Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στις ελπίδες, τις επιθυμίες, τα ιδανικά και τον τομέα της φιλίας σου, διεγείροντας την ανάγκη να νιώσεις ελπίδα και σύνδεση. Μπορεί να αναζητήσεις σε φίλους τροφή ή αγαπημένους στόχους για έμπνευση. Αν και είναι καλύτερη μέρα για συνεργατικές ή ατομικές δραστηριότητες από ότι για ανταγωνιστικές, μπορεί να υπάρξει κάποια διαπροσωπική ένταση καθώς η μέρα προχωρά και ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα στο παιχνίδι. Αργότερα σήμερα υπάρχει κάποια τάση οι άνθρωποι να έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους για ευαίσθητα θέματα.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, βάζοντας στο μυαλό σου τις ευθύνες, τις επιδόσεις και τους στόχους σου. Μια νέα προοπτική για την καριέρα σου ή μεγαλύτεροι στόχοι μπορεί να σε εμπνεύσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές. Τα ευαίσθητα θέματα πιθανότατα θα προκύψουν αργότερα σήμερα. Μπορεί να μην είναι σκόπιμα αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και ενώ ένα μέρος σου θέλει να το αγνοήσει και να προχωρήσεις, ένα άλλο μέρος σου δε θα το αφήσει να φύγει. Στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση του ζητήματος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου.

Δίδυμοι
Σήμερα δεν είναι η ώρα για βαρετές ρουτίνες και αν έχεις κολλήσει σ’ αυτές θα είναι απαραίτητο να κάνεις επιπλέον διαλλείματα ή να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να αναζωογονήσεις τη μέρα σου. Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα, έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον να μοιράζεσαι ιδέες και γνώσεις. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά και κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα οι άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι και μπορεί να καταλήξεις στο να ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας. Μπορεί να προκύψουν άβολα θέματα, αλλά αυτό επίσης σε προκαλεί να αφήσεις πίσω σου μια μνησικακία ή ανασφάλεια είτε ανήκουν σε σένα είτε σε κάποιον άλλον.

Καρκίνος
Έχεις πίστη ότι μπορείς να κάνεις πράγματα σήμερα. Ένα ισχυρότερο αίσθημα σκοπού μπορεί να σου δώσει ενέργεια. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8 ο οίκο σου όλη μέρα, εστιάζεις σε στρώματα νοήματος και κατανόησης και παρατηρείς στοιχεία ανθρώπων και καταστάσεων που προηγουμένως ήταν κρυμμένα ή τα είχες χάσει. Μπορεί να υπάρξει αυξημένη ευαισθησία αργότερα μέσα στη μέρα, καθώς κινούμαστε προς ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα. Τα μικτά μηνύματα θα μπορούσαν να φανούν έντονα. Διάλεξε τα λόγια σου πιο προσεκτικά ή διεκδίκησε τον εαυτό σου και αντιμετώπισε τις συνέπειες.

Λέων
Είναι μια περίοδος που η καλή συνεργασία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σένα. Τα σχέδια φαίνεται να ενώνονται ή αυτό φαίνεται ότι είναι το επικείμενο και μπορεί να θέλεις να περιμένεις και να δεις πριν τα μοιραστείς. Μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία που πρέπει να αντιμετωπίσεις αργότερα σήμερα, αλλά υπάρχει επίσης μια γενναιόδωρη προσφορά δημιουργικότητας και γενναιοδωρίας τώρα που μπορεί να κερδίσει τις ανασφάλειες σου. Μπορεί επίσης να υπάρχουν καλά νέα ή έμπνευση σε ασυνήθιστα μέρη. Το κλειδί τώρα είναι μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση για να μοιράζεσαι τον εαυτό σου με άλλους, όπως ο καθορισμός
προσωπικών ορίων.

Παρθένος
Θέλεις περισσότερη τάξη σήμερα καθώς η ανισορροπία διαταράσσει τη διάθεση σου αυτή τη στιγμή και ο καλύτερος τρόπος για να το φροντίσεις αυτό, είναι να επικεντρωθείς στο να διορθώσεις τα πράγματα με ένα βήμα τη φορά. Απέφυγε την κατάθλιψη που μπορεί να σου προκαλέσει το να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις και το να μην κάνεις τίποτα άλλο, από το να ανησυχείς. Αντίθετα βάλε στόχο να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο χωρίς πίεση. Δεν μπορείς να τα λύσεις όλα σε μια μέρα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποσυνδέσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις αργότερα σήμερα, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να χειριστείς.

Ζυγός
Αυτή είναι μια καλή μέρα για αναψυχή, παιχνίδι και μεγάλα συναισθήματα και λιγότερο ισχυρή για την παραγωγικότητα της εργασίας. Χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από τα συνηθισμένα και νιώθεις την ανάγκη για παιχνίδια, διασκέδαση και δημιουργική έκφραση. Μπορεί να αναζητήσεις και να εκτιμήσεις κάτι κοινό. Ωστόσο αργότερα σήμερα με ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα να μπαίνει στο παιχνίδι, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με την ικανότητα σου να μεταδίδεις επιτυχώς το μήνυμα σου ή για όσα γνωρίζεις.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στο ηλιακό 4 ο οίκο σου όλη μέρα έχεις την τάση να κολλάς με οικεία πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα. Είναι η εποχή του Σεληνιακού μήνα που το check in με τις πιο εσωτερικές ανάγκες σου έρχεται φυσικά και είναι ευεργετικό. Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση που μπορεί να σε προετοιμάσει καλά για μια εξωστρεφή περίοδο. Μπορεί να γίνουμε ευαίσθητοι ή εύκολα να ενεργοποιηθούμε σε σημεία αργότερα σήμερα και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει στο να είσαι πιο ξεκάθαρη από το συνηθισμένο σχετικά με τα όρια σου. Δεν είναι καιρός να υποτιμήσεις τον εαυτό σου, αλλά να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους για να είσαι πιο ρεαλίστρια.

Τοξότης
Είναι πιθανό να νιώσεις ότι μπορείς να επιτύχεις μια καλή ισορροπία μεταξύ ευθυνών και προσωπικών έργων σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και η επιθυμία σου για διαφοροποίηση είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Μερικές φορές ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι λίγο υπερβολικά συνδεδεμένη, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να έχουν τα πάνω – κάτω με τις επικοινωνίες τους. Επίσης είσαι ευαίσθητη στις ειδήσεις. Μια όψη Ερμή – Χείρωνα στο παιχνίδι αργότερα σήμερα, υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι στις λέξεις που εκφράζονται.

Αιγόκερως
Προσεγγίζεις την ημέρα με περισσότερη υπομονή και ικανοποίηση με τη Σελήνη στον ηλιακό 2 ο οίκο σου όλη μέρα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες ή σκαμπανεβάσματα με τα χρήματα και τα προσωπικά υπάρχοντα, γενικά έχεις θετικό πνεύμα και δε σου αρέσει να παραμένεις σε προβληματικές περιοχές εκτός κι αν έχεις τα εργαλεία για να κάνεις αλλαγές. Αναζητάς συναισθηματική ασφάλεια σήμερα. Μπορεί επίσης να υπάρχει μανία και ευαισθησία στο δεύτερο μισό της ημέρας, καθώς πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα. Μικτά σήματα είναι πιθανά, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι συντονίζεσαι σε πολλαπλά επίπεδα μιας κατάστασης και μπορείς να προσαρμοστείς γρήγορα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, δυναμώνοντας την ένταση των συναισθημάτων σου και διεγείροντας την επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών σου. Ενώ αυτή η διέλευση της Σελήνης μπορεί να σε παρασύρει στο να σκεφτείς ότι πρέπει να εστιάσεις στη συναισθηματική διαύγεια. Δεν είναι εύκολο να κρύψεις αυτό που νιώθεις ακόμα κι αν δεν εκφράζεις προφορικά, καθώς τα
συναισθήματα σου είναι γραμμένα στο πρόσωπο σου. Μερικές συζητήσεις ή αλληλεπιδράσεις μπορεί να σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις ορισμένες ανασφάλειες αργότερα σήμερα, ιδιαίτερα που σχετίζονται με την επικοινωνία ή τη γνώση.

Ιχθύες
Είσαι πιο ευαίσθητη στη συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα που πλησιάζει. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για στιγμές ησυχίας και μοναξιάς για να μπορέσεις να ανασυνταχτείς. Το να αποφύγεις τα φώτα της δημοσιότητας είναι ελκυστικό και μπορεί να θέλεις να μείνεις στο παρασκήνιο προσωρινά, ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς και να συνδεθείς με τα ενδότερα συναισθήματα και τις φιλοδοξίες σου. Αργότερα σήμερα κάτι που κοινοποιήθηκε λαμβάνεται με λάθος τρόπο ή νέα που ακούς ανασύρουν συζητήσεις που ίσως δεν περίμενες να έχεις.

Read More

And More