Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι πιο εκφραστική σήμερα και βρίσκεις δύναμη για να είσαι αυτοδύναμη. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να αναπτύξεις την ανεξαρτησία σου. Παρόλα αυτά, πρόσεξε για παρορμητικές ενέργειες, αλλά σκέψου οτιδήποτε αποκαλύπτεται αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί να είναι σημαντικό. Οι συζητήσεις αργότερα σήμερα μπορεί να είναι χρήσιμες με τον πλανήτη της επικοινωνίας στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος να εναρμονίζεται με το σταθερό Κρόνο. Οι άλλοι ακουμπούν πάνω σου ή σε θαυμάζουν από μακριά, ιδιαίτερα για το υγιές μυαλό και την αξιοπιστία σου. Η αντιμετώπιση των ευθυνών αντί να κρύβεσαι από αυτές είναι ικανοποιητική αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον εσωστρεφή και ασφαλή τομέα του ηλιακού σου χάρτη. Σε ενθαρρύνει να δώσεις τη δέουσα προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Βάλε στόχο να αφήσεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές για να καθαρίσεις το όραμα σου. Αργότερα σήμερα, έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό και μια ισχυρότερη αίσθηση του τι έχει νόημα και τι μπορεί να μην είναι τόσο πολύτιμο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για στιβαρή δουλειά, για να ξεκινήσεις ένα μακροπρόθεσμο έργο και να εδραιώσεις μια επιχειρηματική συμμαχία ή σύνδεση με ένα συνεργάτη. Μπορεί να απολαμβάνεις σοβαρές ευκαιρίες συγκέντρωσης.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να συνδεθείς με την ανάγκη σου για τους άλλους και η καλλιέργεια αληθινών φιλιών μπορεί τώρα να είναι ανταποδοτική. Θα μπορούσες να έχεις καταιγισμό ιδεών με κάποιον και να αναπτύξεις μερικές πολύ εφαρμόσιμες ιδέες και σχέδια. Είναι καλή στιγμή για να αφήσεις την αντίσταση για το ότι είσαι μια από το πλήθος. Σε απασχολούν ιδιαίτερα οι λεπτομέρειες και η πρακτική πλευρά των συζητήσεων και των έργων ή των εργασιών αργότερα σήμερα. Είσαι απορροφημένη σε αυτό που κάνεις και είναι επιθυμητή η έρευνα ή η εμβάθυνση σε ένα θέμα ή μια ιδέα.

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στην εκπλήρωση των ευθυνών σου. Είναι καιρός να βγάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Είναι μια καλή στιγμή να στοχεύσεις σε περισσότερη ακεραιότητα στην εικόνα ή τη δουλειά σου. Η επικοινωνία ένας προς έναν μπορεί να είναι αρκετά επιτυχημένη και παραγωγική αργότερα σήμερα. Μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια χρησιμοποιώντας τα πνευματικά σου χαρίσματα και την κοινή λογική. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξετάσεις άλλες απόψεις με ωριμότητα και να επωφεληθείς ως αποτέλεσμα.

Λέων

Με τη σημερινή Σελήνη έχεις κίνητρο να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα όρια ή τις συνήθεις ρουτίνες σου. Είναι καιρός να εξετάσεις τρόπους για να θρέψεις το πνεύμα σου. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις το να τυλίγεσαι τόσο στις καθημερινές σου υποθέσεις ώστε να ξεχάσεις να ανανεωθείς ψυχικά. Βλέπεις την αξία της υπομονής αν ο στόχος είναι η μακροπρόθεσμη επιτυχία. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις σχέδια, ιδιαίτερα σχετικά με τη δουλειά, την υγεία ή θέματα ρουτίνας. Έχεις μαζί σου μια υπέροχη ενέργεια και είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για έρευνα. Μπορείς κάλλιστα να βρεις έξυπνους τρόπους για να εξισορροπήσεις τις εμπειρίες εργασίας και ζωής.

Παρθένος

Είναι πιο πιθανό να αγκαλιάσεις την ανάγκη σου για μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον ή ένα μοναδικό έργο σήμερα. Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την ιδιαίτερη προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, ακόμα και όταν ασχολείσαι με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Αργότερα η μέρα γίνεται ιδιαίτερα δυνατή για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου, ειδικά σε επικοινωνίες και δημιουργικές αναζητήσεις. Το μυστικό της επιτυχίας τώρα είναι η ισορροπία και η υπομονή. Σε απασχολούν περισσότερο τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και έχεις την πειθαρχία να αντιμετωπίσεις τις προτεραιότητες σου.

Ζυγός

Είσαι σε καλή κατάσταση για συνεργασία σήμερα. Τα οφέλη μπορεί να προκύψουν από τη βελτίωση των σχέσεων. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να βρεις μια ισορροπημένη προοπτική ή να ισορροπήσεις τη ζωή σου μοιράζοντας. Η επίτευξη συμβιβασμού μπορεί τώρα να είναι ικανοποιητική. Αργότερα σήμερα μπορείς να το βρεις πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και βήμα – βήμα. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ικανοποιητικό να το κάνεις τώρα. Οι προσπάθειες για διαμόρφωση μπορεί να είναι παραγωγικές. Οι άλλοι εκτιμούν το λογικό μυαλό σου και η ψυχική πειθαρχία λειτουργεί προς όφελος σου.

Σκορπιός

Το να ξεπεράσεις τις ρουτίνες σου είναι μια ισχυρή εστίαση σήμερα. Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την προσοχή στις δουλειές και την υγεία σου. Όσο περισσότερη βάση δίνεις σ’ αυτά τα πράγματα τόσα περισσότερα σου δίνονται πίσω. Μπορεί να είναι ταχυδακτυλουργία, αλλά η εξισορρόπηση των γνήσιων αναγκών σου για αυτοεξυπηρέτηση και εξυπηρέτηση στους άλλους τώρα σε ανταμείβει. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για πνευματική διαύγεια και επιμονή. Ένα έργο ή μια προσπάθεια που ανέλαβες το Δεκέμβριο μπορεί τώρα να χρειάζεται μια δεύτερη ματιά ή μια ώθηση προς τα εμπρός.

Τοξότης

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να μοιραστείς τα ταλέντα, τη σπίθα, τις ιδέες και τη δημιουργικότητα σου. Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να δίνεις τη δέουσα προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να υποβαθμίζεις προσωρινά τις υποχρεώσεις σου προς τον έξω κόσμο για να αναπτύξεις τις ερωτικές σχέσεις σου, ή να απολαύσεις λίγο προσωπικό χρόνο και δημιουργικές διεξόδους. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να θέλεις να βάλεις κάτι σε τάξη, ειδικά όσον αφορά το σπίτι, την οικογένεια, την ασφάλεια και τα χρήματα. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται και μια υπομονετική και τακτική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με τη συναισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη ενθαρρύνει τη διάθεση περισσότερης ενέργειας στη ζωή στο σπίτι, την οικογένεια, το χρόνο διακοπής λειτουργίας ή τις ανάγκες άνεσης. Με αυτό τον τρόπο μπορείς αργότερα να επαναφέρεις ένα πιο ξεκούραστο, ισορροπημένο εαυτό στη δουλειά, στους στόχους και τις υποχρεώσεις σου. Καθώς η μέρα προχωρά οι σταθερές ενέργειες μπορεί να είναι ανακουφιστικές. Η ικανότητα σου να εστιάζεις αυξάνεται. Θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένη αν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις συνομιλίες, συνδέσεις, μελέτες και προσωπικά ενδιαφέροντα. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να προκαλέσεις απαλά τον εαυτό σου μέσω της μάθησης, της επικοινωνίας και της σύνδεσης. Είναι καιρός να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να ευαισθητοποιήσεις τον εαυτό σου στις ανάγκες και τις απόψεις των άλλων. Καθώς η μέρα προχωρά θα διαπιστώσεις ότι οι ενέργειες είναι καλές για να τακτοποιήσεις χρήματα ή προσωπικά υπάρχοντα. Είσαι έτοιμη να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και όχι στη μεγαλύτερη εικόνα.

Ιχθύες

Λαχταράς κάποια προβλεψιμότητα σήμερα και η επιθυμία να τακτοποιηθείς είναι έντονη. Το να εργάζεσαι για την αποδοχή του εαυτού σου μπορεί να σε ανταμείψει. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να μηδενίσεις τρόπους να εξαρτηθείς από τον εαυτό σου και να εδραιώσεις την αυτοεκτίμηση σου με τις δικές σου προσπάθειες. Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να φροντίζεις τα πράγματα σου και θέματα ασφάλειας και άνεσης τώρα. Καθώς η μέρα προχωρά ελκύεσαι από δραστηριότητες που είναι πρακτικές, χρήσιμες, αλλά και τα προγράμματα αυτοβελτίωσης μπορούν να είναι ελκυστικά.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More