Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η αυριανή νέα Σελήνη θα δώσει έμφαση στην εργασία, την υγεία και την πρακτική πλευρά του κόσμου σου τις επόμενες βδομάδες.  Η σημερινή Σελήνη που μετακινείται στον ηλιακό 6ο οίκο σου σε φέρνει στο σωστό πλαίσιο.  Είναι σκόπιμο να εξετάσεις τι ψάχνεις στο τμήμα εργασίας και υγείας για να κάνεις τα νέα σου ξεκινήματα πιο ουσιαστικά.  Μπορείς ακόμη και να κάνεις μια αναδιοργάνωση του χώρου εργασίας τις επόμενες βδομάδες.  Ότι σε κάνει πιο οργανωμένη και να νιώθεις υπεύθυνη για την καθημερινότητα σου τώρα ευνοείται.  Χαλάρωσε όμως, καθώς η Σελήνη σε ενθαρρύνει να αφεθείς και να σκεφτείς αντί να πιέζεσαι.

Ταύρος

Η σημερινή  Σελήνη ευνοεί τα τελειώματα, το τέλος, την εγκατάλειψη και την απελευθέρωση, αντί να χτίσεις εκ νέου.  Η νέα Σελήνη που θα συμβεί αύριο είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για σένα και μπορεί να φέρει φρέσκια ενέργεια  στη ρομαντική ή κοινωνική σου ζωή και στο δημιουργικό κόσμο σου.  Σήμερα απέφυγε να πάρεις σαρωτικές αποφάσεις, να ξεκινήσεις νέα έργα ή να ξεκινήσεις μια σχέση που θέλεις να κρατήσει.  Τα σημάδια υποδεικνύουν την ανάγκη να επιβραδύνεις, να κάνεις απολογισμό και να σκεφτείς.  Ωστόσο ξεκινάς ένα νέο κύκλο σήμερα που είναι δυνατός για οργάνωση, σχεδιασμό και ταξινόμηση, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή με καθημερινές ρουτίνες και στόχους φυσικής κατάστασης ή υγείας.

Δίδυμοι

Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση αυτό το μήνα στην προσωπική σου ζωή και τα οικιακά ή οικογενειακά σου θέματα, καθώς και την ανάγκη για περισσότερο χρόνο διακοπής.  Η αυριανή νέα Σελήνη θα φέρει μια κοσμική ώθηση για να βελτιώσει τη ζωή σου στο σπίτι και τον εσωτερικό κόσμο σου ή τη σχέση με τον εαυτό σου.  Σήμερα εξέτασε το ενδεχόμενο να αφήσεις τα έργα να ξεκουραστούν ή απλών να τα παραμερίσεις, ώστε να μπορέσεις να αγκαλιάσεις τις αποφάσεις και τους στόχους σου με τη νέα Σελήνη.  Η επανασύνδεση με την ανάγκη σου για εξοικείωση, άνεση και ασφάλεια είναι απαραίτητη και ωφέλιμη τώρα.

Καρκίνος

Με τη σημερινή Βαλσαμική Σελήνη δεν είναι η ώρα να ζοριστείς εάν δεν μπορείς να φανταστείς και να σκεφτείς με ακρίβεια την επόμενη κίνηση σου ή εάν υπάρχει μια γενική έλλειψη σαφήνειας στις αλληλεπιδράσεις σου. Η αυριανή νέα Σελήνη θα διεγείρει νέα ενδιαφέροντα, γραμμές σκέψεων , ιδεών και μαθησιακές εμπειρίες τις επόμενες βδομάδες, αλλά σήμερα μην πιέζεις τον εαυτό σου, τους άλλους ή τις σκέψεις σου.  Τα νέα λανσαρίσματα που θα αναλάβεις σήμερα είναι απίθανο να κολλήσουν.  Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εγκαταλείψεις μνησικακίες ή κακές συνήθειες που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα.

Λέων

Θα επωφεληθείς από την αυτογνωσία και την κατανόηση σήμερα, με μια νέα Σελήνη να εμφανίζεται αύριο που θα σε ανακατευθύνει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.  Προβλέπονται νέα ξεκινήματα σε οικονομικά και αυτοεκτίμησης επίπεδα.  Απέφυγε τις ολοκαίνουργιες προσπάθειες σήμερα, καθώς η στιγμή είναι καλύτερη για προβληματισμό και παρατήρηση.  Αξιοποίησε τη λαχτάρα για σταθερότητα και ασφάλεια που αναδύεται με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου και σκέψου τι πρέπει να κάνεις για να τους αξιοποιήσεις περισσότερο.

Παρθένος

Όταν η Σελήνη επισκέπτεται τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μετά το ζώδιο σου κάθε σεληνιακό μήνα, τα πράγματα γίνονται πιο προσωπικά.  Η Σελήνη τώρα περνά στο ζώδιο σου και αύριο η νέα Σελήνη.  Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο.  Είναι μια κρίσιμη συγκυρία για να έρθεις σε επαφή με τη διαίσθηση σου. Σήμερα σκέψου τρόπους με τους οποίους μπορείς να δέσεις τις χαλαρές άκρες, ώστε να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο ισχύος με περισσότερη αυτοπεποίθηση  και αυτογνωσία.  Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για στιγμές ησυχίας και μοναξιάς για να ανασυνταχτείς και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να το κάνεις.

Ζυγός

Οι αντανακλαστικές δραστηριότητες ευνοούνται έναντι νέων ξεκινημάτων σήμερα μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη, η οποία μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου και αν έχεις παραμελήσει τις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, θα λάβεις μια κοσμική ώθηση για να το κάνεις.  Επίσης σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 19/11 που είναι δυνατός για να ξεχωρίσεις για τις δημιουργικές σου ιδέες και τις μοναδικές σου απόψεις. Με την Παλλάς τώρα στο ζώδιο σου λάμπεις για την ευφυΐα και τη διορατικότητα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου σήμερα ενθαρρύνοντας σε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όσους συναντάς και σε ιδέες που σου έρχονται μέσω ανθρώπων και δικτύωσης.  Η νέα Σελήνη αύριο, θα συμβεί στον ίδιο τομέα των φιλιών, των δικτύων, της συμμετοχής στην κοινότητα, των νέων ιδεών, της τεχνολογίας και των φιλοδοξιών.  Η ψυχική σου κατάσταση τώρα μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να αποκτήσεις θετική νοοτροπία.  Επιδίωξε να σκεφτείς και να επεξεργαστείς αντί να προχωρήσεις σε νέες προσπάθειες.

Τοξότης

Σήμερα είναι καλύτερη η μέρα για freestyle παρά για ολοκαίνουργιες εκτοξεύσεις, με μια νέα Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη αύριο.  Η νέα Σελήνη μπαίνει στη θέση της σήμερα, καθιστώντας   την κατάλληλη στιγμή για να προετοιμαστείς και να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά να επιδιώξεις ή σε ποια έργα θέλεις να κατευθύνεις τις ενέργειες σου.  Αυτή τη στιγμή η εύρεση τρόπων για να αφήσεις πίσω παρεμβατικές συμπεριφορές και έργα μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς οι ολοκαίνουργιες προσπάθειες αποθηκεύονται καλύτερα για αργότερα όταν η κατεύθυνση σου θα είναι πιο εμφανής.

Αιγόκερως

Η ανάγκη ή η επιθυμία να μοιραστείς, να δημιουργήσεις, να μάθεις, να εξερευνήσεις και να συνδεθείς είναι ισχυρή και αυτό το θέμα θα πάρει μεγάλη ώθηση με την αυριανή νέα Σελήνη.  Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της περιπέτειας σου σήμερα, μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις τη διάθεση σου, αλλά έχεις κατά νου ότι είναι καλύτερο να κλείσεις έργα και να δεσμεύσεις χαλαρά, παρά να ξεκινήσεις κάτι εντελώς νέο.  Σκέψου ποιες στάσεις ή καταστάσεις μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις πιο ελεύθερα και πιο ελαφριά συναισθηματικά.

Υδροχόος

Η Σελήνη είναι στη βαλσαμική της φάση σήμερα, καθώς προετοιμαζόμαστε για τη νέα Σελήνη που θα εμφανιστεί αύριο. Η δυναμική ενέργεια της νέας Σελήνης που συμβαίνει στον τομέα της οικειότητας σου είναι βέβαιο ότι θα μετατοπίσει την κεντρική σου εστίαση, αλλά προς το παρόν κατά τη διάρκεια της μετάβασης, είναι καλύτερο να σκεφτείς παρά να αναλάβεις δράση.  Με τη σκοτεινή Σελήνη μπορεί να μη δεις την επόμενη κίνηση σου προς το παρόν και δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτό, καθώς είναι μέρος της διαδικασίας.  Οι επόμενες βδομάδες είναι εξαιρετικές για να απαλλαγείς από τα βάρη ή τα μοιραστείς με κάποιον ειδικό.

Ιχθύες

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, όπου αύριο θα παρουσιαστεί η νέα Σελήνη, φέρνοντας ενέργεια για την έναρξη μιας νέας συνεργασίας ή τη δέσμευση για ένα νέο τρόπο ενίσχυσης μιας τρέχουσας σχέσης.  Λάβε μέρος τώρα και ανέλαβε δράση μετά τη νέα Σελήνη και μόνο τότε θα νιώσεις καλά.  Εξέτασε τρόπους για να βελτιώσεις και να απολαύσεις τις υπάρχουσες σχέσεις και βάλε ως στόχο να έρθεις σε επαφή με αυτό που θέλεις από τις συνεργασίες σου. Με τη σημερινή βαλσαμική Σελήνη, βρισκόμαστε συμβολικά στο σκοτάδι, οπότε περίμενε προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα και συγκεντρώσου στο να αφήσεις πράγματα που πλέον δε χρειάζεσαι.

Read More

And More