.

Ζυγός
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και αναζητάς ισορροπίες. Η Αφροδίτη επίσης απομακρύνεται από τον τομέα της οικειότητάς σου σήμερα, αλλά στον ίδιο τομέα μετακινείται η Δήμητρα για μια διαμονή έως τα τέλη Ιουλίου. Είναι καιρός να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μη μένεις απλά στην επιφάνεια. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ότι πλέον ψάχνεις κάτι σταθερό και μόνιμο για αυτό δεν αναλώνεσαι σε απλές περιπέτειες.

Σκορπιός
Το φεγγάρι διέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να παρακολουθείς τις λεπτομέρειες. Μπορείς να δώσεις συμβουλές, να υποστηρίξεις και να διαπραγματευτείς νέες πιθανές συμφωνίες. Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου βάζοντάς τον για λίγο στις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η μέρα είναι έντονα κοινωνική και μπορεί να φέρει εκπλήξεις που ούτε φαντάζεσαι.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της αγάπης και βρίσκεις εύκολα την έμπνευση για να μοιραστείς τις ιδέες και τις δημιουργίες σου. Ένας νέος κύκλος ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο όπου και θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία, τις συνήθειες ή τα προγράμματα υγείας. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε προτεραιότητα για αυτό και εστιάζεις περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και κλείνεις κεφάλαια που πλέον δεν σε ικανοποιούν.

Αιγόκερος
Με το φεγγάρι στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη τη μέρα θα έρθεις σε επαφή με ήρεμες, ευχάριστες δραστηριότητες. Επίσης σήμερα μπαίνεις σε έναν κύκλο που θα διαρκέσει έως τα τέλη Ιουλίου και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις συναισθηματική ικανοποίηση μέσω της δημιουργίας και της κοινής χρήσης. Ασχολήσου σήμερα με τα χόμπι σου χωρίς να παραμελείς τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου και αναγνώρισε τις ανάγκες σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και έχεις την τάση να αναζητάς επιπλέον ψυχική διέγερση και ποικιλία. Ενώ η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, στον ίδιο τομέα περνά η Δήμητρα. Μπορείς να εργαστείς για να θεραπεύσεις μια σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να απολαύσεις περισσότερη ζεστασιά στον οικιακό σου χώρο. Αυτή η τάση σου αφορά πιθανά και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι το παρελθόν έντονα κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη κίνηση.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και έχεις την τάση να θέλεις να νιώσεις άνετα και ασφαλής. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων και η επιδίωξη προσωπικών ενδιαφερόντων σε κάνουν ευτυχισμένη και σου γεννούν κίνητρα. Επικοινωνείς με συμπόνια με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις αφού ξέρεις τι χρειάζεσαι πια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164