Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορεί σήμερα να νιώσεις πιεσμένη για να λύσεις κάποια προβλήματα όμως τα καταφέρνεις. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι κυρίως στα εργασιακά καθώς μπορεί τα λεγόμενά σου να παρερμηνευτούν. Ηρεμία και αρμονία επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές αποκαλύψεις και εξομολογήσεις κρυφών θαυμαστών σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να νιώσεις έντονα την επιθυμία να εκφραστείς δημιουργικά. Είσαι έτοιμη να πάρεις γρήγορες αποφάσεις ιδιαίτερα για ερωτικά θέματα. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Άρη στον τομέα της χαράς και θα πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά το θάρρος σου και όχι να ενδώσεις σε παρορμητικές επικοινωνίες. Με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείτε σήμερα να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ευχάριστο συμβάν ή μια εξέλιξη θα σου δώσει χαρά.

Δίδυμοι
Ο Ερμής και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενώ αυτό μπορεί να δώσει ώθηση σε ένα θέμα εμφανίζεται με προκλητική όψη για σένα δημιουργώντας μια ένταση. Μπορεί να νιώσεις το μυαλό σου υπερφορτωμένο με σκέψεις ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Διατήρησε τις ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις σου. Συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις και εκπλήξεις φέρνει η μέρα.

Καρκίνος
Η ενέργειά σου είναι ιδιαίτερα υψηλή σήμερα και θέλεις να δώσεις τέλος σε υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε ταλαιπωρούν. Λάβε υπόψη σου ότι πολλά συμβαίνουν στο μυαλό σου και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις, για αυτό μην βιαστείς να μιλήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σου παρέχει ζεστασιά. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να κάνεις διακριτικές κινήσεις που θα πιάσουν τόπο.

Λέων
Σήμερα έχεις καταπληκτικές ιδέες για επιχειρήσεις, χρήματα, πρακτικά θέματα, μάθηση και σπουδές καθώς και για να λύσεις προβλήματα ή να ξεκινήσεις ένα έργο. Λάβε υπόψη σου ότι η ενέργεια που δημιουργεί τόσο ενθουσιασμό σήμερα, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανυπομονησία, οπότε πρόσεξε μην παραλείψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου φέρνουν αποτελέσματα και βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και μην αφήνεις τις ανάγκες σου να σε κυριεύουν.

Παρθένος
Ο Ερμής και ο Άρης σήμερα συναντιούνται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου μια δυνατή φωνή και το κουράγιο να εκφράσεις όλα αυτά που κρύβεις στο μυαλό και την καρδιά σου. Ακόμα κι έτσι το όλο κλίμα δημιουργεί μια ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Ο πειρασμός μπορεί εύκολα να θολώσει την κρίση σου. Άθελά σου γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις φέρνει η μέρα.

Ζυγός
Πολλά συμβαίνουν σήμερα μέσα σου και οι σκέψεις σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμό. Έτσι αν δεν τις διοχετεύσεις σωστά σε κάτι δημιουργικό και θετικό μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες και κατευθύνσεις. Νέες και συναρπαστικές εξελίξεις στην ιδιωτική και ερωτική σου ζωή ανεβάζουν τη διάθεσή σου αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική για να μην απογοητευτείς αργότερα.

Σκορπιός
Ερμής και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 11ο οίκο σου και ίσως θελήσεις να θέσεις σε εφαρμογή μια ιδέα ή να λύσεις ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα μια για πάντα. Έχεις κίνητρα και εμπνέεσαι από νέα οράματα για το μέλλον σου και μπορείς να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες κυρίως από συναδέλφους. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αποφύγεις τις ανυπόμονες και βιαστικές κινήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις ή νέες κατακτήσεις σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση.

Τοξότης
Τα λόγια και οι ενέργειές σου σήμερα είναι πιο έντονες, καθώς έχουν και περισσότερες συνέπειες. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης βρίσκονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και διεγείρουν την παρορμητικότητά σου. Για αυτό μην υπερβείς τα όρια τόσο στα λόγια, στα συμπεράσματα και στις ενέργειες. Προσπαθείς να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και σε φέρνει στο επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια αποστολή για να μάθεις την αλήθεια για ένα θέμα. Είσαι ιδιαίτερα ανεβασμένη πνευματικά και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό για την επίλυση προβλημάτων. Ωστόσο είναι εξίσου επικίνδυνο, καθώς η παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Με τον Ερμή να ενώνεται με τον Άρη στον τομέα των πεποιθήσεων και των απόψεών σου μπορείς εύκολα να οδηγηθείς σε εντάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή ανεβαίνει και βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος
Αυτή είναι μια μέρα υψηλής συναισθηματικής και ψυχικής ενέργειας. Μια ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να αναστατώσει το μυαλό σου και να επιταχύνει τους παλμούς και τους ρυθμούς σου. Οι ιδέες σου μπορεί να σε εξαντλήσουν και να αισθανθείς κουρασμένη. Στις συζητήσεις θα πρέπει να σεβαστείς τα όρια και τις απόψεις των άλλων. Μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από όρκους και υποσχέσεις.

Ιχθείς
Ο Ερμής και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της συνεργασίας και μπορείς γρήγορα να ενθουσιαστείς. Η επιθυμία σου για δράση αυξάνεται και είναι εύκολο να εμπλακείς σε μια έντονη συζήτηση. Διαφωνίες και συγκρούσεις καλό θα ήταν να τα αποφύγεις στα εργασιακά. Η ανάγκη σου επίσης για ανεξαρτησία μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι φιλοφρονήσεις σήμερα είναι άφθονα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164