Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη μόλις μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις απόψεις, τα ταλέντα σου, την απόδοση ή τις υπηρεσίες σου, παρακινώντας σε να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη επίσης σήμερα εμπνέει τη δημιουργική σκέψη σου και τις ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση των πόρων σου. Αν συνδυάσεις το συναίσθημα με τη λογική η σχέση με τον αγαπημένο σου θα γίνει ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι νόστιμο φαίνεται να μαγειρεύεται.

Ταύρος
Η Αφροδίτη σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο ενισχύει την ανάγκη σου για μάθηση, επικοινωνία και έντονη κοινωνικότητα. Σήμερα είναι πιθανό να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη για δράση. Ένα φιλικός ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο σου σε εμπνέει για βελτιώσεις. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει μια μικρή ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε υποχρεώνει να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου και η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να είναι ευχάριστα πικάντικες ή να ενισχύουν την οικειότητα με την Αφροδίτη τώρα στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Διεκδίκησε και ικανοποίησε τις ανάγκες σου με γοητεία ή νιώσε έναν ενθουσιασμό -πάθος για μια ιδέα ή για κάποιο άτομο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια θυσία στα εργασιακά που όμως δεν θα πάει χαμένη. Μην χαλάς την ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου εκδηλώνοντας ζήλια και κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ευκολία.

Καρκίνος
Οι ενέργειες της ημέρας είναι καλές για δημιουργικές αναζητήσεις. Η αποδοχή νέων ιδεών και η εξερεύνηση διαφορετικών θεμάτων έρχεται φυσικά, τα πάθη αυξάνονται και ο ενθουσιασμός είναι έντονος. Οι κοινές δραστηριότητες και η συλλογική εργασία αποδίδει καλύτερα. Άκρως ερωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

Λέων
Έχεις μια εξαιρετική ικανότητα να εξομαλύνεις τις διαφορές σήμερα και μπορείς να είσαι μοναδικά δημιουργική στη δουλειά και τους πρακτικούς στόχους σου. Η ζεστή ενέργεια ενισχύει τις σχέσεις σου και η εμπιστοσύνη βελτιώνει την αίσθηση του συγχρονισμού. Μπορεί επίσης να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με μια σχέση ή μια ξαφνική επίγνωση των ευθυνών που σχετίζονται με τους άλλους. Κάποιες συμβουλές μπορεί να φαίνονται ενοχλητικές αλλά είναι χρήσιμες. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά ένας κρυφός θαυμαστής αρχίζει να εκδηλώνεται.

Παρθένος
Οι δημιουργικές παρορμήσεις και η ανάγκη να τις μοιραστείς είναι έντονες σήμερα. Η Αφροδίτη έχει μετακινηθεί σε αρμονία με το ζώδιό σου και σήμερα συνδέεται καλά με τον Άρη. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι πιο συνεργάσιμοι, εξυπηρετικοί και υποστηρικτικοί απέναντί σου κι αυτό κάνει πιο ισχυρή την προσπάθειά σου. Μπορείς να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου μέσω μιας καλλιτεχνικής αναζήτησης ή εγκάρδιας συζήτησης. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά με κάποιο τρόπο οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Ζυγός
Τα θέματα καρδιάς σήμερα είναι πολύ πιο ευχάριστα με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αρμονία με τον Άρη. Οι ευνοϊκές ενέργειες είναι μαζί σου για υποστήριξη, χρήματα, οικείες συνδέσεις. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου ιδιαίτερα σε ένα πιο βαθύ, εσωτερικό επίπεδο. Τα λόγια και οι πράξεις του αγαπημένου σου επιβεβαιώνουν τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου επανέρχεται.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη διέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και τα λόγια σου μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους. Οι συνεργασίες μπορεί να είναι εξαιρετικές και η κοινή χρήση ή η δημοσίευση ενός έργου, ή η συμμετοχή σε ένα εργαστήριο ή η προώθηση των ιδεών σου γίνονται με επιτυχία. Ο μαγνητισμός σου είναι ισχυρός καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη. Όσο περνούν οι ώρες της ημέρας το μυαλό σου είναι πιο επικεντρωμένο ή σοβαρό με τον Ερμή να συναντιέται με τον Κρόνο στον 4ο οίκο σου.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα των πόρων σου θέτοντας τα οικονομικά στο επίκεντρό σου και με ισχυρότερη εύνοια. Οι ευκαιρίες αφθονούν και η φιλοδοξία σου ανεβαίνει. Μπορεί επίσης να σκοντάψεις σε ένα καλό εύρημα ή να αγοράσεις ή να κάνεις μια ικανοποιητική πώληση με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Άρη. Οι αισθησιακές γήινες δραστηριότητες  ευνοούνται.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη μόλις μετακινήθηκε στο δικό σου ζώδιο για μια διαμονή πάνω από τρεις εβδομάδες, ενισχύοντας τη δημοτικότητα και τις δυνάμεις έλξης σου. Μετά από κάποιο δισταγμό ή προβληματισμό των τελευταίων εβδομάδων τα συναισθήματά σου γίνονται πιο σοβαρά και ουσιαστικά. Σήμερα επίσης η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη και οι ενέργειες γύρω σου είναι καταπληκτικές για ρομαντικές και ψυχαγωγικές αναζητήσεις. Άκουσε το ένστικτό σου σε ό,τι σε προβληματίζει.

Υδροχόος
Ο Ερμής μόλις πέρασε στο δικό σου ζώδιο αυξάνοντας την επιθυμία σου να ακουστείς. Ωστόσο η Αφροδίτη προχώρησε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σήμερα εναρμονίζεται με τον Άρη και μπορεί να σε πιάσει μια βιασύνη, μια ανυπομονησία για να αναλάβεις δράση σε ένα προσωπικό ζήτημα ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Μπορεί επίσης να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά ίσως και κριτική, στα προσωπικά σχέδιά σου και να δεις που χρειάζονται βελτιώσεις.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μόλις προχώρησε στον κοινωνικό σου τομέα και τις επόμενες μέρες γίνεσαι πιο ευαίσθητη. Ο Ερμής επίσης μόλις μπήκε στον ηλιακό 12ο οίκο σου κάνοντάς σε να αναζητάς περισσότερο προσωπικό χρόνο. Οι δημιουργικές σου δυνάμεις είναι ισχυρές τώρα και μπορεί να ανακαλύψεις νέα κίνητρα ίσως λίγο ανταγωνιστικά στη δουλειά σου. Θετικές αλλαγές στη σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συγκλονιστικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή.

Read More

And More