Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αυτή είναι μια δυνατή ενεργειακά μέρα. Σου δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνεις και να φτάσεις στη ρίζα των ζητημάτων και όχι να μένεις στην επιφάνεια. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου αποκτάς νέες απόψεις και προοπτικές, νέα ενδιαφέροντα ή την ευκαιρία να αναζωογονήσεις τα παλιά. Η υπομονή στα εργασιακά δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενδυναμώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε γοητεύει ιδιαίτερα.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για τη χάραξη στρατηγικών και την εκπόνηση σχεδίων. Είσαι σε άριστη κατάσταση για θεραπεία, ανάρρωση και αναγέννηση. Η εστίαση στη συγχώρεση μπορεί να κάνει θαύματα. Η διορατικότητά σου στα εργασιακά είναι πολύτιμη. Απόλαυσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου χωρίς να τη θεωρείς δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, επιστράτευσε τη λογική σου και μην ενθουσιάζεσαι.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια μέρα ισχυρών δονήσεων για τις συνεργασίας σου. Κερδίζεις την υποστήριξη και καταφέρνεις να λύσεις κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί. Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική δύναμή σου και να τη χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τους άλλους ή για να τους ενημερώσεις ότι είναι σημαντικές για εσένα. Οι προκλήσεις στα εργασιακά διαδέχονται η μια την άλλη. Οι εμμονές δεν κάνουν καλό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις σε μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση προβλημάτων της ζωής σου στο σπίτι, στις καθημερινές σου ρουτίνες και των οικογενειακών σου σχέσεων. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τη φήμη σου και να προσθέσεις αυτήν τη μαγική πινελιά στους στόχους σου. Βρείτε με τον αγαπημένο σου τη χρυσή τομή και νιώστε ικανοποίηση και οι δυο. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες στις οποίες σε οδηγεί η λογική και όχι το συναίσθημα.

Λέων
Σήμερα βρίσκεις το κίνητρο να εργαστείς σκληρά, να είσαι δημιουργική και αυτό φέρνει τις ανάλογες ανταμοιβές. Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε βοηθήσουν να δώσεις ώθηση ή να κερδίσεις πλεονέκτημα μέσω των επικοινωνιών, των δημιουργικών αναζητήσεων, της προσωπικότητας σου και της καριέρας σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσεις σε κάτι που σε κάνει περήφανη. Μια ανανέωση η σχέση με τον αγαπημένο σου τη χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα.

Παρθένος
Η εύρεση τρόπων για να βελτιώσεις τη ζωή σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο σπίτι ή τα χρήματα μπορεί σήμερα να είναι στο επίκεντρο. Η καλύτερη κατανόηση της όποιας κατάστασης μπορεί να διαμορφωθεί έντονα. Αν πρέπει να ενισχύσεις μια σχέση, οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να το κάνεις. Νιώθεις κουρασμένη στα εργασιακά και ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Μην κρύβεις πράγματα από τον αγαπημένο σου γιατί θα αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός
Πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, την εργασία, την ακίνητη περιουσία, τα δάνεια και τις οικείες σου σχέσεις. Είσαι πολύ πιο σίγουρη πια για τον εαυτό σου, αλλά και για τους τρόπους που μπορείς να αδράξεις κάθε ευκαιρία. Αντιμετωπίζοντας τις εργασιακές σου ευθύνες με περισσότερο ρεαλισμό, γίνεσαι πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Μπορείς και έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες, λαμβάνοντας υπόψη σου βέβαια και τις ανάγκες εκείνου.

Σκορπιός
Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που κινείς και ωθείς τα σχέδιά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα που σε αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Παλαιότερες εργασιακές προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και μάλιστα από ανώτερους σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τον εγωισμό σου και αρκετό για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον ερωτικό σύντροφό σου και τη δυνατότητα να εκφράσει τις επιθυμίες του. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος και το πλανητικό σκηνικό προετοιμάζουν εκπλήξεις για σένα.

Τοξότης
Σήμερα και αύριο είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου και να απολαύσεις όλη τη διαδικασία της οργάνωσης των στόχων σου. Μικρές δυσκολίες και ανατροπές στο πρόγραμμα των εργασιακών σου, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Είναι παροδικές και άνευ σημασίας. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι γεμάτος ανασφάλειες, για αυτό και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Στο χέρι σου είναι να τον χαλαρώσεις και να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου να γοητεύσουν τους πάντες.

Αιγόκερος
Σήμερα και αύριο γίνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική, αποδεκτή και αγαπητή από όλους. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν για τα ζεστά σου συναισθήματα και το ανοιχτό μυαλό σου. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα στα εργασιακά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητά σου, λειτουργεί βοηθητικά και βελτιώνει το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσένα που σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούριες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος
Ανακάλυψε σήμερα τρόπους για να απαλλαγείς από το στρες, να ξεκουράσεις το μυαλό και να ηρεμήσεις την ψυχή σου. Η αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνεργάτες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο στα εργασιακά. Κάνε αυτό που μπορείς, εξοικονομώντας ενδιάμεσα διαλείμματα. Επιδίωξε με τον διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να χαράξετε μια κοινή πορεία. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ό,τι σου θυμίζει το παρελθόν και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Αντιμετώπισε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου σήμερα και μην φέρεσαι παιδιάστικα και αλλοπρόσαλλα. Σε ότι αφορά στα εργασιακά σου, να θυμάσαι πως διανύεις μια από τις σημαντικότερες περιόδους σου, για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις αποφάσεις, ενέργειες και κινήσεις σου. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην το χαλάς εκφράζοντας τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επιστρατεύοντας όλο σου το ταμπεραμέντο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164