Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις απ’ την καθημερινότητα και να προσθέσεις ποικιλία στη μέρα και στις δραστηριότητες σου. Νέες καταστάσεις, περιπέτειες ή και εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ελκυστικές και μεγαλώνουν τη δίψα σου για επιτυχία και αλλαγές. Απέφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου.  Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεση σου για φλερτ και διασκέδαση, καθώς και η ανεβασμένη σου ψυχολογία φέρνει νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Καχυποψία και  επιφυλακτικότητα  σήμερα,  ίσως δεν σου επιτρέψουν να εντοπίσεις της ευκαιρίες. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και κατάβαλλε έξτρα προσπάθεια προκειμένου να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η τάση σου σήμερα είναι να υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου ή να κάνεις εσφαλμένες κινήσεις μόνο για να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων.  Πρωτίστως  δώσε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και ικανότητες. Η μέρα  είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Καιρός να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα σ’ αυτά που σε κάνουν πραγματικά και ουσιαστικά  ευτυχισμένη και όχι παροδικά.  Βρες τον τρόπο να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ανεβασμένη σου ψυχολογία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Πόσο μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στο δημιουργικό σου τομέα κι αυτό σου υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά πως πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τονίζει τη διάθεση σου και ενισχύει την ανάγκη σου για πνευματική και συναισθηματική ανανέωση. Προκειμένου να εντυπωσιάσεις πολλές φορές τον ερωτικό σύντροφο σου του υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου.

Παρθένος

Έχεις μπροστά σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα που δε θα πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και επέτρεψε να εισβάλλουν στην καθημερινότητα σου νέα πρόσωπα. Να είσαι βέβαιη πως θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Δώσε έμφαση και σημασία σ’ αυτά που λέει ο ερωτικός σύντροφος σου και μην κουνάς απλά το κεφάλι. Αν είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς προτού απογοητευτείς.

Ζυγός

Η ευελιξία είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κλειδί για την επιτυχία σου σήμερα. Μην υποτιμάς τις ικανότητες σου και λειτούργησε δραστικά και αποφασιστικά στα όποια απρόβλεπτα γεγονότα και προβλήματα παρουσιαστούν . Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου γίνεται απόμακρη χωρίς λόγο κι αυτό  δημιουργεί αποστάσεις.  Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν το άτομο που σε ενδιαφέρει κινείται νωχελικά.

Σκορπιός

Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από υλικές αναζητήσεις ώστε να μπορέσεις να καλλιεργήσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε απαλλάσσουν από αμφιβολίες για τον αν οι αποφάσεις που πήρες ήταν σωστές. Απόλυτα ερωτική, συναισθηματική και τρυφερή είναι η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί απ’  το  ανούσιο φλερτ και πλέον φαίνεται να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άλλες πιο σταθερές καταστάσεις.

Τοξότης

Δε λείπουν  οι εντάσεις απ’ τη σημερινή μέρα σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου κυρίως στα εργασιακά και να αποφύγεις ξεσπάσματα που μόνο θα επηρεάσουν το καλό συνεργασιακό κλίμα. Βάλε φρένο στην κτητικότητα και την καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Αν σε προβληματίζει η συμπεριφορά του απέναντι σου, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μάθεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην ποντάρεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Οι ανάγκες μπερδεύονται με τις επιθυμίες κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφελίμου Μη βάζεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς πάνω από τις δικές σου τουλάχιστον για σήμερα.  Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν αργεί να εισβάλλει στην καρδιά σου.

Υδροχόος

Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα σου. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την ψυχολογία και το δείχτη των προσδοκιών σου κυρίως στα εργασιακά. Καθοδήγησε τις συζητήσεις προς τα δικά σου οφέλη.  Γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική σήμερα  με τον ερωτικό σύντροφο σου και μη διατηρείς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς.

Ιχθύες

Να είσαι σήμερα συναισθηματικά προετοιμασμένη να αναλάβεις νέες ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε  επαγγελματικό επίπεδο. Κράτα τα σχέδια σου αρκετά ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η ερωτική σχέση με το σύντροφο σου ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω.  Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αργές όμως είναι σταθερές να είσαι βέβαιη.

Read More

And More