Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις που συντονίζουν ή εξισορροπούν την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου με τους άλλους σήμερα. Αν και μπορεί να μη θέλεις να ανακατεύεις θέματα του παρελθόντος, μπορεί να είναι καθαρτικό να το κάνεις με κάποια προθυμία να αναπτυχθείς και να ξεπεράσεις προβληματικές περιοχές.  Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα, ένα ετήσιο γεγονός που βοηθά να ξεμπλοκάρεις θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, οικονομικά και οικειότητας στη ζωή σου.  Τα ακραία συναισθήματα είναι πιθανά, καθώς  η αλλαγή συμβαίνει αυτή τη βδομάδα.

Ταύρος

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από μια ανάδρομη κίνηση από την 1/5. Η πίστη σε ένα σύστημα ή η πεποίθηση για μια συγκεκριμένη πεποίθηση, επιστρέφει και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τον κόσμο αυξάνεται τις επόμενες βδομάδες και μήνες.  Η επιθυμία σου να μοιραστείς τις ιδέες σου και να ακολουθήσεις ένα θέμα αυξάνεται.  Τα προβλήματα με το σύντροφο σου ή ένα στενό φίλο που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί αρχίζουν να γίνονται γνωστά.  Τα καλά νέα είναι ότι τώρα νιώθεις πιο ικανή να χειριστείς αυτά τα πράγματα και είσαι έτοιμη να κάνεις μακροπρόθεσμες βελτιώσεις.

Δίδυμοι

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει ορθόδρομα σήμερα και έτσι τις επόμενες βδομάδες θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αναλάβεις δουλειά, τις καθημερινές σου συνήθειες, την υγεία και τα οικονομικά σου.  Σε απασχολεί λιγότερο αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στο παρελθόν και περισσότερο εστιάζεις στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου.  θα αναγνωρίσεις πιο εύκολα τα περιττά στοιχεία στη ρουτίνα ή τις συμπεριφορές σου, διευκολύνοντας τον εξορθολογισμό.  Επίσης σήμερα υπάρχουν κάποιες επιπλοκές στο κοινωνικό ή αισθηματικό τομέα.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και ετοιμάζεται για την ορθόδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση σημαντικής ανακάλυψης με μια στενή σχέση.  Μπορεί να καταλήξεις σε μια απόφαση που διαπραγματεύεσαι πολύ καιρό.  Τις επόμενες βδομάδες μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις ένα σύμμαχο ή μια νέα πίστη σε κάποιον που ήδη γνωρίζεις.  Μπορεί να μάθεις πολύτιμα πράγματα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου, να βρεις νέα επίπεδα σε ένα άτομο ή μια ιδιαίτερη σχέση.  Είναι πιθανό να έχεις περισσότερη σαφήνεια στις ερωτικές σου σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και επανέρχεται σε ορθή πορεία και αυτή η αλλαγή σε φέρνει στα πρόθυρα ορισμένων συναρπαστικών προσεγγίσεων για τη διαχείριση τη οικιακής σου ζωής , της εργασίας και της υγείας σου.  Ένα έργο εργασίας ή δουλειάς μπορεί να προχωρήσει τώρα και τις επόμενες βδομάδες.  Το κίνητρο για την επιδίωξη ενός νέου προγράμματος υγείας ή που είχε προηγουμένως κλείσει μπορεί να επιστρέψει.  Μπορεί να υπάρχει μια ένταση  ενώ η μετατόπιση συμβαίνει τώρα, γι’ αυτό μη βιαστείς να κάνεις τίποτα.

Παρθένος

Η Σελήνη κατευθύνει στο ζώδιο σου σήμερα και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τον κόσμο γύρω σου και τη θέση σου σ’ αυτόν.  Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι στην έντονη πλευρά.  Μετά την ετήσια ανάδρομη πορεία του  ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία και αυτή η μετατόπιση σε βοηθά να ξανακτίσεις  τον ενθουσιασμό σου για χόμπι, ψυχικά ενδιαφέροντα, έργα,  μελέτες  και ρομαντισμό τις επόμενες βδομάδες.  Είναι καιρός να εφαρμόσεις πρόσφατες γνώσεις σχετικά με τις σχέσεις και τις επιδιώξεις σου.

Ζυγός

Ο Πλούτωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του που διήρκησε πάνω από πέντε μήνες. Η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι λίγο δραματική ή μπορεί να νιώσεις πίεση όπως συμβαίνει αυτή τη βδομάδα.  Ωστόσο τα πράγματα σύντομα θα απογειωθούν, ιδιαίτερα σε οικονομικά, οικιακά και οικογενειακά θέματα.  Οι σχέσεις σου με την οικογένεια και τους ρόλους της οικογένειας αλλάζουν και η αποφασιστικότητα σου να επιλύσεις τις προκλήσεις αυξάνεται.  Τα κίνητρα επίσης αυξάνονται και η ενέργεια ευθύνης είναι μαζί σου.  Αναγνώρισε την ανάγκη να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομα σήμερα μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας, φέρνοντας ενέργεια στη ζωή σου.  Έχει υπόψη σου, ότι η ίδια η αλλαγή μπορεί να σου ασκήσει πίεση καθώς οι φιλοδοξίες σου να κάνεις αλλαγές μπορεί αρχικά να σε κατακλύσουν.  Ζητήματα που έχουν θαφτεί ή κρυφτεί κάτω από το χαλί μπορεί να προκύψουν τώρα για καλύτερο χειρισμό.  Μπορείς επιτέλους να καταλήξεις σε μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα για κάτι που έχεις μαγειρέψει εδώ και καιρό.  Ένα έργο μπορεί να ξεμπλοκάρει ή έρχονται νέα που ωθούν τις  σπουδές σου ή ένα εγχείρημα προς τα εμπρός.

Τοξότης

Ο Πλούτωνας τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία του και αργά αλλά σταθερά  θα αναλάβεις τη ζωή σου. Αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με το να νιώθεις περισσότερη δύναμη να κάνεις αλλαγές σε τομείς που αφορούν την αυτοεκτίμηση, την αξία, τα χρήματα, τα ταλέντα, τα προσωπικά αντικείμενα και το εισόδημα.  Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις και να εργαστείς για να αφήσεις τις αυτόματες συμπεριφορές που σε εμπόδισαν να ευδοκιμήσεις.  Ένα επιχειρηματικό ή οικονομικό θέμα μπορεί να ξεμπλοκάρει ή να απελευθερωθεί.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομα σήμερα μετά από μια ανάδρομη κίνηση από την 1η Μαΐου.  Το εισόδημα από μια επιχείρηση μπορεί να αυξηθεί.  Ενώ η ίδια η αλλαγή μπορεί να φαίνεται ότι μεγεθύνει τις πιέσεις και τις φιλοδοξίες, να αισθάνεσαι περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου όταν συνηθίσεις αυτή την ενέργεια.  Είναι λιγότερο πιθανό να επικεντρωθείς σε προβλήματα και πιο πιθανό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αναλάβεις τις παρορμήσεις σου και να επιλύσεις ζητήματα τις επόμενες βδομάδες.  Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να κάνεις αλλαγές στις φιλίες σου που θα σε ωφελήσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομος και αυτό είναι καλό για την καριέρα, τη φήμη και τα αισθήματα αυτοκυριαρχίας σου.  Ενώ η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική σήμερα και αύριο, θα νιώσεις κάποιο ξεμπλοκάρισμα αυτή τη βδομάδα και την επόμενη.  Μπορεί να αναβιώσεις ή να ανανεώσεις έργα στα οποία εργάζεσαι στα παρασκήνια.  Υπάρχει μια αίσθηση κίνησης προς τα εμπρός, θετική προσανατολισμένη στην ανάπτυξη.  Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση ή καχυποψία και οι σκέψεις ή οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ακραίες ή υπερβολικές μέχρι να αποκτήσεις προοπτικές.

Ιχθύες

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος μετά τον ετήσιο πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του. Αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και μια ισχυρότερη αίσθηση του να είσαι υπεύθυνη στη ζωή σου, ιδιαίτερα για εκπαιδευτικές αναζητήσεις, φιλίες ή ομαδικές προσπάθειες.  Κατά τη διάρκεια της αλλαγής που συμβαίνει σήμερα και αυτή τη βδομάδα,  κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να συντονιστείς στους εσωτερικούς σου ρυθμούς, ώστε να ενεργείς αντί να αντιδράς.  Υπάρχει κάποια τάση για ακραία συναισθήματα ή υπερβολές τώρα.

 

Read More

And More