Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Νιώθεις πιο προσγειωμένη σήμερα ακόμα κι αν έχεις κάποια θέματα στον αέρα. Είναι πιθανό να σου φανεί εύκολο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που είναι υπό τον έλεγχο σου και να σημειώσεις πρόοδο. Το να έχεις κατά νου έναν τελικό στόχο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα για τη διάθεση και την παραγωγικότητα σου σήμερα. Ο καταιγισμός ιδεών και η συνεργασία ευνοούνται ιδιαίτερα και οι προσπάθειες δικτύωσης μπορούν να έχουν πλούσιες ανταμοιβές. Οι άνθρωποι στη ζωή σου υποστηρίζουν περισσότερο τους στόχους σου ή σε βοηθούν να δεις τις προτεραιότητες σου. 

Ταύρος
Απολαμβάνεις την ικανοποίηση να κρατάς τα πόδια σου στο έδαφος σήμερα. Τα κίνητρα για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές μπορεί να έρθουν από την έντονη απόλαυση της εργασίας, των υπηρεσιών και των έργων σου. Αντίθετα η αποτελεσματικότητα να βελτιώσεις τη υγεία σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Ακόμη και με κάποια πράγματα που είναι ακόμα στον αέρα, η επίλυση ενός θέματος μπορεί να είναι ικανοποιητική, καθώς πιθανά να προκύψει ένα σχέδιο παιχνιδιού. Η ιδέα είναι να ενισχύσεις το μέλλον σου φροντίζοντας το παρόν. 

Δίδυμοι
Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου αγαπά τη δομή, την τάξη και την ασφάλεια και θα διαπιστώσεις ότι η αφοσίωση του εαυτού σου σε ένα δημιουργικό έργο ή η αναζήτηση της παρέας έμπιστων φίλων μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά καλά. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να σε βοηθήσουν κάνοντας σε να νιώσεις υποστήριξη και ασφάλεια. Το είδος της σαφήνειας ή του ρεαλισμού που αντιμετωπίζεις με μια τέτοια πτυχή είναι το παρήγορο. Μπορεί να απολαμβάνεις ανταμοιβές από τη δουλειά που έχεις κάνει στο παρελθόν ή να απολαμβάνεις να μαθαίνεις κάτι νέο και πολύτιμο. 

Καρκίνος
Το να γνωρίζεις τις προτεραιότητες σου σε βοηθά να προσδιορίσεις τι πρέπει να κάνεις.  Ακόμα και με ορισμένους τομείς της ζωής σου στον αέρα, η σημερινή αρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο έχει το όμορφο αποτέλεσμα να σε γειώνει. Η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής, του οικιακού κόσμου ή των σχέσεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να είναι κίνητρο και η φροντίδα των λεπτομερειών έχει νόημα τώρα. 

Λέων
Το να δεις κάτι με ρεαλιστικούς όρους βοηθά στη βελτίωση των σχεδίων και των προετοιμασιών σου σήμερα. Οι προσπάθειες ταξινόμησης και οργάνωσης μπορούν επίσης να βοηθήσουν πολύ. Η σημερινή αρμονική όψη Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να γειωθείς ενθαρρύνοντας σε ωστόσο να απλοποιήσεις τη ζωή σου ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο.  Ενώ ορισμένα στοιχεία της ζωής σου τα νιώθεις στον αέρα μπορείς να εκτιμήσεις την εστίαση σε πράγματα που βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία σου. 

Παρθένος
Αισθάνεσαι πιο οικεία με τις ευθύνες σου σήμερα και έχεις την τάση να αγκαλιάζεις μια ρεαλιστική προοπτική αφού σου επιτρέπει να κάνεις καλύτερα σχέδια. Το να εστιάζεις στα πρακτικά θέματα σου είναι πολύ ικανοποιητικό. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οργάνωση και τακτοποίηση εννοούν περισσότερο τη σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου. Ενώ οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την υπομονή, την πρακτικότητα και αξιοπιστία, η σημερινή μέρα είναι απίθανο να είναι λίγο βαρετή. 

Ζυγός
Ίσως καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια σε ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση δείχνοντας τη δέσμευση σου σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για αυτοπειθαρχία που περιλαμβάνει ένα χόμπι ή μια δημιουργική εργασία. Είσαι λίγο πιο ταπεινή στα μαθήματα ζωής τώρα, κάτι που σου δίνει περισσότερη ωριμότητα και καλύτερη κρίση για να χειριστείς προβλήματα ή να αναλάβεις τον έλεγχο κρίσιμων τομέων της ζωής σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Κρόνο σήμερα καθιστώντας την καλύτερη στιγμή για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου με κάποιο τρόπο. 

Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου μπορεί να τονώσει την προσωπική σου ζωή. Η απλούστευση βοηθά και φέρνει κάποια σαφήνεια σε μια στιγμή που κάποια πράγματα είναι ενοχλητικά στον αέρα. Για παράδειγμα το να απαλλαγείς από περιττά υλικά πράγματα μπορεί να είναι χρήσιμο και το ίδιο μπορεί να είναι χρήσιμο να εξαλείψεις προβληματικές σκέψεις ή συμπεριφορές που δεν σου κάνουν τη χάρη. Μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω, καθώς επικεντρώνεσαι σε στρατηγικές για τη βελτίωση της ζωής σου. 

Τοξότης
Αναζητάς σαφήνεια, αποτελέσματα και καλά καθορισμένους στόχους. Εάν δεν υπάρχουν στέρεες απαντήσεις κάτι που είναι πιθανό να δοθεί στον ορίζοντα, με  μια διέλευση Άρη –Ποσειδώνα είναι λογικό να αναζητάς λύσεις σε πιο δευτερεύοντα προβλήματα. Με αυτήν την εποικοδομητική στάση μπορείς να καταφέρεις πολλά. Καλές συμβουλές μπορούν να ανταλλάσσονται και η συνεργασία μπορεί να είναι παραγωγική σήμερα. Είναι επίσης πιθανό ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου ή ένας στόχος σχέσης σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις σ’ αυτό που είναι πιο σημαντικό. 

Αιγόκερος
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου ενθαρρύνει την απλοποίηση της ζωής σου. Τα ζητήματα που σημαίνουν περισσότερα για σένα είναι εμφανή τώρα και αυτό ενισχύει τις δυνάμεις σου για συγκέντρωση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη για ένα θέμα. Το να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στη δουλειά ή ένα έργο που βγάζει χρήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και επιτυχημένο. Χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης είναι η ρεαλιστική σκέψη και η υπομονή, καθορίζονται γρήγορα οι προτεραιότητες σου και αποδέχεσαι πιο εγκάρδια τις ευθύνες σου. 

Υδροχόος
Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή η επιδίωξη μπορεί να σε παρακινήσει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για διδασκαλία, καθοδήγηση, ηγεσία ή μάθηση. Το να ακολουθείς μια ρουτίνα μπορεί να είναι ανακουφιστικό και η εκμάθηση κάτι χρήσιμου μπορεί να σου ανταποδώσει. Πιθανότατα θα αισθάνεσαι πιο δυνατή, πιο οργανωμένη και πιο πειθαρχημένη αν εστιάσεις στο να είσαι παραγωγική.  Ο Κρόνος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο βοηθώντας σε να δεις την ευεργετική πλευρά της διέλευσης του Κρόνου.  Σήμερα νιώθεις καλά που είσαι αυτοδύναμη. 

Ιχθείς
Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου σε ενθαρρύνει να οργανωθείς ή να απλοποιήσεις. Θα απολαύσεις κάποια υποστήριξη και προστατευτικές επιρροές από απροσδόκητα μέρη ή από τα παρασκήνια. Η αναζήτηση συμβουλών και η έρευνα σε προβληματικούς τομείς μπορεί να είναι ισχυρή. 

Read More

And More