Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Ερμής βρίσκεται τώρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και θα επηρεάσει εδώ τα πράγματα μέχρι τις 19/7. Τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι πιθανό να πάρεις περισσότερες αποφάσεις για το σπίτι ή οι συζητήσεις και οι σκέψεις να στρέφονται συχνά σε προσωπικά ή οικιακά ζητήματα. Μια διέλευση επίσης Αφροδίτης – Χείρωνα σε βοηθά να ανοίξεις την καρδιά σου και να αφήσεις πίσω σου τους φόβους. Οι άνθρωποι βλέπουν και εκτιμούν τις μοναδικές σου ιδιότητες.

Ταύρος
Μέχρι τις 19 ο Ερμής επηρεάζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου και η μάθηση, τα σύντομα ταξίδια, η επικοινωνία ή η δημιουργία συνδέσεων σε ελκύουν έντονα. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί την περιέργειά σου και σε παρακινεί να προσεγγίσεις. Μπορεί επίσης να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και πολλοί περισπασμοί αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να διαφοροποιήσεις τα ενδιαφέροντά σου. Η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Ο Ερμής είναι πλέον εκτός του ζωδίου σου και διέρχεται από τον τομέα των πόρων σου μέχρι τις 19. Τώρα που έχει προχωρήσει εστιάζεις λιγότερο στην ανεξαρτησία σου και ασχολείσαι περισσότερο με την οικοδόμηση των δομών στη ζωή σου. Είναι σίγουρα μια καλή στιγμή για νέες ιδέες, οργάνωση και αντικειμενικότητα στις πρακτικές υποθέσεις σου συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών σου. Είναι επίσης μια δυνατή περίοδος για να αναπτύξεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, να φροντίσεις ιδιαίτερα τα τιμαλφή σου και να αποκτήσεις νέα πράγματα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Καρκίνος
Ενώ ο Ερμής βρισκόταν στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής πρόσφατα, ίσως είχες λιγότερες ευκαιρίες να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή τα σχέδιά σου. Χθες ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σου και είσαι πλέον έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να συζητήσεις τα σχέδια σου. Αυτός ο κύκλος που διαρκεί έως τις 19 είναι καλός για τη λήψη αποφάσεων και για περισσότερη αντικειμενικότητα. Χρησιμοποιείς πιο φυσικά τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις. Ωστόσο μια όψη Αφροδίτης – Χείρωνα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ότι η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική για σένα.

Λέων
Ο Ερμής κινείται τώρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και δίνεις περισσότερη προσοχή στο παρελθόν, στα προσωπικά θέματα και στα κρυφά στοιχεία της ζωής σου μέχρι τις 19/7. Είναι μια καλή στιγμή για ηρεμία και διαλογισμό. Με τον Ήλιο επίσης σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην αναζωογόνηση, σε θέματα του παρελθόντος και στη θεραπεία. Θα μπορούσες να αναζητάς περισσότερη λογική και λόγο για πρόσφατες εμπειρίες ή να αναζητάς νόημα σε κρυφά μέρη. Είναι ένας καλός κύκλος για να κάνεις έρευνα ή να κάνεις βασικές εργασίες για μελλοντικά έργα και να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ψυχική ρουτίνα.

Παρθένος
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών και των συνδέσεών σου. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είσαι ευτυχισμένη, να απολαμβάνεις τον εαυτό σου και να συνδέεσαι με άτομα που σε αποδέχονται όπως είσαι κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις είναι πιο συχνές, ανάλαφρες, διασκεδαστικές και κυρίως αναζητάς άτομα που διεγείρουν το μυαλό σου.

Ζυγός
Με τον Ερμή στον 10ο ηλιακό σου οίκο της καριέρας και της φήμης μέχρι τις 19 είσαι στην πιο φιλόδοξη εποχή του χρόνου. Αναγνωρίζεις την αξία σου, γνωρίζεις τις ευθύνες σου, επικοινωνείς πιο σωστά. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις ή να βρεις πληροφορίες και γνώσεις που ωφελούν ή ενισχύουν τους στόχους και τις προοπτικές σου.

Σκορπιός
Ο Ερμής διασχίζει τώρα τον ηλιακό 9ο οίκο σου και θα παραμείνει σε αυτόν έως τις 19 του μήνα. Οι διελεύσεις προκαλούν την επιθυμία να φτάσεις πέρα από τα συνηθισμένα όριά σου και πυροδοτούν ένα είδος περιπλάνησης που μπορεί να είναι ψυχική ή σωματική. Με τον Ερμή τώρα εδώ, ψάχνεις να διευρύνεις τις γνώσεις και τη νοητική σου εμπειρία. Τα εκπαιδευτικά ή φιλοσοφικά θέματα θα μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και οι αποφάσεις αφορούν λιγότερο στην πρακτικότητα παρά στις πεποιθήσεις και τα ιδανικά σου.

Τοξότης
Ο Ερμής φέρνει περισσότερη ψυχική ενέργεια στον οικείο κόσμο σου και στη δουλειά με τον εαυτό σου. Αυτή η διέλευση που διαρκεί έως τις 19 σου προσφέρει περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα από ότι συνήθως για πιο δύσκολα, ταμπού και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Οι συζητήσεις μπορούν να ενταθούν γρήγορα αλλά είσαι αρκετά αποστασιοποιημένη για να διατηρήσεις τα πράγματα δίκαια και λογικά. Σήμερα ωστόσο απόφυγε γρήγορες αποφάσεις. Οι ευκαιρίες για την ενίσχυση των σχέσεων και δεσμών σου μπορεί να είναι λεπτές αλλά χρήσιμες.

Αιγόκερος
Ο Ερμής μόλις πέρασε στον τομέα των συνεργασιών σου και αυτή η νέα επιρροή εντείνει την επιθυμία να στηριχθείς σε ιδέες του συντρόφου ή ενός στενού φίλου. Αναζητάς ανήσυχους φίλους που διεγείρουν την περιέργεια και τις νοητικές σου ικανότητες. Έχεις επίσης έντονα τη διάθεση για συνεργασία και επικοινωνία και οι σκέψεις σου γίνονται πιο ξεκάθαρες μέσω του διαλόγου με τους άλλους. Σήμερα υπάρχει μια τάση για βιαστικές αποφάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

Υδροχόος
Ο Ερμής είναι στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μέχρι τις 19 του μήνα κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες είσαι σε τέλεια φόρμα για να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια και οτιδήποτε σε βοηθά να οργανώσεις τη ζωή και το μυαλό σου περισσότερο. Καταβάλλεις προσπάθεια για να τακτοποιήσεις τα πράγματα και η εργασία περιλαμβάνει περισσότερη επικοινωνία. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση και κάποια ανησυχία που πρέπει να ελέγξεις. Μια όψη επίσης της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει την ευκαιρία να μάθεις και να θεραπεύσεις.

Ιχθείς
Ο Ερμής μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 5ο οίκο σου και μέχρι τις 19 είσαι περήφανη για τις ιδέες σου και τις εκφράζεις στους άλλους ομαλά. Σκέφτεσαι πιο δημιουργικά και διασκεδάζεις τους ανθρώπους με τη συνομιλία. Κατά τη διάρκεια αυτού του εκφραστικού και διανοητικά γόνιμου κύκλου μπορείς να επιδιώξεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Παρά τα τεταμένα υπόγεια ρεύματα, σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές.

Read More

And More