Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θα προτιμούσες μάλλον να παρατηρήσεις τους άλλους σήμερα παρά να συνδεθείς μαζί τους, αλλά σίγουρα όχι με κακή πρόθεση. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση εάν αισθάνεσαι περιορισμένη ή χωρίς κατεύθυνση. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης σου προετοιμάζει τη διέλευσή του στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και θερμαίνει και επιταχύνει τις επικοινωνίες, τη μεταφορά και τις πιθανές σπουδές σου μέχρι τις 24/4. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου πρόσεξε την ανυπομονησία σου, τις λέξεις και τις κινήσεις σου. Η σχέση με τον αγαπημένου σου βρίσκει τους ρυθμούς ασφάλειας της. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος
Ανησυχείς ιδιαίτερα για τις στενές σχέσεις σου καθώς ο Άρης ο πλανήτης της κίνησης, του πάθους, της ενέργειας και του θυμού ετοιμάζεται για τη διέλευσή του στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Με αυτήν τη διέλευση διεγείρεται ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις υλικές ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το θάρρος σου ενισχύεται και οι προσπάθειές σου εντείνονται μέχρι τις 24/4. Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις και να αγκαλιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αυξημένες προσδοκίες μπορεί να είναι αυτές που σε πληγώνουν.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για πρωτότυπες ιδέες και επίλυση προβλημάτων, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις γρήγορες κινήσεις. Βάζοντας προτεραιότητα στα όσα σε απασχολούν θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ο Άρης προετοιμάζεται για την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο και θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις για τον εσωτερικό κόσμο σου και ο δυναμισμός σου αυξάνεται. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για την προσέγγιση φίλων και την πλήρη αποκατάσταση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη σου χαμογελά διάπλατα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της αναψυχής δημιουργώντας σου την ανάγκη να μοιραστείς την αγάπη σου με τους άλλους, να παίξεις, να απολαύσεις και να διασκεδάσεις. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για προβληματισμό, ανάληψη δράσης σε ιδιωτικά ζητήματα και αναγνώριση προηγούμενων θαμμένων απογοητεύσεων, που λειτουργούν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Μπορείς να περάσεις συναρπαστικά με τον αγαπημένο σου αν πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Λέων
Η ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση συνεχίζει σήμερα, με την Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα και στόχος σου είναι να πάρεις μια ανάσα σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης τώρα ο Άρης προετοιμάζεται για την είσοδό του στον τομέα της κοινωνικότητάς σου, φέρνοντας ομαλότερη ενέργεια για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να ακολουθήσεις τα θέλω σου. Είσαι ιδιαίτερα δραστήρια στα εργασιακά και εντυπωσιάζεις τους πάντες. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από μικρές διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου, έστω τη διαδικτυακή, ο αριθμός των κατακτήσεων σου αυξάνεται.

Παρθένος
Ο Άρης κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος μέχρις τις 24/4 και αυτή η διέλευση ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σου υποκινώντας σε για δράση. Ωστόσο οι παρορμητικές κινήσεις και οι συγκρούσεις με την εξουσία μπορεί να είναι προβληματικοί τομείς, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου για σαφείς στόχους, ήπιες προκλήσεις και συναρπαστικά σχέδια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει όλα αυτά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρ όμως μην ενθουσιάζεσαι με τόση βιασύνη.

Ζυγός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να επικεντρωθείς στο παρόν και να επωφεληθείς από τις ήδη καταστρωμένες στρατηγικές σου. Επίσης σήμερα ο Άρης κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου για μια διαμονή έως τις 24/4. Με αυτήν τη νέα διέλευση η αναζήτηση των επιθυμιών σου έρχεται πιο φυσικά. Ο υγιής ανταγωνισμός στα εργασιακά μπορεί να προκαλέσει και να βοηθήσει στη βελτίωση των επιδόσεων σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε προκαλεί για μια ουσιαστική συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περνάς καλά και μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντάς σε να εκφραστείς. Υπάρχει ένα ωραίο κλίμα συνεργασίας γύρω σου και η συναισθηματική σου ενέργεια αυξάνεται. Επίσης ο Άρης προετοιμάζει τη μετακίνησή του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και φέρνει πολλή ενέργεια και αποφασιστικότητα. Μπορείς να λύσεις προβληματικούς τομείς στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να κάνεις μια ουσιαστική και ειλικρινή κουβέντα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, άσε το ένστικτό σου να καταλαγιάσει τις ανησυχίες σου.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες σου υπενθυμίζουν ότι χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και προσωπικό χρόνο. Ο Άρης κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου έως τις 24/4 κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες μπορούν να είναι πιο ενεργοποιημένες, παθιασμένες και μερικές φορές προβληματικές για τις στενές σχέσεις σου. Ωστόσο αυτό το διάστημα μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ιδιαίτερες συνεδρίες και διαπραγματεύσεις. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, πρωταρχικός σου σκοπός είναι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου.

Αιγόκερος
Ο Άρης μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα συνεχίσει να διασχίζει αυτόν τον τομέα μέχρι τις 24/4. Η καθημερινή ζωή μπορεί να επιταχυνθεί και μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο χαοτική χωρίς προσεκτική διαχείριση. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσεις μεγαλύτερο φόρτο εργασίας ή μπορεί να θελήσεις να κάνεις περισσότερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και οι στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του σε αποφορτίζει. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου και την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Οι ενέργειες της ημέρας σε βοηθάνε να υποστηρίξεις τους στόχους σου χωρίς πίεση και άγχος. Ο Άρης κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου και είναι μια δραστήρια περίοδος για ρομαντισμό, ψυχαγωγία, προσωπική απόλαυση και χόμπι. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δημιουργηθούν πάθη, σύγκρουση, ανυπομονησία και παρορμητικότητα με τον Άρη, αλλά μπορεί να είναι μια  ενθουσιώδης και θαρραλέα περίοδος όταν εκμεταλλεύεσαι και διαχειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματός σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σήμερα και μπορεί να είναι ευκολότερο από ότι συνήθως να εργάζεσαι με περισσότερο συναίσθημα και ενέργεια. Ωστόσο ο Άρης εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για τις επόμενες εβδομάδες κι αυτή η διέλευση υπογραμμίζει την ανάγκη επαναφόρτισης της ενέργειάς σου. Πρόσεξε όμως γιατί η πολλή ενέργεια πολλές φορές προκαλεί και συγκρούσεις. Ανανέωσε το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου γιατί νιώθετε μια κούραση. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα προβλέπονται πολλές ευχάριστες αλλαγές.

Read More

And More