Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη το πρώτο μισό της ημέρας και το να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, σου προσφέρει ικανοποίηση. Αργότερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου φέρνοντας ένα πιο κοινωνικό θέμα στο προσκήνιο. Ο Άρης και ο Δίας στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες ενθαρρύνουν την ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά του εαυτού σου, αλλά αυτή η διέλευση της Σελήνης διεγείρει μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα ή συνεργασία.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά το πρώτο μισό της ημέρας στον δημιουργικό σου τομέα και το δεύτερο μέρος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Ως εκ τούτου καθώς η μέρα έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Οτιδήποτε σε κάνει πιο οργανωμένη και πιο υπεύθυνη στην καθημερινότητά σου είναι πιο ικανοποιητικό. Οι διελεύσεις σήμερα σε προκαλούν να δεις τις δυο όψεις μιας κατάστασης αν και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αυτό σε θέτει σε μια απογοητευτική κατάσταση κενού ή αναποφασιστικότητας.

Δίδυμοι
Η τάση να παίζεις με ασφάλεια το πρώτο μισό της ημέρας οφείλεται στη διέλευση της Σελήνης από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις με τα συναισθήματα και την οικογένεια σου ή να ξοδέψεις περισσότερη ενέργεια σε οικιακά θέματα. Η ασφάλεια και η άνεση είναι σημαντικές για σένα, καθώς ξαναγεμίζεις το συναισθηματικό σου “πηγάδι”. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι μια ανησυχία, είναι πιθανώς καλύτερο να επιτρέψεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να απελευθερωθείς από την πίεση ή την ένταση.

Καρκίνος
Ο έντονος ρυθμός και η περιέργεια μπορεί να είναι θέματα του πρώτου μισού της ημέρας και ίσως να νιώσεις υπερβολικά συνδεδεμένη ή εξαρτημένη από τις απαντήσεις των άλλων. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, αλλά αυτό αλλάζει καθώς κυλά η μέρα. Η ανάγκη σου για περισσότερη άνεση και ησυχία έρχεται στο προσκήνιο. Αντλείς θετική ενέργεια από άνετες και οικείες δραστηριότητες.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για να νιώσεις άνετα ή να κεντρίσεις τον εαυτό σου. Δεν έχεις την τάση να παραμένεις σε προβληματικές περιοχές εκτός αν τα εργαλεία για τη διόρθωση τους είναι ακριβώς μπροστά σου με τη διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 2ο οίκο σου. Αργότερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου διεγείροντας την επιθυμία σου να προσεγγίσεις και να κάνεις συνδέσεις ή να μάθεις κάτι ενδιαφέρον.

Παρθένος
Μπορεί να μην είναι εύκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου καθώς η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει το δικό σου ζώδιο. Με αυτήν τη διέλευση ακόμα κι αν δεν τα εκφράζεις λεκτικά, φαίνονται στο πρόσωπό σου. Σε εξυπηρετεί καλύτερα εάν χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια με μέτρο. Καθώς η μέρα προχωρά έχεις την τάση να θέλεις να διορθώσεις κάτι παρά να καινοτομείς ή να πρωτοπορείς. Ενώ τα συναισθήματά σου σταθεροποιούνται με την απομάκρυνση της Σελήνης από το ζώδιό σου κάτι μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη σου να απλοποιήσεις και να φροντίσεις τα βασικά, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει ανησυχία.

Ζυγός
Η ανάγκη για προσωπικό χρόνο ώστε να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου και να χτίσεις την εσωτερική σου δύναμη συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας. Αργότερα η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα χρειάζονται ξεκάθαρα κανάλια έκφρασης. Είσαι διατεθειμένη να απευθυνθείς σε άλλους για αναγνώριση. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές ανησυχίας με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις τι χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Η συναισθηματική σου εστίαση μπορεί να είναι στην κοινωνική σου ζωή ή στη σύνδεση με ένα ειδικό έργο το πρώτο μισό της ημέρας. Αναζητάς έμπνευση και τροφή μέσω των άλλων ή των ονείρων και των ελπίδων σου. Σήμερα σκέφτεσαι, επιθυμείς και σχεδιάζεις περισσότερο. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου ωστόσο καλό θα ήταν να σταματήσεις το πολυάσχολο πρόγραμμά σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει τη στιγμή.

Τοξότης
Είσαι συντονισμένη με τις ευθύνες και τις επιδόσεις σου καθώς ξεκινάς τη μέρα. Ωστόσο η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να δώσεις περισσότερη προσοχή στους στόχους, τις συνδέσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες για την επιτυχία. Πρόσεξε την τάση σου να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι ή μπορείς να κάνεις. Η ερωτική σου ζωή σου αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου.

Αιγόκερος
Ενεργειακά η μέρα μπορεί να έχει μια κάπως περίεργη αίσθηση για σένα. Το πρώτο μισό της ημέρας αναζητάς λίγο χώρο και ξεφεύγεις λιγάκι από τις ρουτίνες για να κάνεις κάτι νέο ή διαφορετικό. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθανθείς μια ώθηση για να φροντίσεις τις επιχειρήσεις ή τα εργασιακά σου, να αναλάβεις την ηγεσία και να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείς με τους στόχους σου και να ελέγξεις την πρόοδο σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 8ο οίκο σου για το πρώτο μισό της ημέρας και σε κάνει να παρατηρείς περισσότερο παρά να συμμετέχεις. Ίσως βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αργότερα η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματός σου, προκαλεί την ανάγκη για περισσότερη εξερεύνηση ή διαδραστικότητα. Η όρεξή σου για ανάληψη νέων ενδιαφερόντων ή την ανάπτυξη των υπαρχόντων χτίζεται. Ο έρωτας σε συναρπάζει και αρχίζεις ξανά να ονειρεύεσαι.

Ιχθείς
Η Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη σου για τους άλλους σήμερα και έχεις την τάση να αναζητάς συνεργασία και ανατροφοδότηση. Μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου μέσω των συναλλαγών και των ανταλλαγών σου. Μπορεί να αισθάνεσαι έντονα για την επίτευξη μιας πιο ισορροπημένης, αρμονικής ατμόσφαιρας γύρω σου. Αργότερα η Σελήνη περνά στον τομέα της κοινής χρήσης και της οικειότητας και η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι εντείνεται.

Read More

And More