Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορεί να έχεις μια νέα αποστολή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις ανάγκες σχέσης και τους στόχους με τη σημερινή νέα Σελήνη. Κάποιος μπορεί να εκδηλώσει έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σε σένα και οι συγκρούσεις που έχουν ξεκινήσει τώρα μπορεί να χρησιμεύσουν ως πολύτιμη αντανάκλαση των δικών σου επιθυμιών για δράση και αντίδραση. Μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά ανεβάζει τη διάθεσή σου. Μπορείτε με το διάλογο να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεκινήσεις από την αρχή ένα νέο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής ή μια εργασιακή υπόθεση, με τη νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Πρόσεξε την αλαζονεία, την ανυπομονησία ή τον εγωισμό που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο σου που μπορεί να έχει καλή εξέλιξη.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη επιθυμία ή ανάγκη να ξεκινήσεις από την αρχή θέματα που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τη χαρά, τη διασκέδαση και την αγάπη ή να ανακαλύψεις πλευρές της προσωπικότητάς σου και να ανοίξεις νέα κανάλια έκφρασης. Ωστόσο απόφυγε ψευδείς εκκινήσεις και βιαστικές ενέργειες, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου ετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι λίγη ανεμελιά και όχι προβληματικές σκέψεις.

Καρκίνος
Ένα νέο έργο ή μια νέα προσέγγιση στις προσωπικές σου υποθέσεις και την οικιακή σου ζωή ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Τα νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την άνεση, την ασφάλεια ή τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε ενθουσιάζουν. Επίσης μπορεί να επιστρέψεις σε ένα παλιό έργο ή πρόβλημα και να αναζητήσεις λύσεις. Η λήψη αποφάσεων στα συναισθηματικά ή ένας παλιός έρωτας θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία ή την ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Οι νέες εκκινήσεις μπορεί να σχετίζονται με επικοινωνίες, σπουδές, μάθηση, σύνδεση και μεταφορά. Ο ενθουσιασμός σου να κάνεις πράγματα, να πετύχεις και να διαπρέψεις τις επόμενες μέρες είναι έντονος. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου που θα φανεί χρήσιμη για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Βρες τρόπους να ξεφύγετε με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα αναπάντεχη γνωριμία σε ενθουσιάζει.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου, των ταλέντων και των προσωπικών σου αντικειμένων. Ως εκ τούτου είναι μια εποχή για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τα χρήματα και την αυτοεκτίμηση. Ακόμα ο Ερμής είναι ανάδρομος και η βιασύνη είναι επιζήμια. Μικρές καθυστερήσεις στα εργασιακά πιθανά να παίξουν με τα νεύρα σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, πατάς τα πόδια σου στη γη κι αυτό σε προστατεύει.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να είναι έντονη και συγκινητική καθώς έχει να κάνει με την προσωπική σου ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Θέματα υγείας, σώματος, συμπεριφορές, ανάληψη ευθυνών και ευθύτητα είναι τα απόλυτα ζητούμενά σου. Κάποια πισωγυρίσματα ή απογοητεύσεις σε ενεργοποιούν περισσότερο. Μια σοβαρή απόφαση που αφορά στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ανακουφίζει. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Με τη σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να νιώσεις ότι αποφορτίζεσαι και ξεμπλοκάρεις. Θα ήταν βέβαια καλύτερο να είσαι πιο ξεκούραστη για να αφήσεις πίσω σου προβλήματα. Τα συναισθήματα που σχετίζονται με το παρελθόν ή ένα ιδιωτικό θέμα μπορεί να είναι περίπλοκα και μπορεί αυτό να σε παρασύρει σε λανθασμένες ενέργειες. Κάποιες καταστάσεις σου θυμίζουν το παρελθόν κι αυτό χαλά λίγο τη διάθεσή σου. Μην παρασύρεσαι σε καταστάσεις που μπορούν να σε εκθέσουν στα συναισθηματικά.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των φίλων, των ελπίδων και των ονείρων σου. Μπορεί να υπάρξει η αίσθηση μιας νέας έναρξης που σχετίζεται με φίλους και συνεργασίες και τα πρώτα βήματα που σχετίζονται με την εκπλήρωση ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου. Με την ευθυγράμμιση του Άρη και τον ανάδρομο Ερμή αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να απαιτεί μια γρήγορη απάντηση ωστόσο δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Πέρασε όμορφα με τον αγαπημένο σου και αποφορτίσου. Εσύ που είσαι μόνη, κάθε νέα γνωριμία χρειάζεται μια δεύτερη σκέψη.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και φέρνει μια νέα αρχή που σχετίζεται με την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες, τις επιδόσεις, τις ηγετικές ικανότητες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Αυτό το νέο φεγγάρι επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και το προβάδισμα. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και μην αδικείς τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε γεμίσει με ενέργεια και αναμένονται νέα ξεκινήματα σχετικά με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις, τις ψυχικές διακυμάνσεις, την ανταλλαγή ιδεών, τα ταξίδια και άλλους τρόπους διερεύνησης των απόψεων και εμπειριών σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ανακαλύπτεις τελικά ότι ευνοούν τα σχέδιά σου. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Με τις ενέργειες της σημερινής νέας Σελήνης μπορεί να υπάρξουν νέα ξεκινήματα με κοινά οικονομικά χρέη, υποχρεώσεις, υποστήριξη, προσωπική ψυχολογία και θέματα ιδιοκτησίας. Η μέρα ευνοεί τα οικονομικά σου. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία κυριολεκτικά σου παίρνει τα μυαλά.

Read More

And More