Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε ωθούν προς θετικές βελτιώσεις και αλλαγές ακόμα κι αν τα συναισθήματα έχουν τα πάνω – κάτω τους. Αυτές τις μέρες εργάζεσαι παρασκηνιακά, αλλά μπορείς να βρεις άλλους τρόπους έκφρασης. Χρήματα και προσωπικά αντικείμενα έχεις την τάση να τα βλέπεις με ένα άλλο μάτι, πιο αισιόδοξο και δημιουργικό. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βαδίζει σταθερά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει σταδιακά να εκδηλώνεται.

Ταύρος
Είσαι σε καταπληκτική διάθεση για να απολαύσεις νέα ενδιαφέροντα, μια φιλία, να κάνεις συνδέσεις ή να ονειρευτείς νέους τρόπους για να περάσεις όμορφα. Νέες ιδέες και πιθανά νέες προκλήσεις στα εργασιακά σε εμπνέουν. Είσαι σε τέλεια κατάσταση για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή πρόβλημα, να μοιραστείς τα ταλέντα ή τις εμπειρίες σου με τους άλλους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ακολούθησέ το τυφλά.

Δίδυμοι
Η μέρα κρατά ισχυρές ενέργειες και ένα αίσθημα κίνησης προς τα εμπρός για τα σχέδια και τις υποθέσεις σου. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα χρήματα ή για ένα επαγγελματικό θέμα. Σήμερα και αύριο οι συνθήκες στα εργασιακά είναι ευνοϊκές και οι άλλοι πιο συνεργάσιμοι. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου και να του εξομολογηθείς τα συναισθήματα και τις αλήθειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τακτ.

Καρκίνος
Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου για νέα μάθηση και ενθουσιασμό. Οι εκπλήξεις σε φίλους και γνωστούς μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστη τη μέρα σου. Ομαδικές εργασίες και δικτύωση μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες που ίσως ούτε μπορούσες να φανταστείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται μια συναισθηματική επιβεβαίωση ή μια υπόσχεση που αφορά στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες από όπου κι αν προέρχονται.

Λέων
Το φεγγάρι περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας την επιθυμία σου για έκφραση, πειραματισμό και συναρπαστικές νέες πληροφορίες που εύκολα μπορείς να αποσπάσεις. Οι καλές ιδέες φαίνεται να φτάνουν όταν δεν ακολουθείς όλους τους κανόνες σήμερα και αύριο. Είναι σχεδόν αβίαστο το να πάρεις πιο σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση φιλική ή επαγγελματική αρχίζει να γίνεται πιο ερωτική.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται σε έναν τομέα του ηλιακού σου διαγράμματος που διέπει τις δραστηριότητες πίσω στο παρασκήνιο. Ωστόσο οι δυνάμεις σου και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι μεγάλες. Είσαι ανοιχτή στην αλλαγή και την πρόοδο των επαγγελματικών και οι γύρω σου είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμοι. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου εμπιστευόμενη τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που αφορούν στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε κάνουν χαρούμενη.

Ζυγός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λίγο σε επαγγελματικά και δημόσια ζητήματα και να τοποθετήσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά σε προτεραιότητα. Οι εναλλακτικοί μέθοδοι στα εργασιακά αποδίδουν καλύτερα. Η προσέγγιση του αγαπημένου σου είναι μια εύκολη υπόθεση αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ονειρευτείς νέες ιδέες και να στραφείς σε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Οι νέες προσεγγίσεις σε συγγενείς, ένα ενδιαφέρον ή μια διασκέδαση μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου μαζί τους ιδιαίτερα αν μιλούν στην καρδιά σου. Η απελευθέρωση από μερικούς κανόνες στα εργασιακά βοηθά στη βελτίωση των επιδόσεών σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου με κάθε τρόπο σου δείχνει τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σε περιμένουν εκπλήξεις.

Τοξότης
Η εστίαση στα οικογενειακά ζητήματα και τα συστήματα ασφαλείας ή υποστήριξης συνεχίζεται και είναι συγκινητική, ωστόσο είσαι έτοιμη να διασκεδάσεις με άλλα πράγματα. Μια νέα διαφορετική προσέγγιση στις συνήθεις ρουτίνες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου στα εργασιακά η οποία θα σε οδηγήσει σε νέες ιδέες και δραστηριότητες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιεί τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να εντυπωσιάσεις με το λόγο και τη γοητεία σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή και αυριανή μέρα είναι ισχυρές για ανακάλυψη -ειδικά σε νοητικό ή πνευματικό επίπεδο. Οι πληροφορίες που βρίσκεις σήμερα είναι συναρπαστικές και πιθανώς ακόμη και επικερδείς. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες ή μεθόδους και η αίσθηση του χιούμορ σου είναι ανεβασμένη. Ακόμα και μικροί πρόοδοι στα εργασιακά μπορούν να σε παρακινήσουν και να πλουτίσουν το πνεύμα σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα τρυφερός και δοτικός. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και προετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές ή αποκαλύψεις.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για ώθηση της συναισθηματικής άνεσης, ασφάλειας και οικειότητας. Είσαι επίσης έτοιμη να δοκιμάσεις καινοτόμες προσεγγίσεις για τα χρήματα ή την προσωπική σου ζωή. Η κατανόηση ενός πρακτικού θέματος στα εργασιακά και κάνοντας ένα βήμα πίσω από ένα πρόβλημα μπορεί να φέρει μια λύση με πιο φυσικό τρόπο. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και ίσως σε βοηθήσουν να δεις ποια στοιχεία ή συναισθήματα σε κρατούν πίσω. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και ίσως ανακαλύψεις πως κάποιες υποθέσεις σου χρειάζονται κάποια επεξεργασία, διόρθωση ή τροποποίηση προκειμένου να αποδώσουν γρηγορότερα. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται παρελθοντικές συναισθηματικές υποθέσεις σου.

Read More

And More