Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να φέρουν ρομαντική ενέργεια στη ζωή σου. Βλέπεις την πιο ευαίσθητη πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων και αυτό είναι κάτι όμορφο. Το να κάνεις προσωπικές θυσίες έρχεται φυσικά αυτήν τη στιγμή. Μπορείς να νιώσεις χαρά όταν βοηθάς κάποιον. Πρόσεξε γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις υπερβολικά μια κατάσταση, ιδιαίτερα μια οικονομική ή ρομαντική. Ωστόσο είσαι σε θέση για να απελευθερωθείς από το παρελθόν, ειδικά ότι αφορά σε σχέσεις ή οικονομικά βάρη.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση σήμερα, ο ιδεαλισμός είναι ισχυρός ιδιαίτερα στην κοινωνική σου ζωή. Οι συμπάθειες σου αυξάνονται και είναι μια καλή στιγμή να αναπτύξεις νέες ιδέες για μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις καταστάσεις ή για να συγχωρέσεις. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και ίσως και λίγο μυστηριώδης για τους άλλους σήμερα κι αυτό τραβά την προσοχή. Στόχος είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί και να φανταστεί, αλλά μην καταστρέψεις κάτι καλό περιμένοντας πάρα πολλά.

Δίδυμοι
Η σημερινή ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε εμπνέει και σε ενθαρρύνει να αναζητάς έμπνευση. Φυσικά οι λεπτομέρειες θα χρειαστούν προσοχή, αλλά σήμερα είναι ιδανική στιγμή για να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να ονειρευτείς. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και μπορεί να αισθάνεσαι κατακλυσμένη από επιλογές ή δυνατότητες. Οι επαγγελματικές συναντήσεις ή οι συνεντεύξεις μπορούν να λειτουργήσουν καλά αρκεί να είσαι ειλικρινής.

Καρκίνος
Αν και υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύεις τους άλλους ή να ωραιοποιείς καταστάσεις σήμερα, είναι μια ισχυρή στιγμή για συγχώρεση, συμπόνια και νέα κατανόηση. Οι ρομαντικές παρορμήσεις δημιουργούνται και μια ακατανίκητη επιθυμία για απόδραση γίνεται αναγκαία. Το να βγαίνεις από τη ρουτίνα σήμερα σε ελκύει περισσότερο. Στόχος είναι να συνάψεις επίσης ειρήνη με το παρελθόν. Οι δραστηριότητες σου σε βοηθούν να νιώθεις ασφαλής και υποστηριζόμενη και ο έρωτας συνεχίζει να φαντάζει μαγικός.

Λέων
Η φαντασία σου εκτινάσσεται στα ύψη και μπορείς να δεις την ομορφιά σε νέα μέρη. Παίρνεις περισσότερα σήματα από το συνηθισμένο και βλέπεις τη ζωή με διαφορετικό, ονειρικό και εμπνευσμένο τρόπο. Οι επιθυμίες είναι ισχυρές και μπορεί να κυριαρχούν στη σκέψη σου τώρα. Ο οικείος κόσμος διευρύνεται και μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο δράμα που αποσπά την προσοχή σου. Παίρνεις μεγάλη ευχαρίστηση από τις ιδιωτικές στιγμές σου. Σήμερα, ίσως νιώσεις έτοιμη να συγχωρήσεις και να εμπιστευτείς.

Παρθένος
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα νιώθεις έμπνευση για να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να κυνηγήσεις ένα όνειρο με την ενθάρρυνση κάποιου. Σε συναισθηματικό ή δημιουργικό επίπεδο μπορείς να νιώσεις αρκετά ανανεωμένη, ιδιαίτερα μέσω άλλων. Είσαι έτοιμη να συγχωρήσεις κάποιον ή τον εαυτό σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Πρόσεξε γιατί στις σχέσεις φοράς τα ροζ γυαλιά σου και ωραιοποιείς τις καταστάσεις ή κάποιον σύντροφο. Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να σε παρασύρουν, εξαιτίας της ανάγκης σου να νιώσεις ξεχωριστή και να πιστέψεις σε κάποιον.

Ζυγός
Με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη να ενώνεται με τον Ποσειδώνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, η επιθυμία σου να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τους άλλους είναι έντονη. Έχεις την τάση επίσης να ωραιοποιείς τις σχέσεις και τις καταστάσεις, καθώς και τους ανθρώπους αυτήν τη στιγμή. Πράγματι χρειάζεσαι λίγη φαντασία σε αυτή τη φάση, αλλά με μέτρο. Μια απόδραση θα σου κάνει καλό. Οι ιδέες είναι δημιουργικές και τα συναισθήματα συμπονετικά. Οι άνθρωποι έλκονται προς το μέρος σου και μπορεί να είναι δύσκολο να πεις όχι και να βάλεις όρια, αλλά δεν χρειάζεται να ανταποκριθείς σε όλα τα αιτήματα.

Σκορπιός
Οι διελεύσεις σήμερα σε εμπνέουν να εκφράσεις τα συναισθήματα σου δημιουργικά. Είσαι ιδιαιτέρως γοητευτική και η φαντασία σου καλπάζει. Πρόσεξε γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς καταστάσεις, ανθρώπους και σχέσεις, κάτω από την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση. Ένα αγαπημένο χόμπι μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη διαφυγή από το άγχος. Κράτησε τα πάντα σε σωστή αναλογία για μεγαλύτερη απόλαυση και καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για να εμπνευστείς νέες ιδέες και να κάνεις σχέδια που σχετίζονται κυρίως με τη ζωή στο σπίτι. Είσαι σε φάση που αναγνωρίζεις την ομορφιά που υπάρχει στις ατέλειες και δεν αναζητάς το τέλειο. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να ξεφύγεις από τις πρόσφατες πιέσεις. Αξιοποίησε την πιο δημιουργική σου πλευρά και το καλλιτεχνικό σου ταλέντο. Μπορεί να έχεις μια ισχυρή παρόρμηση να συντονιστείς και να εναρμονιστείς με τους άλλους, να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερος
Η μέρα είναι καλή για να βρεις τρόπους να επικοινωνήσεις πιο δημιουργικά. Οι ειδήσεις που έρχονται ή μια συζήτηση που μπορεί να προκύψει σε εμπνέει. Είσαι πιο δημιουργική και πιο χαρούμενη όταν η φαντασία σου κερδίζει έδαφος -κι αυτό συμβαίνει σήμερα. Μπορείς να απολαύσεις τη μέρα περισσότερο αν αποφύγεις να αφήσεις μια ιδέα να σε παρασύρει τόσο ώστε να αγνοείς καθήκοντα ή γεγονότα. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά στην ενίσχυση της υπομονής, της συγχώρεσης και της κατανόησης σου.

Υδροχόος
Ζητάς κατανόηση και εκτίμηση από τους άλλους σήμερα. Μπορεί να είσαι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους, ίσως και με τον εαυτό σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ενώνονται στον τομέα των πόρων σου. Αυτή η διέλευση ευνοεί μια καινούρια αρχή που σχετίζεται με τον κόσμο των συναισθημάτων, των σχέσεων και των αξιών σου. Σήμερα μπορεί να νιώσεις έμπνευση και έτοιμη να ξεκινήσεις κάτι νέο, κάτι που μπορεί να έχει να κάνει με την αυξημένη πίστη στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Οι άνθρωποι γοητεύονται ιδιαίτερα από εσένα και ενδιαφέρονται περισσότερο για σένα, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου. Σε αυτή τη φάση είσαι η ήρεμη δύναμη. Να είσαι προσεκτική όμως με τον τρόπο που τη χρησιμοποιείς, γιατί στην προσπάθειά σου να μην απογοητεύσεις κάποιον, ίσως ταλαιπωρήσεις κάποιους άλλους. Αν κρατήσεις τον έλεγχο, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις καλή εντύπωση.

Read More

And More