Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα παλεύεις με τις ανασφάλειές σου. Αναρωτιέσαι αν θα ακολουθήσεις την πεπατημένη ή τον δικό σου δρόμο. Έχεις αρκετή πίστη στον εαυτό σου όμως για να κάνεις το δεύτερο; Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις εσύ τα προβλήματα των γύρω. Σήμερα έχεις μια αποστολή. Ευτυχώς όμως δεν απαιτεί όλη σου την ενέργεια. Εκφράσου, αφού το θες, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια και κυρίως πρόσεξε τον τρόπο που συζητάς μέσα στην ημέρα.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, αναδεικνύοντας τόσο την ευαισθησία όσο και το θάρρος σου. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας, έχεις ενοχές για πράγματα που δεν κατάφερες να κάνεις. Χάρη στο τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα αισθάνεσαι ότι σε παραβλέπουν. Οι ανασφάλειές σου σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς από εκείνες. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μεγάλες αποφάσεις με αυτή την διάθεση. Για αυτό προσπάθησε να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα τριγύρω σου.

Δίδυμοι
Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα. Επίλεξε δραστηριότητες που σε ανανεώνουν. Ένα συναίσθημα μπορεί να σε εκπλήξει. Όσο για το ένστικτό σου; Χρησιμοποίησέ το σήμερα για την επίλυση προβλημάτων. Υπάρχει μια γενική δυσπιστία το πρώτο μισό της ημέρας,  καθιστώντας δύσκολη την βελτίωση των σχέσεων. Το τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες για ένα φίλο, μια ομάδα ή ακόμα και για τα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Οι απαιτήσεις στη δουλειά και οι γενικότερες ευθύνες που έχεις φορτωθεί είναι το μοναδικό πράγμα που σε απασχολεί στο ευθυνών πρώτο μισό της ημέρας. Είσαι πολύ ευαίσθητη τώρα. Το αναγνωρίζεις αλλά δεν έχεις και την αυτοπεποίθηση να κάνεις κάτι γι’ αυτό μόνο προς το παρόν. Μην απογοητεύεσαι. Απλά προσπάθησε να βρεις ένα σχέδιο.

Λέων
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα, το να έχεις μια αποστολή ή ένα στόχο, ακόμα κι αν είναι απλός, θα τονώσει τη διάθεση σου. Αλλά το τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας κρύβει μικρές απογοητεύσεις και παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο άλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Σήμερα θα μπορούσες να παλέψεις για μια ιδέα ή μια σχέση. Η ανάλυση είναι χρήσιμη, αλλά μόνο μέχρι εκεί που δεν μετατρέπεται σε overthinking.

Παρθένος
Είσαι ανήσυχη σήμερα. Θέλεις να μάθεις κάτι νέο ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Είναι μια καλή στιγμή να εντοπίσεις προβλήματα και να οραματιστείς τη ζωή σου όπως θα ήθελες να είναι, αφήνοντάς τα πίσω σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πλησιάσεις τις λύσεις. Ακόμα κι έτσι στο πρώτο μισό της ημέρας, οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου υπονομεύουν τις αποφάσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. 

Ζυγός
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της οικειότητας σου ξυπνώντας σου την επιθυμία να μάθεις περισσότερα για τις ανάγκες σου. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανασφάλειες που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις σου ή τις στενές σου σχέσεις. Μην προσπαθείς πολύ σκληρά για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους γύρω σου και βάλε στόχο να υπηρετήσεις τον εαυτό σου και να ανταποκριθείς στα δικά σου θέλω πρώτα. Αλλιώς θα είσαι κάθε μέρα και πιο δυσαρεστημένη.

Σκορπιός
Έχεις πολύ μεγαλύτερη επίγνωση των σχέσεων σου και της ανάγκης για συντροφικότητα σήμερα. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να αγγίξουν τα πονεμένα σου σημεία. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό οδηγεί στη λήψη των απαραίτητων ενεργειών για τη σταθεροποίηση ενός ευάλωτου τομέα της ζωής σου. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα υπάρχει κάποια τάση να ευχαριστούμε και να κατευνάζουμε τους ανθρώπους, αντί να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας σήμερα.

Τοξότης
Ο Ήλιος στον τομέα της οικειότητας σου συγκρούεται με το Χείρωνα και ο πειρασμός είναι να ακολουθήσουμε το ότι νιώθουμε να κάνει τους άλλους χαρούμενους ή τους κατευνάζει, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια προβλήματα στη διαδρομή. Οι συναισθηματικές προσκολλήσεις μπορεί να προκαλέσουν προσωρινά σύγχυση. Οι ανασφάλειες μπορούν να βγουν στην επιφάνεια, αλλά νιώθεις πιο δυνατή όσο προχωρά η μέρα. Στην πραγματικότητα οι αμφιβολίες θα μπορούσαν ακόμα και να σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση, να επιλύσεις προβλήματα και να ξεμπερδεύεις.

Αιγόκερως
Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την απόλαυση αγαπημένων χόμπι. Το πρώτο μισό της ημέρας τα προβλήματα στο σπίτι ή στην οικογένεια μπορεί να είναι πιο έντονα με το τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα. Αυτά τα ζητήματα επιλύονται καλύτερα ανοιχτά και ειλικρινά. Ο πειρασμός μπορεί να είναι το να χρησιμοποιήσεις μια προσέγγιση, αλλά είναι καλύτερο να κοιτάξεις βαθύτερα και να εργαστείς για τη ρίζα των προβλημάτων. Προσδιόρισε τα όρια σου σχετικά με το πότε αισθάνεσαι ότι σε ταλαιπωρούν ώστε να μπορείς να τα τερματίσεις πριν τα ξεπεράσεις.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες διεγείρουν τις ανάγκες σου για εξοικείωση και άνεση. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα στο παιχνίδι το πρώτο μισό της ημέρας, είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να κατευνάσεις κάποιον για να διατηρήσεις την ειρήνη. Αυτή η διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε υπερευαισθησία και μπορεί να υπάρξει κάποια κακή συγκυρία με συζητήσεις ή θέματα προγραμματισμού. Είναι καλύτερο να είσαι ευγενικά ειλικρινής, αντί να ακολουθείς το κυκλικό κόμβο ή την αποφυγή.

Ιχθύες
Η Σελήνη περνά χρόνο στον τομέα της επικοινωνίας σήμερα και ψάχνεις να τροφοδοτήσεις την περιέργεια σου. Είναι μια μέρα για να τιμήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ποικιλία και τόνωση, αλλά είναι καλύτερο να μην προχωρήσεις τόσο μακριά ώστε να αισθάνεσαι μετέωρη. Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με το Χείρωνα σηκώνοντας ανασφάλειες και μαλακά σημεία στο πρώτο μισό της ημέρας. Πράγματι η ευαισθησία τώρα μπορεί να επηρεάσει τις υγιείς , προσανατολισμένες στην ανάπτυξη αλληλεπιδράσεις, αλλά η εξερεύνηση του γιατί, μπορεί να είναι χρήσιμη.

 

Read More

And More