Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θα μπορούσαν σήμερα να υπάρξουν ευκαιρίες να προωθήσεις τους στόχους σου, καθώς  είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου και να τις κάνεις πιο χαρούμενες και πιο υγιείς. Είσαι σε τέλεια φόρμα για προσωπική έλξη, φιλίες, δικτύωση και ευχάριστες δραστηριότητες. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Δία στο ζώδιο σου και μπορείς να ενεργοποιηθείς και να παρακινηθείς από στόχους, αιτίες και έργα ευτυχίας. Νιώθεις καλά που ανήκεις και συνεισφέρεις. 

Ταύρος
Έχεις τον Δία σε μια ιδιωτική περιοχή του ηλιακού χάρτη σου και πιο συχνά αναζητάς ανάπαυση, προβληματισμό και ξεκούραση. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Δία σήμερα και με κάποιον τρόπο η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη. Δραστηριότητες που είναι θεραπευτικές, ιδιωτικές ή οικείες είναι ότι χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή. Μπορείς εύκολα να  αντλήσεις υποστήριξη από τα παρασκήνια, τη σοφία και τη διαίσθηση σου. Έχεις την τάση να αλληλεπιδράς με υγιείς τρόπους και σε ελκύουν εμπειρίες που σε βοηθούν να ενισχύσεις τα συναισθήματα πίστης σου σε ένα άτομο και τα ταλέντα σου. 

Δίδυμοι
Το να μετακινηθείς λίγο από τη ζώνη άνεσης σου μπορεί να σε ανταμείψει αυτήν τη στιγμή.  Είσαι ιδιαίτερα φιλική και οι άλλοι είναι συνεργάσιμοι και δεκτικοί με τη σειρά τους. Υπάρχει μια ευχάριστη ποιότητα στις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα και οι φιλίες ωφελούνται από την ανταλλαγή ιδεών, ιδανικών και ενθάρρυνσης. Έχεις περισσότερο θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και έχεις διάθεση για ρομαντικό ενθουσιασμό και περιπέτεια. Είναι επίσης ευχάριστη στιγμή για εκπαιδευτική ψυχαγωγία. 

Καρκίνος
Είσαι σε θέση να προωθήσεις τους στόχους σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας εναρμονίζονται. Οι θετικές δονήσεις που δέχεσαι στις επιδιώξεις σου θα αποφέρουν καρπούς. Το δέσιμο των σχέσεων γίνεται μέσω φιλικών χειρονομιών, καλής θέλησης και γενναιοδωρίας πνεύματος σήμερα. Δίνεις έμφαση σε ευχάριστες και άνετες δραστηριότητες τώρα, αλλά η δουλειά που κάνεις τελικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα τυχερή και κερδοφόρα. 

Λέων
Με την Αφροδίτη στον τομέα των συνεργασιών σου αυτές τις μέρες είσαι γενικά σε καλή κατάσταση για να διαχειριστείς τις σχέσεις σου με τους άλλους. Σήμερα ειδικότερα με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον γενναιόδωρο Δία, οι θετικές και επιβεβαιωτικές ανταλλαγές ή αλληλεπιδράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Είσαι γενναιόδωρη με τον χρόνο, την ενέργεια και την τρυφερότητά σου. Το να μοιράζεσαι ιδέες, σχέδια και οράματα με κάποιον που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει δύναμη και να σε τονώσει. 

Παρθένος
Με τη σημερινή αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία μπορείς να επωφεληθείς από περισσότερη γενναιοδωρία ειδικά στις καθημερινές σου υποθέσεις. Οι εργασιακές ή οι στενές σχέσεις σου μπορεί να ευδοκιμήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να υπάρξει μια φιλική και πνευματώδης προσέγγιση που λειτουργεί προς όφελος σου. Μπορεί να λειτουργείς στο παρασκήνιο και να το απολαμβάνεις. Ενώ οι αλληλεπιδράσεις είναι ανάλαφρες οι δεσμοί ισχυροποιούνται. 

Ζυγός
Με ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Δία στους τομείς των σχέσεων σου είναι μια όμορφη στιγμή για τις σχέσεις, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές και τις ερωτικές.  Οι αλληλεπιδράσεις είναι πιο ζεστές και πιο γενναιόδωρες από ότι συνήθως. Δεν είναι η ώρα να περιμένεις τους άλλους να σου φτιάξουν τη μέρα αλλά μάλλον να προσφέρεις λίγη πίστη και αποδοχή σε αυτούς. Η διέλευση της Σελήνης από τον τομέα του πνεύματος σου φέρνει επίσης καλές δονήσεις. 

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη και ιδιαίτερη εστίαση στις στενές προσωπικές σχέσεις σου σήμερα. Η ζεστασιά και η αποδοχή είναι βασικά θέματα στις ενέργειες της ημέρας.  Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα προστατευμένη από αγαπημένα σου πρόσωπα κάτι που μπορεί να βελτιώσει τους δεσμούς σου μαζί τους. Εάν πρέπει να επιδιορθώσεις ή να ανανεώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια ή τους συναδέλφους είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για επικοινωνία και εξερεύνηση προηγούμενων σχέσεων. 

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Δία συνεργάζεται με το ζώδιο σου και οι σχέσεις σου με τους άλλους βελτιώνονται σημαντικά. Ταυτόχρονα το μυαλό σου δουλεύει με υπερωρίες και σκέφτεσαι νέες ιδέες. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη με την αυτοέκφραση σου και λίγο πιο θαρραλέα σε νοητικό επίπεδο. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά μέσα από συνομιλίες και εξομολογήσεις. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνουν κατακόρυφα. 

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Δία ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια συμφιλίωση ή μια διευκρίνιση που θα σε φέρει πιο κοντά με κάποιον που αγαπάς. Κάποιος λατρεύει εσένα ή εσύ εκείνον και οι επιπλέον εκδηλώσεις αγάπης ή στοργής είναι έντονες σήμερα. Η σταθερότητα σου είναι ελκυστική στους άλλους, καθώς αναζητάς περισσότερη άνεση στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο αποκτάς την αίσθηση ότι μεγαλώνεις και βελτιώνεσαι, κάτι που είναι χρήσιμο για την ευτυχία σου. 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη που αυτήν τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον χαρούμενο Δία και η φυσική σου γοητεία αυξάνεται. Δεν προσελκύεις μόνο θαυμαστές αλλά και ευνοϊκές συνθήκες και ευκαιρίες. Κάτι που ξεκίνησε ως πρόβλημα μπορεί να μετατραπεί σε κάτι θετικό σήμερα. Είναι μια περίοδος αυξημένης ικανοποίησης και συνεργασίας.  Απολαμβάνεις προσωπικό χρόνο ή μπορεί να ανακαλύψεις νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα. Σου αρέσει ιδιαίτερα να δημιουργείς ευχάριστες καταστάσεις ή να φέρνεις περισσότερη χαρά στη ζωή των άλλων. 

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν στο να δώσεις ώθηση σε κάτι που πραγματικά σου αρέσει,  είτε στο να αποφασίσεις να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που εμποδίζει μια σχέση ή σταματά τα συναισθήματα σου. Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή κρυμμένη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής συνδέεται αρμονικά με τον τυχερό Δία και θέλεις να αποσυμπιεστείς και να θεραπεύσεις τις πληγές του παρελθόντος. Αν και δεν είναι η πιο παραγωγική εποχή, βλέπεις τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα και αισιοδοξία. 

 

Read More

And More