Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου, για να κάνεις βελτιώσεις ή να αποκτήσεις μια νέα εικόνα. Είναι πιο πειθαρχημένη οπότε εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο. Υποστήριξη υπάρχει στα εργασιακά, πιθανά από μια ασυνήθιστη ή άγνωστη πηγή. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, αστρολογικά διανύεις μια περίοδο ευκαιριών και πρέπει να πάρεις τα πάνω σου.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για κοινή χρήση, ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις και μάθηση. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να βρεις κίνητρα, ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες. Το πλανητικό σκηνικό και οι ενέργειες σε κάνουν ιδιαίτερα γοητευτική και μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες τόσο σε συναισθηματικό, όσο σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Δίδυμοι
Αρχίζεις να αναζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για μάθηση και διαφορετικές εμπειρίες. Αυτό υποδηλώνει την απόκτηση υποστήριξης κι έτσι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να αυξήσεις τις προσωπικές πεποιθήσεις σου. Δείξε ωριμότητα και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα θέλεις να απολαύσεις προσωπικές στιγμές και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη σύνδεση και την ανταλλαγή ιδεών. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αισθάνεσαι ισχυρότερη την ανάγκη για ξεκούραση. Η ανάπτυξη στρατηγικών στα εργασιακά είναι προτιμότερη, καθώς δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για τολμηρές κινήσεις και αποφάσεις. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου εμπιστευόμενη τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η μέρα πάντως διαθέτει φλερτ και νέες γνωριμίες.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να χρησιμεύσουν ως κινητήρια δύναμη για την προώθηση των σχεδίων σου. Μπορεί να απολαύσεις μια σημαντική προσωπική αποκάλυψη ή πιθανώς να βρεις έναν νέο τρόπο εξέτασης και αντιμετώπισης ενός σημαντικού θέματος. Τα εργασιακά σχέδιά σου εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και ενίσχυσε το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να προχωρήσεις ή να αναπτυχθείς μέσω των φιλιών σου ή των ομαδικών προσπαθειών σου. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη και ικανοποιητική επαφή με νέες πληροφορίες, συνεργασίες ή ρομαντικές σχέσεις. Σε ενδιαφέρει περισσότερο η μακροπρόθεσμη αξία και τα οφέλη. Το συναίσθημα και το πάθος αυξάνονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Με τις σημερινές ενέργειες ο προσωπικός μαγνητισμός και η γοητεία σου αυξάνονται. Τα θέματα εργασίας μπορούν να επωφεληθούν από την εστίαση σε αυτά που αποδίδουν και αξίζουν τον κόπο. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Παρά την πίεση του χρόνου λόγω των υποχρεώσεών σου, καταφέρνεις να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν φροντίζει για σένα για αυτό εμπιστεύσου το.

Σκορπιός
Η μέρα ενισχύει τις σχέσεις, την απόλαυση, τα ψυχικά ενδιαφέροντα σου, τις επικοινωνίες και τα έργα. Η διέλευση επίσης της Σελήνης βοηθά στην υποστήριξη μια ομαλότερης ροής συναισθημάτων και φυσικής έκφρασης. Η τύχη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πολύ πιο ουσιαστική και σοβαρή. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για τη λήψη πληροφοριών που αφορούν στις πρακτικές υποθέσεις σου. Ανακαλύπτεις και αξιοποιείς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου έτσι ώστε να προσελκύσεις περισσότερες ευκαιρίες. Το κλίμα στα εργασιακά σταδιακά αποκαθίσταται κι έτσι αρχίζεις να νιώθεις και πάλι ασφαλής. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου, την ασφάλεια και την τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις συνδέσεις σου με τους άλλους, την επικοινωνία, την αποδοχή και τα συναισθήματα. Η επιθυμία να συνεισφέρεις αυξάνεται κι αυτό σε φέρνει κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Νέα ξεκινήματα και οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται. Περνάς όμορφες και ήρεμες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνεις κοινά όνειρα και επισφραγίζεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι γεμάτη με ευχάριστες επικοινωνίες και πιθανές εκπλήξεις.

Υδροχόος
Μια νέα επαγγελματική ιδέα μπορεί να είναι ένα ισχυρό κίνητρο ή αισθάνεσαι πιο αφοσιωμένη σε θέματα που αφορούν χρήματα και πρακτικές υποθέσεις. Κατ’ επέκταση αισθάνεσαι πιο οργανωμένη και δυνατή. Η μέρα και οι ενέργειες της σε βοηθούν να φτάσεις στην καρδιά και στην ουσία ενός θέματος και να κατανοήσεις το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Το ερωτικό θερμόμετρο με τον αγαπημένο σου χτυπάει κόκκινο. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου ανεβαίνουν καθώς αναγνωρίζεις τα προσόντα σου.

Ιχθείς
Η μέρα υποστηρίζει εγκάρδιες αναζητήσεις και συμβάλλει στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις ωθούν τις δημιουργικές σου προσπάθειες και σε οδηγούν σε σωστές κατευθύνσεις. Ήρθε ο καιρός να αναγνωριστούν οι θυσίες, οι ικανότητες και οι προσπάθειές σου στα εργασιακά. Η γοητεία σου είναι το ισχυρό ατού στα ερωτικά είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη.

Read More

And More