Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Έλκεσαι από δραστηριότητες που βελτιώνουν τη ζωή σου σήμερα. Είναι μια στιγμή για να νιώσεις ευχάριστα και να βρεις κίνητρα. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα αλλά συγκρατημένα και είσαι ιδιαίτερα επινοητική αυτή τη στιγμή. Αντίθετα καθώς η μέρα προχωρά η εστίαση σε γεγονότα και αριθμούς μπορεί να είναι προκλητική, καθιστώντας την καλύτερη στιγμή για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ασαφείς ή ακόμα και με ενοχές ιδιαίτερα με ή σχετικά με ένα παιδί, σύντροφο ή ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί να μην είναι εύκολο να διοχετεύσεις την ενέργεια σου εποικοδομητικά, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο κάνε ένα διάλειμμα.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα αναζητάς αλληλεπίδραση ή ανατροφοδότηση. Οι άλλοι σε επηρεάζουν θετικά, παρακινώντας σε απαλά να αναλάβεις δράση ή να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον που μπορεί να μην είχες έμπνευση να κάνεις διαφορετικά. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη για επιβεβαίωση σήμερα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά οι αποφάσεις είναι δύσκολο να ληφθούν, καθώς η εναλλακτικές λύσεις σε αφήνουν να αισθάνεσαι ανάμεσα στον παροιμιώδη βράχο και ένα σκληρό μέρος. Μπορεί να μην αισθάνεσαι πλήρως κατανοητή ιδιαίτερα όσον αφορά ένα φίλο, μακροπρόθεσμο στόχο ή σχέδιο.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 6 ο οίκο σου σήμερα, η προσπάθεια για κάτι παραγωγικό όσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Ευτυχώς η Σελήνη συνδέεται με τον Άρη βοηθώντας στον παράγοντα κινήτρων. Επιδιώκεις ένα πιο αφοσιωμένο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο να μεταδώσεις τα μηνύματα σου αλλά είναι προσωρινό. Φρόντισε περισσότερο από το συνηθισμένο για να γίνεις πιο ξεκάθαρη ή σκέψου να περιμένεις να παρουσιάσεις τις υποθέσεις σου σε ένα καλύτερο χρόνο. Η συζήτηση για μια σχέση ή προβλήματα σχέσης με άτομα που βρίσκονται έξω από αυτή μπορεί να είναι λίγο
επώδυνη.

Καρκίνος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού. Επωφελείσαι από μια εύκολη ροή δημιουργικότητας και ευχάριστες επικοινωνίες. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που διασκεδάζουν και προσφέρουν μια υγιή πρόκληση. Ένα παθιασμένο ενδιαφέρον για αυτό που κάνεις είναι ελκυστικό για τους άλλους. Ωστόσο το μυαλό σου περιπλανιέται αργότερα σήμερα και είναι πιθανό να σου αποσπαστεί η προσοχή. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να χαλαρώσεις και να εξημερώσεις την ανησυχία με υγιεινές, χαρούμενες δραστηριότητες αντί να προσθέσεις περισσότερα στο ήδη γεμάτο από σκέψεις μυαλό σου.

Λέων
Λαχταράς περισσότερη εξοικείωση με τη σημερινή Σελήνη. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου για φροντίδα και άνεση. Έχεις κίνητρο να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και να απολαύσεις την οικογενειακή ή οικία σου ζωή πιο ολοκληρωμένα. Είναι μια όμορφη στιγμή για να εργαστείς άνετα σε οποιοδήποτε πρόσφατο κερδοσκοπικό ή επιχειρηματικό έργο με ικανοποιητικό ρυθμό. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείς. Μπορεί ακόμα και να βιώσεις κάποιο δισταγμό και να παλέψεις με την αυτό – αμφισβήτηση για τις αντιλήψεις σου.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης σε κρατούν απασχολημένη και διανοητικά αφοσιωμένη. Μπορεί να είσαι εξαιρετικά επινοητική και ενώ έχεις φιλική διάθεση φαίνεται να πετυχαίνεις τα μέγιστα ανεξάρτητα σήμερα. Κάποιος υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σε παρακινήσει τώρα και εκφράζεσαι με πρόθεση. Με τη νοοτροπία σου να προσανατολίζεται στη δράση σήμερα μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να χτίσεις πάνω σε μια υπέροχη ιδέα. Η μάθηση μπορεί να είναι συναρπαστική. Αντίθετα καθώς η μέρα προχωρά, υπάρχει δύσκολη ενέργεια μαζί σου για σχέσεις, καθώς μπορεί να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποιον.

Ζυγός
Στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι συναισθηματικά κατασταλαγμένη, αλλά εξακολουθείς να είσαι αρκετά προσανατολισμένη στη δράση. Έχεις κίνητρο να είσαι παραγωγική και είσαι ιδιαίτερα επινοητική. Οι ανάγκες σου για σταθερότητα και άνεση είναι έντονες και είσαι έτοιμη να επιδιώξεις αυτά τα πράγματα αποφασιστικά. Μια σχέση, μια χαρά ή άνεση μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αργότερα σήμερα είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Μπορεί να καταλήξεις σε μια συναρπαστική ιδέα ή συμπέρασμα που σε περαιτέρω ανάλυση δεν έχει βάρος.

Σκορπιός
Στο πρώτο μισό της ημέρας έχεις αρκετά κίνητρα να ασχοληθείς με ένα μεγάλο έργο ή να βελτιώσεις ένα που ήδη έχεις δρομολογήσει. Το να διεκδικείς τον εαυτό σου είναι φυσικό και πάει πολύ καλά. Δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δικτύωση και την καινοτόμο εργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλές. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να προκύψουν προσωρινές αμφιβολίες και σύγχυση. Πρόσεξε για αναβλητικότητα ή πολλαπλές εργασίες που σε απομακρύνουν απ’ ότι είναι απαραίτητο. Κάτι που κοινοποιήθηκε θα μπορούσε να ληφθεί με λάθος τρόπο.

Τοξότης
Αυτή είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για μια συναισθηματική επαναφορά και υπάρχει εστίαση στην ανάπαυση, τον προβληματισμό και την ιδιωτικότητα. Μπορεί να αναπροσανατολίζεσαι καθώς προετοιμάζεσαι για μια νέα αρχή. Η Σελήνη συνδέεται με την πύρινη σφαίρα του Άρη νωρίς σήμερα και ενώ βρίσκεσαι κάτω από το ραντάρ με κάποιο τρόπο, εστιάζεις στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς. Η αναποφασιστικότητα μπορεί να είναι καλή αν σε εμποδίζει να κάνεις επιλογές που δεν σου ανήκουν πλήρως, κάτι που μπορεί να συμβαίνει με την όψη Ερμή – Ποσειδώνα στο παιχνίδι.

Αιγόκερως
Οι ενέργειες του πρώτου μισού της ημέρας εμπνέουν ευχάριστα πολυάσχολες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ίσως σου αρέσει να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και την καλή παρέα. Μπορεί να είναι ένας εύθυμος χρόνος που έχει χώρο για εξερεύνηση και αυθορμητισμό, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο σε νοητικό επίπεδο. Οι συνεργατικές δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα τονώνουν τη διάθεση σου ή διευρύνουν το μυαλό σου και μπορεί να είναι πιο ανταποδοτικές. Καθώς η μέρα προχωρά η εστίαση σε συγκεκριμένες εργασίες μπορεί να μην είναι εύκολη, καθώς το μυαλό σου τείνει να παρασύρεται πολύ γρήγορα.

Υδροχόος
Η σημερινή Σελήνη αναδεικνύει τις ευθύνες και τα καθήκοντα σου, αλλά και τους στόχους σου που μπορεί να είναι συναρπαστικοί. Μπορεί να είσαι ευχάριστα παραγωγική το πρώτο μισό της ημέρας και έχεις έναν αρκετά ικανό αέρα που αναγκάζει τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου. Είσαι δραστήρια αλλά ρυθμίζεις καλά τον εαυτό σου και αυτό είναι σωστό. Ωστόσο όσο και αν θέλεις σαφείς απαντήσεις και ορισμούς ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς με το θολό αργότερα σήμερα. Είναι προσωρινό αλλά ίσως λίγο βαρύ. Οι αντιλήψεις είναι θολές με μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα.

Ιχθύες
Μπορεί να υπάρχει κάποιος επιπλέον ενθουσιασμός σε μια βασική σχέση σήμερα. Μπορεί να λαχταράς μια αλλαγή τοπίου και αναζωογονητικές δραστηριότητες. Οι φυσικές ανακαλύψεις και ο αυθορμητισμός φιγουράρουν έντονα. Ενώ οι ενέργειες ευνοούν την αμεσότητα και τη δραστηριότητα, καθώς η μέρα προχωρά δεν υπάρχουν σταθερές απαντήσεις. Με μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα όσο κι αν θέλεις να διευθετήσεις κάτι λογικό ένα άλλο μέρος σου θα προτιμούσε να αφήσει τα προβλήματα και να σκεφτεί τη μεγαλύτερη εικόνα.

 

Read More

And More