Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το να ζητήσεις βοήθεια ή να προχωρήσεις μόνη σου για ένα θέμα μπορεί να είναι ένα δίλημμα σήμερα. Μπορεί να αναγνωρίσεις πως κάποιες ουδέτερες δραστηριότητες εμποδίζουν τους στόχους σου. Το μεγαλύτερό σου στοίχημα θα είναι να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις και τις δυο ανάγκες σου για αλληλεγγύη και αυτοδυναμία, αντί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Μια πιο μακροπρόθεσμη πτυχή που αφορά στον Δία και τον Κρόνο είναι ακριβής σήμερα υπενθυμίζοντάς σου να κρατάς το μέτρο στα πράγματα.

Ταύρος
Το σημερινό ημι-τετράγωνο Δία – Κρόνου σου θυμίζει τους περιορισμούς ενός συγκεκριμένου στόχου ή μιας πρωτοβουλίας. Μέσα από εμπόδια και καθυστερήσεις σε ενθαρρύνει επίσης να διατηρήσεις τους στόχους σου ρεαλιστικούς. Το να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες, να επεξεργάζεσαι ή απλά να επιβραδύνεις τα πράγματα είναι πιο σωστό και αποτελεσματικό. Διαφορετικά είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα από τη ρίζα τους.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις προσαρμογές αντί για τις τολμηρές κινήσεις. Μια επιρροή Δία – Κρόνου παίζει, ενθαρρύνοντάς σε να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά και να αποφύγεις να ξεπεράσεις τα όρια. Δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις τα όριά σου. Αυτή η πτυχή σχηματίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο και θα εμφανιστεί ξανά τον Μάρτιο του 2023. Ένας αργός και σταθερός ρυθμός είναι ό,τι καλύτερο. Με τον Ερμή επίσης ανάδρομο είναι μάλλον καλύτερο να μην αναλάβεις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες.

Καρκίνος
Μια μικρή πρόκληση Διά – Κρόνου σου υπενθυμίζει να είσαι ρεαλίστρια. Λάβε υπόψη σου ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι σταθερή για να παραμείνει αποτελεσματική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να ασχοληθείς με την τελειοποίηση των έργων που ήδη τρέχουν, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την καριέρα, τα χρήματα, το σύστημα υποστήριξης.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και μπορείς να απολαύσεις μια νέα αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκφράζεσαι εύκολα αυτήν τη στιγμή κυρίως μέσω της θετικής γλώσσας του σώματος και της προσωπικής ζεστασιάς. Ακόμα κι έτσι μια όψη Δία – Κρόνου που εμφανίζεται σε επηρεάζει ώστε να επανεξετάσεις έναν μακροπρόθεσμο στόχο ή να αντιμετωπίσεις κάτι που σου είχε διαφύγει ώστε να ανοίξεις τον δρόμο σου. Οι ενέργειες σού υπενθυμίζουν πως πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά για καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος
Η Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για κάποια συναισθηματική ανανέωση. Δεν είναι ο μόνος λόγος για να αποσυρθείς λίγο από τα πράγματα, καθώς ένα ημι-τετράγωνο που εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Ιούλιο είναι τώρα ξανά δυνατό. Αυτή η διέλευση τονίζει την ανάγκη σου να προχωρήσεις αργά σε κάτι επαγγελματικό ή σε κάτι που έχει να κάνει με τη φυσική σου κατάσταση. Αυτό θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στον δρόμο σου.

Ζυγός
Η σημερινή όψη Δία – Κρόνου υποδεικνύει την ανάγκη να “ρυθμίσεις” τον εαυτό σου σε τομείς όπου πήγαινες πολύ γρήγορα ή πίεζες πολύ, κυρίως σε αυτούς που σχετίζονται με σχέσεις και δημιουργικά έργα. Οι αλλαγές μπορεί να μην επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ακόμα κι αν είναι αργή η πρόοδος, είναι πρόοδος. Η συνεργασία με μια ομάδα ή έναν συνεργάτη μπορεί να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη, βοηθώντας σε να εξοικονομήσεις χρόνο φέρνοντας ευχαρίστηση στη ζωή σου.

Σκορπιός
Μια διέλευση Δία – Κρόνου που σχηματίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο δημιουργείται ξανά σήμερα για τη δεύτερη από τις τρεις φορές, φέρνοντας μαζί της μια υπενθύμιση της ανάγκης να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, το να αφιερώσεις χρόνο σε έναν τομέα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιον άλλο, και συγκεκριμένα στα επαγγελματικά ή στο σπίτι. Είναι μια γενική επιρροή αυτής της εβδομάδας που υποδηλώνει πως μια αργή αλλά σταθερή προσέγγιση είναι η καλύτερη.

Τοξότης
Η σημερινή επιρροή Δία – Κρόνου είναι ισχυρή όλη τη βδομάδα και σου υπενθυμίζει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να σημειώσεις πρόοδο, αλλά όχι για να προχωρήσεις. Είναι καλύτερο να επεξεργαστείς και να κάνεις βελτιώσεις αντί να πιέζεις τα πράγματα να προχωρήσουν μπροστά. Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα του πνεύματος σου και ο ενθουσιασμός μπορεί να στηρίζεται σε μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που σε εμπνέει, καθώς προχωρά η μέρα.

Αιγόκερος
Μια όψη Δία – Κρόνου σήμερα είναι μια υπενθύμιση για επιβράδυνση, ιδιαίτερα στους τομείς των οικονομικών, των επιχειρήσεων και της οικιακής ζωής. Οι περιστάσεις μπορεί να σου υπενθυμίσουν ότι είναι καλύτερο να επεξεργάζεσαι και να τελειοποιείς σε αυτήν τη φάση παρά να αναλαμβάνεις νέα έργα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου βάζοντας σε ένα στοχαστικό πλαίσιο.

Υδροχόος
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο σήμερα, καθώς σχηματίζει μια δευτερεύουσα πρόκληση με τον Δία. Αυτή η διέλευση σού υπενθυμίζει ότι μερικές φορές χρειάζεσαι να επιβραδύνεις και να κάνεις προσαρμογές για να σημειώσεις πρόοδο αργότερα. Είναι καιρός να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και να είσαι προετοιμασμένη για τις θετικές αλλαγές που έρχονται. Εάν ο ενθουσιασμός μειώνεται λίγο να ξέρεις ότι είναι κάτι προσωρινό.

Ιχθείς
Με τη σημερινή διέλευση Δία – Κρόνου ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσεις την ενέργειά σου, να παρατηρήσεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή σε μια επιδίωξή σου να νιώσεις ότι κάνεις ένα βήμα πίσω, αλλά εκμεταλλεύσου το timing για να κάνεις διορθώσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και νιώθεις συναισθηματικά ικανοποιημένη αφού έχεις αναλάβει τα καθήκοντα σου.

Read More

And More