Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Είσαι σε υπέροχη φόρμα για εξαιρετική χρήση του προσωπικού σου χρόνου ή της δουλειάς στα παρασκήνια σήμερα. Ένα χαμηλό όριο πλήξης μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου οδηγώντας σε, σε διασκεδαστικές ή ακόμα και πρωτοποριακές ανακαλύψεις. Είναι μια στιγμή για ανυψωτικές, προνοητικές και εμπνευσμένες συνδέσεις και μεθόδους. Η διαίσθηση είναι υψηλή και πρέπει να την ακολουθήσεις σε εργασιακά και ερωτικά θέματα.

Ταύρος
Σήμερα η μέρα είναι εξαιρετική για προσωπικές πρωτοβουλίες. Μπορεί να δημιουργήσεις πολύτιμες συνδέσεις και να ξεχωρίσεις από το πλήθος με πολύ ωραίο τρόπο. Μπορεί να είσαι λίγο ενθουσιώδης ή ανυπόμονη, ιδιαίτερα με κανόνες ή επιβολές. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι λίγο επαναστάτρια, αν απαντήσεις σε μια γνήσια ανάγκη να σημειώσεις πρόοδο και όχι απλά να αντιδράς σε αυτό που κάνουν οι άλλοι, τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκότερα.

Δίδυμοι
Ένα πνεύμα που κοιτάζει προς το μέλλον σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου πιο αποτελεσματικά. Θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο και επωφελείσαι από το να σκέφτεσαι έξω από τα κουτάκια. Τόσο η προσωπική σου ζωή όσο και τα ζητήματα καριέρας ή φήμης θα μπορούσαν να ενισχυθούν. Γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις μπορεί να ανοίξουν τις πόρτες σε μια διαδικασία θεραπείας ή μια νέα αρχή.

Καρκίνος
Η επιθυμία σου να είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητος βγαίνει έντονα σήμερα. Η εφευρετική σου πλευρά βρίσκεται στο επίκεντρο και ενώ είσαι συνεργάσιμη πρέπει να ακολουθείς το ένστικτό σου. Το μοναδικό όραμα ή οι απόψεις σου σε βοηθούν να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για πρωτοβουλίες ή σχέδια για δημοσίευση, διδασκαλία ή μάθηση. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Λέων
Μπορεί να διψάς για μια νέα αρχή ή για ελευθερία σήμερα. Όχι μόνο προσελκύεις θετική προσοχή αλλά εμπνέεις και εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου είναι εύκολο να κερδίσεις υποστήριξη και είναι μια εξαιρετική μέρα για να είσαι παραγωγική. Σου αρέσει να συμμετέχεις σε ένα ειδικό έργο ή να κάνεις σχέδια για κάτι για το οποίο δεν είχες χρόνο στο παρελθόν.  Είναι σημαντικό να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου την ανάγκη να αλλάζεις με την αλλαγή των εποχών αντί να αντιστέκεσαι σε εκείνα τα πράγματα που σε βοηθούν να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς.

Παρθένος
Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει και τα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σου μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για την εξερεύνηση νέων ιδεών. Η εργασία και η υγεία είναι επίσης τομείς τους οποίους προσεγγίζεις διαφορετικά. Έχεις μια έντονη αίσθηση περιπέτειας, την επιθυμία να ξεχωρίσεις ή να κάνεις κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Η συναισθηματική σου ζωή ενισχύεται σημαντικά.

Ζυγός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανατρέψεις τις προσδοκίες σου και ίσως να σπάσεις κάποιες από τις ρουτίνες σου για να μπορέσεις να αναπτυχθείς. Οι σημερινές ενέργειες είναι στραμμένες προς το μέλλον και τονώνουν. Θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, φρέσκο και μοναδικό καθώς και μια ανακάλυψη σχετικά με ένα οικονομικό θέμα ή μια στενή σχέση να σε οδηγήσει σε μια νέα πορεία.

Σκορπιός
Οι απαρχαιωμένοι τρόποι σχέσεων μένουν πίσω, ανοίγοντας τον δρόμο για συναρπαστικές ανακαλύψεις. Τα επίπεδα ενέργειάς σου και η δύναμη έλξης σου είναι υψηλές σήμερα και αισθάνεσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργικές εργασίες και εμπνευσμένους τρόπους αλληλεπίδρασης. Η ρομαντική και δημιουργική σου διάθεση κάνει θαύματα καθώς αναζητάς παιχνιδιάρικους τρόπους έκφρασης.

Τοξότης
Έχεις περισσότερη ενέργεια για δουλειές στο σπίτι ή να αναλάβεις την ηγεσία στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή να εργαστείς για να αφήσεις μνησικακίες οι οποίες μπορεί να είναι τοξικές για σένα όσο περισσότερο τις κρατάς. Εάν οι ρουτίνες σου είναι ασφυκτικές ή περιοριστικές θα θελήσεις να απελευθερωθείς, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που προσπαθείς να απαλλαγείς από αυτές.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να έχεις τη διάθεση να παίξεις ένα προσωπικό στοίχημα ή να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό, ειδικά με το γράψιμο, την ομιλία ή τη δημιουργία και τα αποτελέσματα να είναι θετικά. Κάποιος ή ίσως μια είδηση μπορεί να σε προκαλέσει να σκεφτείς με νέους τρόπους ή να εξετάσεις μια τελείως διαφορετική προοπτική. Ο έρωτας και το παιχνίδι του φλερτ είναι συναρπαστικός.

Υδροχόος
Με τον Ουρανό στο επίκεντρο σήμερα υπάρχει αρκετή αποστασιοποίηση που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην άλλη πλευρά ενός προβλήματος. Η μέρα υπόσχεται τρομερή τόνωση και ειδικά ενδιαφέροντα. Είναι πιθανό να διασκεδάσεις μερικές μοναδικές νέες δημιουργικές ιδέες σχετικά με τα χρήματα ή τα οικιακά ζητήματα. Η νέα σου προσέγγιση στα προβλήματα θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου μια προβληματική κατάσταση. Στόχος είναι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να προσθέσεις σασπένς στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Θετική ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα και ένας φιλικός ανταγωνισμός που σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο ή να φτάσεις ψηλότερα. Υπάρχουν ευκαιρίες να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Τα έργα, τα ενδιαφέροντα ή ακόμα και τα νέα που ακούς μπορούν να σε εμπνεύσουν. Απολαμβάνεις ιδιαίτερα τα παιχνίδια του έρωτα που σου εξασφαλίζει η έντονη γοητεία σου.

Read More

And More