Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η δυνατότητά σου σήμερα να παρατηρείς τις λεπτομέρειες είναι εξαιρετική και βοηθητική. Ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο προσφέρει ένα αίσθημα γείωσης μέσω της επικοινωνίας με συγγενείς, φίλους ή γνωστούς ή ακόμα και με τον εαυτό σου. Τα θετικά σχόλια μπορούν να τροφοδοτήσουν τα κίνητρά σου να κάνεις ό,τι καλύτερο με την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου. Οι πράξεις του αγαπημένου σου, σου επιβεβαιώνουν τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη φαίνεται να επιστρέφει.

Ταύρος
Οι μετακινήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας ενθαρρύνουν την πρακτική σκέψη ή μπορεί να αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις κάτι που έχεις αφήσει να γλιστρήσει ή να το έχεις βάλει στο ράφι. Οι συνομιλίες είναι εποικοδομητικές και μπορεί να μάθεις ένα κόλπο που θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση σε ένα πρόβλημα. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε εκπλήσσει ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσες και να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Δίδυμοι
Γρήγορα αναγνωρίζεις και εστιάζεις στις προτεραιότητές σου. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρακολουθήσεις ένα έργο ή μια άλλη προσπάθεια που αφορά στην καρδιά σου. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σταθεροποιηθεί αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μια ευκαιρία στο άτομο που σε πολιορκεί και μην σκέφτεσαι ή μένεις στα όποια αρνητικά.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την ενεργοποίηση και την αναβάθμιση της ζωής σου με μικρούς τρόπους. Ψάχνεις αποτελέσματα και όχι ιδέες στο πρώτο μισό της ημέρας. Εξαιρετικά ακριβείς είναι οι αντιλήψεις σου στα θέματα που αφορούν στα εργασιακά σχέδιά σου. Απολαμβάνεις τη συντροφιά του αγαπημένο σου και νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Λέων
Ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας βοηθά ιδιαίτερα να επωφεληθείς από μια οργανωμένη σκέψη. Μπορείς να συνδυάσεις πρωτότυπες ιδέες με πρακτικούς τρόπους ή να απολαύσεις μια υποστηρικτική συμμαχία που χτίζει εμπιστοσύνη. Μπορείτε σήμερα να συζητήσετε με τον αγαπημένο σου και να δώσετε λύσεις σε παρελθοντικά θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη πιθανά να σε επαναπροσεγγίσει.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια πτυχή του Ερμή με τον Κρόνο τείνει να βγάζει την υπεύθυνη πλευρά του εαυτού σου στο προσκήνιο μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της ηγεσίας σου. Καθώς προχωρά η μέρα η συμπόνια σου για τους άλλους σε κάνει να υποστηρίξεις κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά σου. Οργάνωσε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία είναι προ των πυλών.

Ζυγός
Με τον Ερμή και τον Κρόνο σε αρμονία η εστίασή σου σε οτιδήποτε κάνεις μπορεί να κάνει θαύματα. Σου αρέσει να μοιράζεσαι ιδέες, να διδάσκεις ή να μελετάς. Καθώς προχωρούν οι ώρες οι ενέργειες αλλάζουν καθώς η επερχόμενη πτυχή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνει τη φαντασία σου. Σε βοηθά επίσης στο να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να πιέζεις τα πράγματα και τις καταστάσεις. Έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, η τονισμένη αυτοπεποίθησή σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική.

Σκορπιός
Η σημερινή πτυχή του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και όχι έτσι όπως θέλεις ή φοβάσαι. Ένα συναίσθημα δύναμης σε βοηθά. Υπάρχει μια έλξη για ό,τι είναι κάτω από την επιφάνεια ή κρυμμένο. Ένα δίλημμα φαίνεται επίσης να ξεπερνιέται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται και βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως ήρθε η στιγμή τα όνειρα και οι αναζητήσεις σου να πραγματοποιηθούν.

Τοξότης
Η σημερινή διαμετακόμιση του Ερμή με τον Κρόνο βοηθά στη γείωση της σκέψης ή της επικοινωνίας σου. Υπάρχει μια εποικοδομητική συνομιλία ή συνεδρία με κάποιον που σε βοηθά να οργανώσεις τη σκέψη σου και να σε οδηγήσει σε ένα πιο πρακτικό, ρεαλιστικό πλαίσιο σκέψης. Η διαίσθησή σου στα εργασιακά σε οδηγεί σε σωστή κατεύθυνση. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται.

Αιγόκερος
Το ενδιαφέρον σου ενισχύεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, την εργασία, την υγεία και την επίλυση προβλημάτων. Αυτή είναι μια εποχή δημιουργικής και συναισθηματικής έμπνευσης. Μια διάκριση ή μια επιτυχία στα εργασιακά ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα και η γοητεία σου μπορούν να κάνουν θαύματα.

Υδροχόος
Η μέρα είναι υπέροχη για μια βουτιά σε ένα έργο που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Ακόμα και αν οι συνομιλίες στο πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και χρήσιμες. Διατηρώντας τα πράγματα απλά και μεθοδικά λειτουργούν προς το παρόν καλύτερα. Αξιοποίησε τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Χρωματίστε την καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε κάνει να ονειρεύεσαι μετά από πολύ καιρό.

Ιχθείς
Η σημερινή διαμετακόμιση του Ερμή – Κρόνου προβάλλει την κοινή λογική και την επιθυμία για κάποιο σχέδιο ή στρατηγική. Είναι καλή η στιγμή για να οργανώσεις το σπίτι ή να κάνεις κάτι παραγωγικό στο παρασκήνιο. Εργασιακές υποθέσεις που μέχρι χθες σε απογοήτευαν αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, κοινωνικοποιήσου περισσότερο.

Read More

And More